Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ροκο τα ακουσες, χαρας ευαγγελια, να δουμε και εμεις κιτρινη μερα, εσυ τυχερακια πας τον ιουλιο, εγω πως θα αντεξω?  στελνω sms σε δυο ταυλανδεζες , βλεπω και τις φωτο και τα βιντεο μου, διαβαζω τα πεπραγμενα του λιομα και παρηγοριεμαι...  κλαψ, θα γραψω κανα ποιηματακι να ξεδωσω

οχι ρε συ ιουλιο, αυγουστο κατεβαινω ταυλανδη. το πολυ καλο ομως ειναι οτι μαλλον το γεναρη θα παω επαγγελματικο ταξιδι στην κινα.. δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ταξιδια δεν θα γυρισω πισω!!..

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω προσπαθω να καταλαβω , με κυριο γνωμονα τις γυναικες παντα, ποιο αλλο μερος της ασιας αξιζει, εξαιρουμε την ιαπωνια ως πανακριβη (για την ωρα παντα). εσυ λιομα εχεις παει ταυλ. ? αν ναι θα μπορουσες να συγκρινεις, και φυσικα οποιος αλλος γνωστης της περιοχης

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο εχεις ξαναπαει εκει κατω? 

Επισκέπτης
εγω προσπαθω να καταλαβω , με κυριο γνωμονα τις γυναικες παντα, ποιο αλλο μερος της ασιας αξιζει, εξαιρουμε την ιαπωνια ως πανακριβη (για την ωρα παντα). εσυ λιομα εχεις παει ταυλ. ? αν ναι θα μπορουσες να συγκρινεις, και φυσικα οποιος αλλος γνωστης της περιοχης

Από Ασία έχω πάει μόνο Κίνα, Κορέα και Χονγκ Κονγκ. Θα ψηφίσω Κίνα γιατί ήταν πιο οικονομικά και με καλύτερες υπηρεσίες (με 40-50 ευρώ η γκόμενα μένει όλο το βράδυ μαζί σου και φεύγει κατά τις 7-8 το πρωί). Το ατού του Χονγκ Κονγκ είναι ότι έχεις άπειρες επιλογές σε πουτάνες. Αλλά είναι ακριβά κι εκεί σαν την Κορέα. Κι αν θες να μείνει όλο το βράδυ... θα ξηλωθείς κι άλλο!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
lioma karaoke απο που ψωνισες;και αυτο με το κλειδι ναι μεν εχεις δικιο αλλα αυτοι στο ξενοδοχειο τι λενε;δεν κοβουν κινηση;

Επισκέπτης
lioma karaoke απο που ψωνισες;και αυτο με το κλειδι ναι μεν εχεις δικιο αλλα αυτοι στο ξενοδοχειο τι λενε;δεν κοβουν κινηση;

Το ΚARAOKE είναι μαγαζί. Ρώτα στο ξενοδοχείο να σου πουν ένα σωρό.

Όσο για το πως θα τρυπώσουν οι γκόμενες στο δωμάτιό σου, μην σε ανησυχεί. Ξέρουν αυτές, το έχουν κάνει χιλιάδες φορές ;)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο κι εγω σχεδον παντου μεχρι τον περασμενο φλεβαρη που επαθα σοκ με την ασια...  λογικα θα ξετρελαθεις, αφου εισαι ηδη τρελλαμενος με τις κοντοκιτρινες, εγω πλεον οσο μπορω, μονο εκει κατω θα πηγαινω, εως οτου κανω καμια εισαγωγη.
λιομα, οι "υπηρεσιες" των κοριτσιων ειναι καλες οταν εχουν και καλη τιμη...
που τις βρισκετε τις δουλειες με ταξιδια στην κινα? ενδιαφερομαι...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
οκ ακομα ειμαι σε αναζητηση πιστευω σε κανενα μηνα να ξερω σιγουρα.αν εχει και ιντερνετ οπως διαβασα σε πολλα ξενοδοχεια θα εχετε ενημερωση για οτι παιζει δεν ξερω αν θα μπορω να ανεβαζω και φωτο αλλα θα κανω οτι μπορω

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μονο εκει κατω θα πηγαινω, εως οτου κανω καμια εισαγωγη.

η εισαγωγη ειναι δεδομενη φιλε κωστα..

που τις βρισκετε τις δουλειες με ταξιδια στην κινα? ενδιαφερομαι...

εργαζομαι σε εισαγωγικη.. καλη φαση!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο στο avatar εχεις την katsumi ?
τι θα κανουμε με τις κιτρινες? εγω εχω προβλημα, με βλεπω στην πλακα να κανω το καμακι σε οτιδηποτε θυληκο απο ασια, και οι κινεζες εδω ειναι πολυ κλειστο γκετο, ειναι παντα με κινεζους και ειναι μονο στις δουλειες τους, αλλη κουλτουρα, δεν ειναι σαν τις ρωσιδες που ειναι μεσα σε ολα. στο μεταξουργειο παει να γινει china town , πολλα κινεζικα μαγαζια και εστιατορια, οι κινεζες που ειναι ομως.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς είναι με κινέζους  :'( :'( :'(

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ροκο στο avatar εχεις την katsumi ?
τι θα κανουμε με τις κιτρινες? εγω εχω προβλημα, με βλεπω στην πλακα να κανω το καμακι σε οτιδηποτε θυληκο απο ασια, και οι κινεζες εδω ειναι πολυ κλειστο γκετο, ειναι παντα με κινεζους και ειναι μονο στις δουλειες τους, αλλη κουλτουρα, δεν ειναι σαν τις ρωσιδες που ειναι μεσα σε ολα. στο μεταξουργειο παει να γινει china town , πολλα κινεζικα μαγαζια και εστιατορια, οι κινεζες που ειναι ομως.

ναι κωστα, η katsumi ειναι. εκπληκτικη!
ρωτας τι θα κανουμε με τις κιτρινες. εισαγωγη!! αυτο και μονο αυτο και μιλαω πολυ σοβαρα. παντως με τις ελληνιδες δεν υπαρχει ουτε παρον ουτε μελλον. γκρινια, υπερβολικες απαιτησεις, κατινια. τις βαρεθηκε η ψυχη μου ρε συ..  :tickedoff:  >:( >:(

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κι εγω katsumi, ειναι γαλλοβιετναμεζα.
θερμη παρακληση, οποιος βοηθησει στην εισαγωγη κιτρινων γυναικων για προσωπικη χρηση, αμοιβεται

Επισκέπτης
Επίσης ξέχασα να ποστάρω δύο photos από μια Κινέζα γύρω στο 1.85 (!!!) που πετύχαμε σε ένα εμπορικό κέντρο. Πολύ αδύνατη μεν, αλλά από κοντά ήταν σκέτη γλύκα!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα σας.lioma βρηκα μια προσφορα για shanghai 8 νυχτες αεροπορικα εισητηρια και στο μετροπολιταν για 1150 ευρω.τι λες καλη η τιμη;

Επισκέπτης
καλησπερα σας.lioma βρηκα μια προσφορα για shanghai 8 νυχτες αεροπορικα εισητηρια και στο μετροπολιταν για 1150 ευρω.τι λες καλη η τιμη;

Λοιπόν, η τιμή είναι ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ πολύ καλή, αν περιλαμβάνει εισητήρια και διαμονή όπως λες. Εγώ πίστευα πως τόσα είναι μόνο τα εισητήρια. Βέβαια, δεν έχω ιδέα για το Metropolitan. Εμείς μέναμε σε άλλο ξενοδοχείο. Επίσης πρόσεξε την αεροπορική εταιρία. Δεν πας Ιταλία εδώ δίπλα, Κίνα πας!!! Για 8 ημέρες αν πάρεις και για την πάρτη σου άλλο ένα χιλιαρικάκι, είσαι μια χαρά. Μην σου πω ότι θα γυρίσεις και με φράγκα πίσω.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χαλαστηκα λιγο με την ψηλη κινεζα, αλλα την γαμαγα ανετα.ασιατισα γαρ...
χθες στο μεταξουργειο πετυχα να φευγουν απο ενα κινεζικο εστιατοριο τρια ζευγαρια κινεζοι, οι κινεζες ηταν οπως ειναι γνωστο, ελαφρως κιτρινες, καθολου σκουρες και με πλακουτσο προσωπο, πατημενη μουρη και στενα ματια, μαλλον ψηλοτερες απο τις ταυλανδεζες, και ελαφρως χοντρες γιατι ζουν στην ελλαδα, και εδω δεν γλυτωνει κανεις... και ερωτω, αν και στην κινα ειναι ετσι, που μαλλον ειναι, τοτε οι ταυλανδεζες ειναι μακραν ομορφοτερες, τα συμπερασματα αυτα τα εβγαλα και απο ψαξιμο σε σαιτ γνωριμιων, και περιοδικα, δεν μιλαμε για φωτομοντελα, απλες κινεζες, οι γνωστες περι κινεζων ας αναφερθουν στην απορια μου.
για την ιστορια φευγοντας με το αυτοκινητο ειδα κινεζουλα, ψιλοχαλια, της μιλησα, αλλα κουνησε αρνητικα το κεφαλι, και καλα δε μιλαγε ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
φιλε lioma ειδα στο site το ξενοδοχειο και απο οτι καταλαβα απο τις φωτο καλο φαινεται.οσο για την αεροπορικη εταιρια δεν ξερω θα σου πω ομως.ξερω οτι θα αλλαξω αεροπλανο στο dubai.αν οπως λες χρειαστω μονο κανα χιλιαρικο τοτε εχω κλεισει.ισως χρειαστω μερικες πληροφοριες να μου δωσεις πιστευω ομως να μην εχω προβλημα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Α! Και κάτι άλλο (εκτός μπουρδέλων!) για το Χονγκ Κονγκ. Τα ηλεκτρονικά είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ και σε παίρνει να κάνεις ΚΑΙ παζάρι. Εγώ αγόρασα τελικά, μετά από παζάρια, με 185 ευρώ την ψηφιακή μηχανή της Canon, την IXUS 75, μαζί με την θήκη της και μία μνήμη 2GB mini SD της Toshiba!

Εδώ στην Ελλάδα η IXUS 75 (σκέτη!) είναι στα 349 ευρώ!

Ναι μεν αλλά.Υπάρχει 99% πιθανότητα να είναι μαιμού.Δεν είναι απαραίτητα χαμηλής πιότητας μαιμού αλλά οι κινέζοι αντιγράφουν τα ΠΑΝΤΑ.Για παράδειγμα το 80% των memory cards που θα βρείς και στην Ελλάδα είναι κινεζικές μαιμούδες και δεν το ξέρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom