You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kimberly (Zuzana)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Σε ποια καρολάιν αναφέρεστε?
Aπο την τολμη και γοητεια χαχαχαχα
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Σε ποια καρολάιν αναφέρεστε?
Εγώ σ' αυτή..!
50 ευρώ το απλό, 90 ευρώ για ακάποτο στοματικό κ 69..!
στα ραντβου θα βαλει τους τακους ομως...1m κ ενα πεος...πουφ,σκαμπουδακι μπορεις να την παιρνεις μαζι σου στα ραντεβου
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Για να καταλαβω, αν ηταν ψηλη θα πηγαινες σε studio?
όχι....θα δοκίμαζα να φέρω το studio σε εμένα, ή κάτι παρόμοιο
(δεν ειρωνεύομαι)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ασε ρε ψευτρακο !!!
Στην Τριγγετα θα πηγαινες και θα εκλεινες το μαγαζι !!!
Αφου φευγαν πρωτα οι σκειτμπορνταδες !!!
δεν είχα άλλη επιλογή...πρώτη φορά πήγαινα
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Επειδή έχουμε φύγει απ' το θέμα, ούτως ή άλλως η Κάρολ γυρνάει το Σεπτέμβρη κ υπάρχει άλλο θρεντ γι' αυτήν..
Ξέρει κανείς τί σημαίνει κανονικό email..; Γιατί εγώ προσπάθησα να την κλείσω με το hotmail μου πάλι, αρχικά μου είπαν ΟΚ κ έκανα κ επιβεβαίωση, αλλά δε βλέπω να κοκκινίζει το δίωρο στο πρόγραμμά της...
Το ίδιο είχε γίνει κ την προηγούμενη φορά...
Μου παν ΟΚ στην αρχή, κ μετά πολύ καθυστερημένα μου στειλαν mail κ μου παν ότι δε δέχεται νέους πελάτες κ να πάρω μια άλλη πρώτα..!
Δεν κατάλαβα νταβά στο βρακί μας τους βάλαμε..;
Δηλ, αν δε γουστάρουμε καμιά άλλη πρέπει να την πάρουμε με το ζόρι..;
Ξέρει κανείς τί σημαίνει κανονικό email..; Γιατί εγώ προσπάθησα να την κλείσω με το hotmail μου πάλι, αρχικά μου είπαν ΟΚ κ έκανα κ επιβεβαίωση, αλλά δε βλέπω να κοκκινίζει το δίωρο στο πρόγραμμά της...
Μου παν ΟΚ στην αρχή, κ μετά πολύ καθυστερημένα μου στειλαν mail κ μου παν ότι δε δέχεται νέους πελάτες κ να πάρω μια άλλη πρώτα..!
Δεν κατάλαβα νταβά στο βρακί μας τους βάλαμε..;
Δηλ, αν δε γουστάρουμε καμιά άλλη πρέπει να την πάρουμε με το ζόρι..;
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
ψωρις gmail δεν κανεις δουλεια..
α και πολλα καρτοκινητα ;)
Αφελής ερώτηση....καρτοκινητά γιατί? Υπάρχει κίνδυνος από κάπου αλλού εκτός από τους μπάτσους?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αφελής ερώτηση....καρτοκινητά γιατί? Υπάρχει κίνδυνος από κάπου αλλού εκτός από τους μπάτσους?
Βρε μικρε, σε νταβα θα δωσεις το πραγματικο σου τηλεφωνο, ονομα, δουλεια, διευθηνση, τραπεζικο λογαριασμο? Τι πινεις σημερα?
Εγώ δεν είχα ποτέ καμία δυσκολία να κλείσω με Ζ. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι μάλλον η πιο εύκολη διαδικασία.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι την 1η φορά (μόνο) μου αρνήθηκαν το 3ωρο που ζήτησα και βολεύτηκα με 2ωρο.
Χρησιμοποίησα κανονικό email - δηλαδή κάτι σαν ***@otenet.gr, ***@hol.gr κλπ ή εταιρικό πχ *@intracom.gr.
Καταλαβαίνω ότι στραβώνουν στα δωρεάν email (hotmail, yahoo κλπ), που μπορεί να ανοίξει κάποιος εύκολα για να κάνει πλάκα (fake booking) και να μην χρειαστεί να το ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μετά.
Σου λένε κλείσε κάποια δευτεράντζα πρώτα - που έτσι και αλλιώς έχει ελάχιστα bookings - για να μην χάσουν έσοδα από τις καλύτερες που γενικά είναι κλεισμένες έτσι και αλλιώς πολλές ώρες.
Έχει κάποια λογική αυτό - άσχετα αν συμφωνούμε ή αν μας βολεύει ... :-
Αυτά θέλουν αυτοί - όποιος δεν συμφωνεί πάει για αλλού ...
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Εγώ δεν είχα ποτέ καμία δυσκολία να κλείσω με Ζ. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι μάλλον η πιο εύκολη διαδικασία.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι την 1η φορά (μόνο) μου αρνήθηκαν το 3ωρο που ζήτησα και βολεύτηκα με 2ωρο.
Χρησιμοποίησα κανονικό email - δηλαδή κάτι σαν ***@otenet.gr, ***@hol.gr κλπ ή εταιρικό πχ *@intracom.gr.
Καταλαβαίνω ότι στραβώνουν στα δωρεάν email (hotmail, yahoo κλπ), που μπορεί να ανοίξει κάποιος εύκολα για να κάνει πλάκα (fake booking) και να μην χρειαστεί να το ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μετά.
Σου λένε κλείσε κάποια δευτεράντζα πρώτα - που έτσι και αλλιώς έχει ελάχιστα bookings - για να μην χάσουν έσοδα από τις καλύτερες που γενικά είναι κλεισμένες έτσι και αλλιώς πολλές ώρες.
Έχει κάποια λογική αυτό - άσχετα αν συμφωνούμε ή αν μας βολεύει ... :-
Αυτά θέλουν αυτοί - όποιος δεν συμφωνεί πάει για αλλού ...
Σωστος
Παρομοίως.Συμφωνώ swimmer...
Αλλά θα επικεντρωθώ στα εξής:
...
δεν έχω χρόνο για γρίφους, γέρασα ;)
Αλλά είναι ψηλή η άτιμη βρε Γιώργο (και χωρίς τάκους).
Καλή ψηλή ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2K