Επισκέπτης
απο αγγλικα πως πανε;θα συνενοηθουμε η οχι;
Στο Χονγκ Κονγκ κανένα πρόβλημα. Μιλάνε όλοι αγγλικά. Στην υπόλοιπη Κίνα... θα συνεννοείσαι με την γλώσσα της νοηματικής!!! Παντομίμα και τέτοια!
απο αγγλικα πως πανε;θα συνενοηθουμε η οχι;
μονο shangai εχω κανονισει.αν μιλησω την γλωσσα του σωματος στα κινεζακια δεν θα εχω προβλημα ετσι;τι να κανουμαι θα τα καταφερουμε.εδω στην ισπανια που πηγα που ειναι και ευρωπη δεν μιλανε.Στο Χονγκ Κονγκ κανένα πρόβλημα. Μιλάνε όλοι αγγλικά. Στην υπόλοιπη Κίνα... θα συνεννοείσαι με την γλώσσα της νοηματικής!!! Παντομίμα και τέτοια!
καλησπερα λιομας εισαι ο ειδικος να μου πεις.σε μια αναζητηση στο site βρηκα previews που λενε οτι πολλα καραοκε στη shanghai ειναι απατη.μπαινεις καθεσαι χαλας γυρω στα 2000rnb για τα ποτα της κοπελας και μετα τιποτα
Για βοηθηστε ρε παιδια σκοπευω το Οκτομβριο να βρεθω στην Canton fair,στην Guangzhou, εχει παει καποιος συναγωνιστης? ξερει τι παιζεται εκει? Που να ψαξω να μην παθουμε και καμια ζημια......εαν καποιος συναγωνιστης σκοπευει να επισκευτει την εκθεση μπορουμε να το οργανωσουμε κι ολας....
Μην ακουω μλκιες...2007 εχουμε οχι 1837 μαζευεις και φευγεις...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ειμαστε ρε γμτ.?γιατι να γεννηθούμε Ελλάδα?
Χαιρετώ το αγαπητό φόρουμ!!!
Σε ένα μήνα πάω Σαγκάη και θέλω να ρωτήσω αν κανείς ξέρει τι παίζει με τη Σαγκάη και την Κίνα γενικά.
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!