Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω παντως εχω προγραμματισμενο ταξειδι για Νοεμβριο στην Canton Fair, τωρα εαν καποιος συναγωνιστης βρεθει εκει, μπορουμε να το οργανωσουμε τo θεμα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι
Επειδη πηγαινα ΗΚ αρκετες φορες παλια πριν ακομη περασει στη Κινα οι μαιμουδες που κυκλοφορουσαν απο τοτε ηταν το κατι αλλο.
Μου ετυχε περιστατικο να παρει Ελληνας βιντεοκαμερα στο 1/3 της τιμης και να μην εχει μεσα μηχανισμο!!
Και τον ειχα στειλει σε κανονικο μαγαζι αλλα νομιζε οτι ηταν γατος και βρηκε το κελεπουρι αλλου. :2funny: :2funny:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Στο Χονγκ Κονγκ κανένα πρόβλημα. Μιλάνε όλοι αγγλικά. Στην υπόλοιπη Κίνα... θα συνεννοείσαι με την γλώσσα της νοηματικής!!! Παντομίμα και τέτοια!
μονο shangai εχω κανονισει.αν μιλησω την γλωσσα του σωματος στα κινεζακια δεν θα εχω προβλημα ετσι;τι να κανουμαι θα τα καταφερουμε.εδω στην ισπανια που πηγα που ειναι και ευρωπη δεν μιλανε.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα λιομας εισαι ο ειδικος να μου πεις.σε μια αναζητηση στο site βρηκα previews που λενε οτι πολλα καραοκε στη shanghai ειναι απατη.μπαινεις καθεσαι χαλας γυρω στα 2000rnb για τα ποτα της κοπελας και μετα τιποτα

Επισκέπτης
καλησπερα λιομας εισαι ο ειδικος να μου πεις.σε μια αναζητηση στο site βρηκα previews που λενε οτι πολλα καραοκε στη shanghai ειναι απατη.μπαινεις καθεσαι χαλας γυρω στα 2000rnb για τα ποτα της κοπελας και μετα τιποτα

Δες το PM σου. Στην Shanghai πήγαμε σε ένα KARAOKE κι έκατσε η φάση. Εκεί που έγινε της πουτάνας ήταν στο Shenzehn. Εκεί στα ΚΑRAOKE περνούσαν μέχρι και 100 κοπέλες από μπροστά μας να διαλέξουμε! Χωρίς υπερβολή παιδιά... μπαίναν ανά δεκάδες. Αν σου άρεσε κάποια την έπαιρνες , φεύγαν οι υπόλοιπες και έμπαινε η δεύτερη δεκάδα...και ούτω καθεξής!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Lioma είσαι δικός μου άνθρωπος... ότι λέει είναι σωστό επιβεβαιώνω και εγώ. (είμαι πολύ συχνός ταξιδιώτης στην αγαπημένη Ασία)

Μερικές λεπτομέριες:

1. Τα καραόκε λέγονται KTV και για να βρείτε τα καλά δώστε διακριτικά φιλοδώρημα στα bell boys ή consierge των ξενοδοχείων αυτοί θα σας στείλουν στα καλά...

2. Το Hong Kong είναι όντως πιο ακριβό αλλά με εξαιρετική ποιότητα.

3. Στα Barber Shop μπορεί να βρείτε και αρκετές όχι τόσο καθαρές γυναίκες και σε ένα 25% trans.

4. Σε όλες τις μεγάλες ασιατικές πόλεις μπορείτε να βρείτε Sauna Clubs (σπέσιαλ μασατζίδικα) γράφω λεπτομέριες σε άλλο τόπικ.

5. Δεν υπάρχει περίπτωση στην ασία να μην μείνεις ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες, ειδικά εάν μάθεις τα κατατόπια...

6. Η Κίνα, η Σιγκαπούρη,η Ινδονησία και η Ταϋλάνδη έχει τις φθηνότερες επιλογές, αλλά όπως αναφέρω και πιο πριν με το κατάλληλο ψάξιμο θα βρεις τα καλύτερα.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αυτη η κινεζουλα ειναι για τον liomas, για να θυμηθει τις ενδοξες μερες και νυχτες στην κινα :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 0117_06.jpg
    0117_06.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 120
  • 0117_10.jpg
    0117_10.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 118
  • 0117_12.jpg
    0117_12.jpg
    96 KB · Εμφανίσεις: 117

UltraStaminatic

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εαν Πανε Πολλοι Ελληνες στην Κινα και "Παρουν" τις Κινεζουλες... Μετα οι καημενοι οι Κινεζοι ,οταν θα πανε να τις "Παρουνε" κι αυτοι, Θα ειναι σαν να κολυμπανε στα βαθια νερα ! Με Αλλα λογια ειναι σαν να φορεσει ο Φασουλας το πουκαμισο του De Vito... XAXA

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Την προηγουμενη βδομαδα βρεθηκα Κινα(Πεκινο και Σαγκαη).Δυστυχως λογω ελλειψης χωρου χρωνου και λογω της περιστασης που πηγα δεν μου δοθηκε η δυνατοτητα να κανω κατι.Παρ'ολα αυτα εκανα μια ερευνα για να την παραθεσω εδω.

Στο Πεκινο παιζουν τα κλασσικα KTV στα οποια δεν γαμας σε ολα αλλα παρ'ολα αυτα θεωρω πως ειναι και σχετικα επικινδυνο να κανονισεις γαμησοσκηνικο οσον αφορα την αστυνομια και το χαφιεδιλικι που ειναι παντου.

Σαγκαη.
Εκει ειναι που γινεται του μουνιου και ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις.

ΚTV
Βρισκονται παντου,ιδιως στο κεντρο και στα πιο πολλα πεζει γαμησοσκηνικο ακριβως οπως περιεγραψαν οι συναγωνιστες σε προηγουμενα ποστ.Με ενα μικρο φιλοδωρημα στα παιδια στο ξενοδοχειο θα σας πουνε τα πιο καλα.

Παντου μολις σε κοψουν για δυτικο σε προσεγγιζουν να σου προσφερουν υπηρεσιες.Ενα απο τα πιο στανταρ σημεια που μπορεις να κανονισεις κατι ειναι στον κεντρικοτερο πεζοδρομο ο οποιος βρισκεται διπλα ακριβως απο το ξενοδοχειο le royal meridien οπου και μειναμε(αν οχι το καλυτερο σιγουρα το δευτερο καλυτερο ξενοδοχειο στη Σαγκαη).

Αυτο που προτεινω ειναι οταν σας σταματησουν να σας μιλησουν να τους ακολουθησετε ως το σημειο(διαμερισμα,μασατζιδικο,κλαμπ) που βρισκονται οι πουτανες και εκει να κανονισετε με τους νταβαδες.Οι τιμες ειναι 100 γιουαν=10 ευρω η ωρα(μπορει να πετυχετε και με 10 ευρω το βραδυ σε μερικα!),επισης θεωρω πως το πιο σωστο ειναι να παρετε στο δωματιο γκομενα και οχι να γαμησετε εκει διοτι μπορει να εχετε προβλημα με αυτα που θα σας ζητησουν μετα.
Συνεβη σε φιλους να κατσουν εκει για ποτο κλπ(φαση κωλομπαρο) με 1.5 ευρω ολα τα ποτα κει 3 γκομενες!!! και μετα ανεβηκαν οι μαφιοζοι τους κλειδωσαν και τους ζητησαν 50 ευρω.Αστειο ποσο σε σχεση με Ελλαδα αν αναλογιστει καποιος τι καιμε στα στριπτιζαδικα εδω αλλα οπως και να'χει ειναι λαμογια αυτο που εκαναν.Ευτυχως ειχαν παρει τα παιδια μαζι λεφτα αλλιως δεν την εβγαζαν καθαρη(που να ειχαν γαμησει κιολας).
Αυτα για την ωρα.Θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα καθως και με ενα ακομη σημειο της πολης που παιζει φοβερο σκηνικο.

Υ.Γ. Εχω επιστρεψει απο την δευτερα αλλα η επιδραση του γαμημενου jet-lag και του κινεζικου φαγητου και νερου και μολυσμενης ατμοσφαιρας με εχουν γαμησει.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Για βοηθηστε ρε παιδια σκοπευω το Οκτομβριο να βρεθω στην Canton fair,στην Guangzhou, εχει παει καποιος συναγωνιστης? ξερει τι παιζεται εκει? Που να ψαξω να μην παθουμε και καμια ζημια......εαν καποιος συναγωνιστης σκοπευει να επισκευτει την εκθεση μπορουμε να το οργανωσουμε κι ολας....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ευχαριστα διλιματα που να παμε ???κινα η ταιλανδη?? η ρωσια η ουκρανια?? κριμαιαη νοτια αμερικη??σε λιγο μας βλεπω ολους στα ιμαλαια ??πουθενα πιο κοντα ρε παιδια??βουλγαρια απ οτι μαθενω ειναι κολοχωρα??απο αυτα που γραφετε εδω μεσα..και απο αλλα που εχω πληροφορηθει ασε που δεν μας πανε οι βουλγαροι...τι λετε για τουρκια??απ οτι μαθενω οι ρωσιδες πανε σχεδον με ταυτοτητα...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σημασια εχει οτι οπου και να παμε πρεπει να επιδιωκουμε γαμησοσκηνικο.Κοιτα τωρα αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες καθε φορα επιλεγεις.Εννοειται πως οι ανατολικες χωρες(Ευρωπης) εχουν χαλασει αρκετα(ακριβεια,διαθεσιμοτητα υψηλου επιπεδου) σε σχεση με παλιοτερα αλλα δεν παυουν να ειναι καλοι προορισμοι.
Επειδη απο μενα ακουστηκαν τελευταια αρνητικα σχολια εδω μεσα για Βουλγαρια δεν σημαινει οτι η χωρα ειναι απλησιαστη.Απλα ανεφερα οτι εχει χαλασει μαλλον παρα πολυ(σε σχεση με παλιοτερα πανττα) με καποια παραδειγματα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σχετικα με το αλλο μερος της πολης που υποσχεθηκα να αναφερω πληροφοριες εκανα την μαλακια οταν επεστρεψα απο κεκτημενη ταχυτητα να πεταξω τα παντα απο τους οδηγους του ταξιδιου.
Για οποιον μπορει να βοηθησει η περιοχη ηταν γυρω απο ενα συγκροτημα εστιατοριων ΙΧ κατι(δεν θυμαμαι γμτ το υπολοιπο του ονοματος  :headbang: :headbang:).
Πιστευω σε λιγες μερες θα το βρω.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν 4 μερες ημουνα στο  Shekou (30' apo Shenzhen) και επισκευτηκα το γνωστο μου "Manila Bar" που μπορει να μην ειναι το καλυτερο στη περιοχη, αλλα εκει με ξερουνε και τους ξερω. Με 50 Ευροπουλα ηπια και κερασα 6 ποτα, εφαγα τις γαριδες και τα fried rise μου, πηρα και μια γκομενα (την ιδια που παιρνω εδω και 3 χρονια) για ενα δυοωρο.
Μιλουσαμε με ενα Νορβηγο που μενει μονικα εκει, και συμφωνησαμε οτι πρεπει να ειναι το μοναδικο μερος στο κοσμο που το ποτο της Γκομενας κοστιζει ενα δολλαριο.
Ζητω η Κινα - Ζητω το Shenzhen. !!! :2funny: :boobies:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για βοηθηστε ρε παιδια σκοπευω το Οκτομβριο να βρεθω στην Canton fair,στην Guangzhou, εχει παει καποιος συναγωνιστης? ξερει τι παιζεται εκει? Που να ψαξω να μην παθουμε και καμια ζημια......εαν καποιος συναγωνιστης σκοπευει να επισκευτει την εκθεση μπορουμε να το οργανωσουμε κι ολας....

Θα ψάξω να βρω τις κάρτες από τα Sauna/Spa και θα στις στείλω για να τις τυπώσεις. (γιατί αν τα πεις προφορικά στον ταξιτζή δεν θα καταλάβει τίποτα...)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μαγκες βρισκομουν στη Σανγκάι μεχρι τον Ιουλιο 07  (1 χρονο)...

Ειμαι νεοπας στο site αλλα θα προσπαθησω να μοιραστω με εσας τα δικα μου.

Λοιπον μετα απο πλυση εγγεφαλου που μου κανανε στη ευρωπη να μην μαμησω Ασιατισα λογω πιθανης μεταδωτησης ασθενειας, το κεφαλακι κατω δεν αντεξε αλλο κ πηγα για "κουρεμα" λοιπον!!!!!!. Παζαρι οπως σας ειπανε κ οι αλλοι γινεται παντου, μεχρι κ στο κουρειο. Το ενα μαμιση 100RMB=10€. Αλλα να ξερεται οτι θυμιζε την αγαπημενη μας Φυλης. Η κοπελα δεν ξεντιθηκε, σηκωσε το μινι, εβγαλε τα μικρα βυζακια εξω κ το καναμε στα ορθια κ πεταχτα που λενε. Αλλα δεν με χαλασε καθολου για ενα 10κακι... Τι Ηθελα? να μαμησω ηθελα, 4 το πρωι ειχε παει, μετα δουλευα.. σιγα.... Μην τα θελουμε κ ολα δικα μας. Στο 2007 φτασαμε, τα πολυ φτηνα τελος.. κ οι Ευρωπαιοι παντου ειναι κ τα σκανε χοντρα πλεον.

Παντως οταν πηγα εκει με τον οδηγω μας, μιλησε στην Τσατσα, κ κανονισε ολο το βραδυ 30€. (Για να ξερεται, καλυτερα να πατε με Κινεζο εαν μπορειτε).

Λοιπον, εγω θα σας κανω αλλιως την περιγραφη, που να πατε να μαμησεται.

1) KTV δεν εχω παει εως τωρα. Αλλα αμα πατε, να ψαξεται καπως πιο DARK KTV...  εννοω να μην ειναι σε κανενα εμπορικο κεντρο, που τρεχουνε απ εξω παιδακια κ ειναι γεματο μαγαζια διπλα. Εκει δεν νομιζω να βρητε αυτο που ψαχνουμε. Αμα ερθεται θα καταλαβετε

2) Τα κομμωτηρια ειναι παντου, οποιος θελει κ ειναι εδω του στελνω σε PDF 2,3 καρτουλες κ ρωταει που ειναι το πιο κοντινω μερος.

3) Προσοχη στα μασαζ!!!! Λενε οτι στον παιζουνε αλλα αρχιδια!! Να το κανωνισεται πιο πριν. Η μαγικη λεξη ειναι Happy ending massage!! Να τους το εξηγησεται, με χερια κ με ποδια οτι θελεται να σας τον παιξουνε μεχρι να τελειωσετε... Μην ντραπειτε, δεν ειναι κολλημενοι εδω οπως σε εμας... Αλλα κ να νταπειτε ποτε θα σας ξαναδουνε. Σας το λεω επειδη την πατησα ετσι... μου τον αλλειψε με λαδια κ μου επεζαι τους προσαγωγους 30 λεπτα. Ουτε Τζολε να μουνα.. κ στο τελος που νομιζα οτι θα γινοτανε μου ειπε γεια!!! Maximum 150RMB

4) Τα αλλα μεροι για Πουτανες ειναι

A) Maoming Nan Lu  茂名南路
  Metro Line 1 Shaanxi Nan Lu Station

B) Tongren Lu  铜仁路    near Nanjing Lu
  Metro Line 2 Jing'an Temple Station

C) Hengshan Lu  衡山路
  Metro Line 1 Hengshan Lu Station

Θα το δειξεται αυτο σε εναν ταριφα (οι οποιοι δεν κλεβουνε σαν τα μουνια τα δικα μας, γιατι θα τους σκοτωσουνε αμα το κανουνε, αλλα αμα σας τυχει, που δεν νομιζω, κρατατε την αποδειξη κ του γαματε το σπιτι... κανονικα ομως.....)
Αυτες ειναι διευθηνσης απο μπαρακια που ειναι γεματο πορνες.. Θα δειτε..  αλλα σφαζουνε οι τιμες εκει.. Τιμες Μοσχας εχει..

5) Xin Tian Di, τωρα στα Κινευικα ψαξτε στο γοογλε...

Αυτα ειναι λοιπον τα μερη εδω...

Οποιος θελει για clubakia μου λεει σε PM…  Τα οποια ειναι ΣΟΥΠΕΡ...

Ciao ciao

Ελπιζω να ειναι καλο το πρωτο μου post

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Χαιρετώ το αγαπητό φόρουμ!!!

Σε ένα μήνα πάω Σαγκάη και θέλω να ρωτήσω αν κανείς ξέρει τι παίζει με τη Σαγκάη και την Κίνα γενικά.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαιρετώ το αγαπητό φόρουμ!!!

Σε ένα μήνα πάω Σαγκάη και θέλω να ρωτήσω αν κανείς ξέρει τι παίζει με τη Σαγκάη και την Κίνα γενικά.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

κατι σε μαο αν σε ενδιαφερει.... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom