ακριβωσ!!!!!Εισαι ωραιος σκεφτομουν να σε ρωτησω με pm αλλα καλο ειναι να γραφονται στο forum να μπορει οποιος θελει να βρισκει πληροφοριες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λοιπόν στο Πεκίνο νομίζω ότι είναι μια βραδιά κάθε Πέμπτη (νομίζω) Student nights, όπου οι φοιτήτριες που σπουδάζουν εκεί, ενισχύουν το εισόδημα τους. Αυτές είναι από διάφορα μέρη της Κίνας και σπουδάζουν στην πρωτεύουσα, γνωρίζουν τα ξενοδοχεία των τουριστών και συνήθως την στήνουν εκεί. Εμένα μου έτυχε να προχωράει μπροστά μου ο πατέρας μου και ένας φίλος του περίπου 60 και οι δύο και τους την έπεσαν 2 κινεζούλες οι τους παρακαλούσαν να πάνε μαζί τους στο στούντιο που μένουν για να τους δείξουν κάτι φωτογραφίες...!!!! Και τέλος το καλύτερο περπατάω στο Hong Kong και μου λέει μια κοπελίτσα έξαλα ντυμένη καθώς περιμένω στο φανάρι:
Massage sir?
No.
Foot massage sir?
No.
Massage and SEX ??????
.....
Massage sir?
No.
Foot massage sir?
No.
Massage and SEX ??????
.....
τι απαντησες??????Λοιπόν στο Πεκίνο νομίζω ότι είναι μια βραδιά κάθε Πέμπτη (νομίζω) Student nights, όπου οι φοιτήτριες που σπουδάζουν εκεί, ενισχύουν το εισόδημα τους. Αυτές είναι από διάφορα μέρη της Κίνας και σπουδάζουν στην πρωτεύουσα, γνωρίζουν τα ξενοδοχεία των τουριστών και συνήθως την στήνουν εκεί. Εμένα μου έτυχε να προχωράει μπροστά μου ο πατέρας μου και ένας φίλος του περίπου 60 και οι δύο και τους την έπεσαν 2 κινεζούλες οι τους παρακαλούσαν να πάνε μαζί τους στο στούντιο που μένουν για να τους δείξουν κάτι φωτογραφίες...!!!! Και τέλος το καλύτερο περπατάω στο Hong Kong και μου λέει μια κοπελίτσα έξαλα ντυμένη καθώς περιμένω στο φανάρι:
Massage sir?
No.
Foot massage sir?
No.
Massage and SEX ??????
.....
Τέλος το μασάζ είναι το προκάλυμμα...εμείς πήγαμε σε τέτοιο μέρος 5 όροφο ... όπου ο ένας όροφος ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος...τιμές διάφορες... παίρνεις και απόδειξη !!!! για την εφορία
έξω απο κάθε τέτοιο μαγαζί έχουν και κράχτες, στην Κίνα συναντήσαμε καλοντυμένους οι οποίοι μας δώσανε κάθε πληροφορία που ζητήσαμε ακόμη απο την πόρτα ... ώρα απασχόλησης και τιμές
έξω απο κάθε τέτοιο μαγαζί έχουν και κράχτες, στην Κίνα συναντήσαμε καλοντυμένους οι οποίοι μας δώσανε κάθε πληροφορία που ζητήσαμε ακόμη απο την πόρτα ... ώρα απασχόλησης και τιμές
Λοιπόν στο Πεκίνο νομίζω ότι είναι μια βραδιά κάθε Πέμπτη (νομίζω) Student nights, όπου οι φοιτήτριες που σπουδάζουν εκεί, ενισχύουν το εισόδημα τους. Αυτές είναι από διάφορα μέρη της Κίνας και σπουδάζουν στην πρωτεύουσα, γνωρίζουν τα ξενοδοχεία των τουριστών και συνήθως την στήνουν εκεί. Εμένα μου έτυχε να προχωράει μπροστά μου ο πατέρας μου και ένας φίλος του περίπου 60 και οι δύο και τους την έπεσαν 2 κινεζούλες οι τους παρακαλούσαν να πάνε μαζί τους στο στούντιο που μένουν για να τους δείξουν κάτι φωτογραφίες...!!!! Και τέλος το καλύτερο περπατάω στο Hong Kong και μου λέει μια κοπελίτσα έξαλα ντυμένη καθώς περιμένω στο φανάρι:
Massage sir?
No.
Foot massage sir?
No.
Massage and SEX ??????
.....
μαθητριες ηταν αυτες η κοινες του πεζοδρομιου?
Castell,εγω την εχω πατησει απο καλοντυμενο τυπο που αναφερεις.Γι'αυτο μεγαλη προσοχη σε διαφορους κραχτες.Τέλος το μασάζ είναι το προκάλυμμα...εμείς πήγαμε σε τέτοιο μέρος 5 όροφο ... όπου ο ένας όροφος ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος...τιμές διάφορες... παίρνεις και απόδειξη !!!! για την εφορία
όχι αυτές ήταν μαθήτριες...του πεζοδρομίου ήταν ακριβώς απέναντι απο το ξενοδοχείο και είχαν όλες την ίδια τιμή φυσικά έκανα την απίστευτη καφρίλα και πέρασα μπροστά απο ολές για να δω ποιά ήθελα... ΑΛΛΑ ...ήθελαν τα λεφτά προκαταβολικά πριν μπούμε στο ξενοδοχείο και φοβήθηκα μην φάμε κανένα άκυρο απο το ξενοδοχείο και τελικά δε ψώνισα απο εκεί...
και στα 2, δεν έμεινα πολλές μέρες (5-6) πάντως είναι κάτι το εντυπωσιακό, το ΗΚ είναι πιό κοντά στα δικά μας μέτρα, αλλά και το Πεκίνο με την πλατεία Τιεν με την απαγορευμένη πόλη είναι κάτι το οποίο πρέπει να δεις βέβαια πολλές ώρες ταξίδι και το jet lag ακόμη χειρότερα...
Εσυ αγορι μου εισαι πολυ μπροστα τελικα...
Σε ευχαριστω για ολα.. ;)
πρεπει να τα μοιραζομαστε αυτα φιλε...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
γιατι στα Μπουρδελα στη Φυλης ειναι καλητερα?εκει πριν απο 'σενα γαμουσε ο Πακιστανος!και ομως πηγαινουμε.καλητερα απο να !!!!Τέλος μακριά απο τα μπουρδέλα τους...και μόνο η ιδέα ότι ο τελευταίος μίζερος Κινέζος γαμούσε εκεί πριν απο μένα με ξενερώνει απίστευτα.... αυτά ελπίζω να βοήθησα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια διαβασα το Thread απο την αρχη.και απο τα λεγομενα του Λεφτερη που μου εχει πει πολλα για τον παραδισο που λεγεται Νοτια Κινα.σκεφτομαι να πηγαινω εκει το χειμωνα σαν τα αποδημιτικα πουλια! οπως καταλαβα πρεπει κανεις να ξερει Κινεζικα!εστω τα βασικα!τι να κανω αν χρειαστει θα τα μαθω
Αντε να ανεβουμε λιγο!!!!!!!
rouli κανε κ περιγραφη. πχ αυτη ειναιη τσου λι την μαζεψα στην πιατσα που ειναι το αγαλμα του Μαο τσε τουνγκ ειχε τοσα γιουαν πως τα λενε κ εδινε κ κουλουρακι κτλ
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
rouli κανε κ περιγραφη. πχ αυτη ειναιη τσου λι την μαζεψα στην πιατσα που ειναι το αγαλμα του Μαο τσε τουνγκ ειχε τοσα γιουαν πως τα λενε κ εδινε κ κουλουρακι κτλ
Φαντομα το πρωτο σου ποστ εκτος ταυλανδης ειναι αυτο?
Σε βλεπω να ερχεσαι απο δω σιγα σιγα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Γιατι οχι αλλα παιζει επισης και το σεναριο να πας Κινα, Βιετναμ κτλ να σου φυγει η κ@@λα και μετα να επιστρεψεις στη ζεστη αγκαλια της ΤαυλανδηςΦαντομα το πρωτο σου ποστ εκτος ταυλανδης ειναι αυτο?
Σε βλεπω να ερχεσαι απο δω σιγα σιγα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 863