Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε lioma ειδα στο site το ξενοδοχειο και απο οτι καταλαβα απο τις φωτο καλο φαινεται.οσο για την αεροπορικη εταιρια δεν ξερω θα σου πω ομως.ξερω οτι θα αλλαξω αεροπλανο στο dubai.αν οπως λες χρειαστω μονο κανα χιλιαρικο τοτε εχω κλεισει.ισως χρειαστω μερικες πληροφοριες να μου δωσεις πιστευω ομως να μην εχω προβλημα.

Μάλλον με Emirates θα πετάξεις (αν πας μέσω Dubai). Καλή εταιρία, η δεύτερη στον κόσμο (μετά την Singapore Airlines).

Επισκέπτης
Ναι μεν αλλά.Υπάρχει 99% πιθανότητα να είναι μαιμού.Δεν είναι απαραίτητα χαμηλής πιότητας μαιμού αλλά οι κινέζοι αντιγράφουν τα ΠΑΝΤΑ.Για παράδειγμα το 80% των memory cards που θα βρείς και στην Ελλάδα είναι κινεζικές μαιμούδες και δεν το ξέρεις...

Όχι στο Hong Kong. Εκεί είναι αυθεντικά, δεν έχει τέτοια (πρώην Βρετανική αποικία βλέπεις). Στην Σανγκάη και ιδιαίτερα στο Shenzhen παίζει πολύ copy! Φαντάσου ότι αγόρασα  3 τσάντες Dolce Gabanna με 40 ευρώ και τις 3. Και πήρα και 5 Rolex με 50 ευρώ :) Αυτά ναι, είναι μαϊμούδες! Όσο αντέξουν! Η ψηφιακή κάμερα όμως είναι κανονικότατη! Στο κουτί της, με τα manuals, με το software της, την εγγύησή της... φαντάσου ότι έχει και ελληνικό menu μέσα :)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
liomas δεν μιλάω για φτηνές μαιμούδες.Έχω δει περιπτώσεις ηλεκτρονικών συσκευων που να μαθαίνουμε οτί είναι fake μετά που χαλάνε και ζητήσουμε ανταλακτικό.Δεν είναι πάντα κακής πιότητας απλά δεν είναι official.Για να είσαι σίγουρος δοκίμασε να κάνεις register το serial στην εταιρία.Αν το δεχτεί είναι γνήσιο..Αν και δεν έχουν όλες οι εταιρίες counterfeit check...Αν το ψάξεις θα εκπλαγείς πόσες συσκευές γύρω σου τρώνε μπανάνες :P

Επισκέπτης
liomas δεν μιλάω για φτηνές μαιμούδες.Έχω δει περιπτώσεις ηλεκτρονικών συσκευων που να μαθαίνουμε οτί είναι fake μετά που χαλάνε και ζητήσουμε ανταλακτικό.Δεν είναι πάντα κακής πιότητας απλά δεν είναι official.Για να είσαι σίγουρος δοκίμασε να κάνεις register το serial στην εταιρία.Αν το δεχτεί είναι γνήσιο..Αν και δεν έχουν όλες οι εταιρίες counterfeit check...Αν το ψάξεις θα εκπλαγείς πόσες συσκευές γύρω σου τρώνε μπανάνες :P

Τι να σου πω... από μαγαζί με φωτογραφικά την πήρα, όχι από παζάρι. Και γενικά άλλο Χονγκ Κονγκ κι άλλο Κίνα. Μπορεί να προσαρτήθηκε στην Κίνα το '97 αλλά εξακολουθεί να είναι "Ευρώπη". Καμία σχέση οι Κινέζοι του Χονγκ Κονγκ με τους υπόλοιπους. ʼσε που δεν τους γουστάρουν καθόλου. Φαντάσου ότι έχουν ακόμα κάτι σαν διόδια για να μπεις στο Χονγκ Κονγκ κι ενώ εμείς περάσαμε αέρα-πατέρα, τους κινέζους τους ταλαιπωρούσαν πάρα πολύ στον έλεγχο, τους ξετινάζανε.

Δεν ξέρω πότε είχες πάει και είσαι ψυλιασμένος, εγώ που πήγα πρόσφατα πάντως έτσι τα είδα τα πράγματα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
- Για αεροπορική μετάβαση, συνιστώ Lufthansa μέσω Φρανγκφούρτης.
- Οι τιμές εισιτηρίων-ξενοδοχείου διαφέρουν με βάση τις εποχές και τα πρακτορεία.
- 1.000 με 1.300 είναι πολύ καλή προσφορά, αρκεί να συμπεριλαμβάνει ξενοδοχείο αστέρων, πρωινό, εισιτήρια, ξεναγήσεις.
- 1.000 ευρώ είναι αρκετά για να κυκλοφορήσεις για μία βδομάδα. Αν θές να κάνεις ψώνια, πάρε περισσότερα.
- Να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση γιατί μπορεί να πέσεις θύμα απάτης: από το να σου πουλήσουν βελούδινο χαλί αντί για μεταξένιο, ή μαϊμούρολόι αντί για κανονικό, έως το να νομίζεις πώς είσαι με πουτάνα, ή απλό γκομενάκι που θα γαμήσεις και να πάρεις τα αρχίδια σου.
- Δεν ξέρω για κουρεία, αλλά σε ξενοδοχεία του Νότου, σε πόλεις πιο δυτικές, όπως η Σανγκάη, ή η Σιαμέν, βρίσκεις ερωτικό μασάζ εντός. Διευκρινίζεται μάλιστα ότι το ένα είδος είναι καθαρό μασάζ, το δεύτερο εμπεριέχει μερική ερωτική δραστηριότητα (χάδια και καμιά πίπα προφανώς) και το τρίτο πλήρη ερωτική δραστηριότητα.
- Σε κλάμπ και μπάρ μπορείτε να παίξετε μπάλα ελεύθερα. Σε ξέρμπαρκες, μη μπείτε στη σκέψη αν είναι πουτάνες, ή κανονικές γκόμενες. Κεράστε τις, πάρτε τις μαζί σας και αν θέλετε χώστε τις και κανένα χαρτζηλίκι. Όχι πολλά. Κανένα 20ευρω. Οι ΚΙνέζοι είναι τόσο ταπεινόφρονες και ντροπαλοί που ενδέχεται, ακόμη και σε πουτάνα να πέσεις σε μπάρ, να την κεράσεις, νατη διασκεδάσεις, νατην πάρεις μαζί σου, να τη γαμήσεις και στο τέλος να ντραπεί να σου πεί να της καταβάλεις το δώρο της.
- Στο Πεκίνο, για κυριλέ καμάκι να πάτε στο Suzie Wonk. Εκπληκτικό μπάρ, με θαμώνες Ευρωπαίους, και Κινέζες που ψάχνονται.
- Στη Σαγκάη, υπάρχει ένα ίδιο κυριλέ μπάρ, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το γαμημένο το όνομα. Θα ρωτήσω ένα φίλο και θα επανέλθω.
- Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί οι μικρές Κινεζούλες, έχοντας μπεί στον σύγχρονο κόσμο μέσω ίντερνετ, έχουν ξεψαρώσει και μπορεί να σε καμακώσουν εκείνες στην αγορά, ή στο δρόμο, χωρίς να 'ναι πουτάνες, αλλά κανονικά κοριτσάκια. Αν είσαι ομορφόπαιδο και κυριλέ τύπος, ακόμη καλύτερες πιθανότητες έχεις.
- Αν παραστήσετε ότι πηγαίνετε τακτικότατα Κίνα για δουλειές και ότι η γνωριμία σας θα 'χει συέχεια και μέλλον, μπορείτε να τις κάνετε ΟΤΙ θέλετε.
- Πολύ εύκολες για καμάκι, είναι οι πωλητριούλες στα καταστήματα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
- Για αεροπορική μετάβαση, συνιστώ Lufthansa μέσω Φρανγκφούρτης.
- Οι τιμές εισιτηρίων-ξενοδοχείου διαφέρουν με βάση τις εποχές και τα πρακτορεία.
- 1.000 με 1.300 είναι πολύ καλή προσφορά, αρκεί να συμπεριλαμβάνει ξενοδοχείο αστέρων, πρωινό, εισιτήρια, ξεναγήσεις.
- 1.000 ευρώ είναι αρκετά για να κυκλοφορήσεις για μία βδομάδα. Αν θές να κάνεις ψώνια, πάρε περισσότερα.
- Να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση γιατί μπορεί να πέσεις θύμα απάτης: από το να σου πουλήσουν βελούδινο χαλί αντί για μεταξένιο, ή μαϊμούρολόι αντί για κανονικό, έως το να νομίζεις πώς είσαι με πουτάνα, ή απλό γκομενάκι που θα γαμήσεις και να πάρεις τα αρχίδια σου.
- Δεν ξέρω για κουρεία, αλλά σε ξενοδοχεία του Νότου, σε πόλεις πιο δυτικές, όπως η Σανγκάη, ή η Σιαμέν, βρίσκεις ερωτικό μασάζ εντός. Διευκρινίζεται μάλιστα ότι το ένα είδος είναι καθαρό μασάζ, το δεύτερο εμπεριέχει μερική ερωτική δραστηριότητα (χάδια και καμιά πίπα προφανώς) και το τρίτο πλήρη ερωτική δραστηριότητα.
- Σε κλάμπ και μπάρ μπορείτε να παίξετε μπάλα ελεύθερα. Σε ξέρμπαρκες, μη μπείτε στη σκέψη αν είναι πουτάνες, ή κανονικές γκόμενες. Κεράστε τις, πάρτε τις μαζί σας και αν θέλετε χώστε τις και κανένα χαρτζηλίκι. Όχι πολλά. Κανένα 20ευρω. Οι ΚΙνέζοι είναι τόσο ταπεινόφρονες και ντροπαλοί που ενδέχεται, ακόμη και σε πουτάνα να πέσεις σε μπάρ, να την κεράσεις, νατη διασκεδάσεις, νατην πάρεις μαζί σου, να τη γαμήσεις και στο τέλος να ντραπεί να σου πεί να της καταβάλεις το δώρο της.
- Στο Πεκίνο, για κυριλέ καμάκι να πάτε στο Suzie Wonk. Εκπληκτικό μπάρ, με θαμώνες Ευρωπαίους, και Κινέζες που ψάχνονται.
- Στη Σαγκάη, υπάρχει ένα ίδιο κυριλέ μπάρ, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το γαμημένο το όνομα. Θα ρωτήσω ένα φίλο και θα επανέλθω.
- Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί οι μικρές Κινεζούλες, έχοντας μπεί στον σύγχρονο κόσμο μέσω ίντερνετ, έχουν ξεψαρώσει και μπορεί να σε καμακώσουν εκείνες στην αγορά, ή στο δρόμο, χωρίς να 'ναι πουτάνες, αλλά κανονικά κοριτσάκια. Αν είσαι ομορφόπαιδο και κυριλέ τύπος, ακόμη καλύτερες πιθανότητες έχεις.
- Αν παραστήσετε ότι πηγαίνετε τακτικότατα Κίνα για δουλειές και ότι η γνωριμία σας θα 'χει συέχεια και μέλλον, μπορείτε να τις κάνετε ΟΤΙ θέλετε.
- Πολύ εύκολες για καμάκι, είναι οι πωλητριούλες στα καταστήματα.
εμαθα οτι η τιμη που εγραψα 1150 περιεχει αεροπορικα εισητηρια ξενοδοχειο και φορους εκτος απο την βιζα.πιστευω οτι ειναι καλα γιατην αποσταση και για 8 μερες διαμονης.οσο για το θυμα απατης αν ειναι να αγορασω κινεζικα γιατι να μην τα αγορασω απο εδω μην κανω και τον κοπο οσο για τα αλλα δεν ξερω πρωτη φορα θα κατευω.παντως αν ειναι να μου την πεσουν και να περασω καλα δεν λεω οχι.αντε το πολυ να μεινω εκει μονιμα εχω ακουσει οτι ειναι πιστες στους αντρες και γενικα πολυ καλες μαζι τους

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ας απαντησουν οσοι γνωριζουν για την απορια μου στο ποστ  77

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Φιλε kostasF16 οι κινεζες που ζουν εδω δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα. Ειναι οι πιο φτωχες και κακοπαθημενες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Αλλα η χωρα ειναι τεραστια και παρα τα οσα νομιζουμε δεν ειναι μια φυλη. Αρα αναλογα με την προελευση τους εχουν και διαφορα χαρακτηριστικα. Απο οσο γνωριζω οι ψηλες και πλοκομουρες ειναι αυτες που ζουν στα συνορα με το Καζακσταν και ειναι λιγο Μογγολικης φυλης. Αυτες που εμεις εχουμε σαν κανονικες κινεζες "μινιον , ανοιχτόχρωμες και λεπτουλες" ειναι οι νοτιες στην περιοχη της Σαγκαης οι οι Καντονεζες.
Τωρα ο κινδυνος ενα ζησουν στην Ελλαδα ειναι οντως οτι μπορουν να παχυνουν τρελλα. Φανταστειτε οτι η κανονικη κινεζικη κουζινα δεν εχει καθόλου λιπαρα... και εδω μετα το ριχνουν στα σουβλακια και στα Goodies και απλωνουν κανονικα. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΟΜΕΡΟ: ENAN παλιο μου φιλο που ειχε παντρευτει Βιστνεμεζα η οποια ητα κλασσικης ασιατικης ομορφιας. Τωρα 5 χρονια μετα εχει παχυνει καπως αλλα το χειροτερο ειναι οτι θελει να κανει πλαστικη για να στρογγυλεξει τα ματια της και να κανει την μυτη της Ευρωπαικη. ασε που εχει εξελληνιστει εντελως στις συνηθειες. Ο φιλος μου ειπε οτι την "χαλασαν" οι γυναικες των αλλων Ελληνων φιλων του. Τι ναπω... ας εμενε στο Βιετναμ

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ησουν σαφης φιλε, οι νοτιες θα ειναι πιο σικατες, χωρις εντονα χαρακτηριστικα, αρχισε να μου μπαινει και το μικροβιο της κινας..
νομιζω η σανγκαη  πχ. θα ειναι καλυτερη απο το πεκινο, το πεκινο ειναι και πολυ μακρια, τωρα με τους ολυμπιακους θα ξεπεταχτουν και αυτοι, μακαρι μπας και ερθουν κατα δω. θα ρωταγα και για βιετναμεζες αλλα αφορα αλλο θρεντ

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι πλαστικές εγχειρίσεις στα μάτια είναι πολύ συνηθισμένες στην Ασία. Υπάρχουν κλινικές μάλιστα που εξειδικεύονται σε αυτή την επέμβαση.

Dilkavot

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα παλικαρια καλα τα κινεζακια εκει στην κινα πολυ θα ηθελα να τα παιρνω δυο δυο κ να τρωμε σουσι κ σακε αλλα κ για μας με χαμηλο εισοδημα λογω ηλικιας κανενα καλο στεκι εδω Ελλαδα μηπως υπαρχει καθε πληροφορια θα ηταν χρησιμη Σας ευχαριστω

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Και για να έχουμε και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις επί του θέματος

Υ.Γ Liomas δεν πάω με το ζόρι να σου βγάλω το μηχανάκι μαϊμού απλά ο σκοπός που το ανέφερα είναι για να είναι ψιλιασμένος ο κόσμος όταν ακούει τιμές χαμηλότερες το 85% της διεθνούς όταν ψωνίζει ηλεκτρονικά.Είτε στην Ασία είτε εδώ...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
lioma εμαθα με emirates πεταω.τον αλλον μηνα κλινω.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
τελικα μου ειπες οτι το karaoke ειναι μαγαζι.τι ειδους;σαν μπαρ και εκει ψαρωνεις;
ευχαριστω παντως θα προσπαθησω για ενημερωση να το ξερετε.

Επισκέπτης
τελικα μου ειπες οτι το karaoke ειναι μαγαζι.τι ειδους;σαν μπαρ και εκει ψαρωνεις;
ευχαριστω παντως θα προσπαθησω για ενημερωση να το ξερετε.

Όχι, το ΚΑΡΑΟΚΕ είναι μαγζί στο οποίο μπαίνεις μέσα σε ένα δωμάτιο με καναπέδες και ένα μεγάλο τραπέζι. Επίσης έχει τηλεόραση, ηχεία και σύστημα ΚΑRΑΟΚΕ (ξέρεις, αυτό που παίζει η μουσική κι εσύ τραγουδάς τα λόγια βλέποντας τα lyrics στην τηλεόραση). Απλά, σου στέλνουν καμιά 20αριά γκόμενες και διαλέγεις μία η οποία κάθεται μαζί σου συνέχεια. Αν θες τραβάς κι ένα ΚΑRAOKE. Αν όχι, απλά αράζεις, πίνεις και χαμουρεύεσαι με την γκόμενα. Και μετά κανονίζεις τα περαιτέρω. Πάντως αν είναι μεγάλη παρέα και έχετε πιει και τα ουίσκια σας, το KARAOKE έχει πολύ γέλιο!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
απο αγγλικα πως πανε;θα συνενοηθουμε η οχι;

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
στο hong kong πρωτη επισκεψη το 1968 πιτσιρικας 8 ετων πηρα του κοσμου τα παιχνιδια τοτε μεχρι και τηλεκατευθηνομενα κολλησα και τρυχοφαγο ηταν λιγο ζορικα τοτε αλλα ευτυχως ολα καλα.μετα απο τοτε εχω παει 2 φορες τη τελευταια 10ετια δεν με εντυπωσιαζει τωρα πια.
αν δεν εχει μαιμουδες το hong kong που θα εχει  γεματος ο τοπος ειναι.Κεντρο διερχομενων ειναι γιαυτο προσοχη
καλο ειναι αν προκειται για ηλεκτρονικα να πηγαινει κανεις στις αντιπροσωπειες τις επισημες με μια ματια στο ιντερνετ τις βρισκεις
τωρα αν η ixus 75 stoixise 185 μια χαρα τιμη ηταν θα ελεγα φυσιολογικη για εκει
απλα τα περισσοτερα μαγαζια δεν ειναι επισημοι αντιπροσωποι και θελουν λιγο προσοχη.
απο ρουχα ομως αν θελει να ραψει παλτο κουστουμι εχουν τρομερα υφασματα και ραφεια
για τις γυναικες δε λεω τιποτα  . οι μονες που με συγκινησαν ηταν οι μιγαδες(κινεζοσιγκαπουρεζες κινεζοβιετναμεζες,κινεζογιαπωνεζες,κινεζοευρωπαιες και οτι σχετικο)
θα μου πειτε κανεις τωρα τι λεω ε ολοι ειμαστε κολλημενοι με κατι
γενικα σε ολο το κοσμο οι μιγαδες γυναικες εχουν κατι το ξεχωριστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom