celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.072
- Πόντοι
- 6.056
Προχθες το εμαθα και αναρωτηθηκα αν το ποσταρε κανεις εδω
Προχθες το εμαθα και αναρωτηθηκα αν το ποσταρε κανεις εδω
παλι μικυ μαουΠροχθες το εμαθα και αναρωτηθηκα αν το ποσταρε κανεις εδω
Πεστα αδελφέπαλι μικυ μαου
Γιατί...με ξέρει αυτός;Δηλαδή ρε τύπε δεν τον ξέρεις; Μην μου πεις τώρα ότι δεν έχεις και τικο τοκ, μπαν άμεσα.
Τόσα μπουμπούκια κάνουν κήπο ....Εγώ δεν τον ήξερα προσωπικά , αλλά απο το youtube νομίζω τον είχα δεί σε βίντεο μαζί με τον dreamgreek παίζει να ηταν το βίντεο του Κοψιάλη σε σχέση με τα αναβολικά ... η σε άλλο βίντεο δεν θυμάμαι
Ο O.J. Simpson πέθανε σε ηλικία 76 ετών | in.grΟ Όρενθαλ Τζέιμς Σίμπσον, ο Αμερικανός πρώην παίχτης ποδοσφαίρου και ηθοποιός, γνωστός και ως O.J. Simpson, πέθανε, όπως επιβεβαίωσε το ABC News. Ήταν 76 ετών.
www.in.gr
|
Πατέρας πέρσι στα 82!Καυλιάρης μέχρι τέλους.Toν θαψαμε και αυτον...
«Έφυγε» ο διάσημος σχεδιαστής Roberto Cavalli σε ηλικία 83 ετών
Είχε γίνει πατέρας για τελευταία φορά στα 82 του χρόνιαwww.pronews.gr
R.I.P.Toν θαψαμε και αυτον...
«Έφυγε» ο διάσημος σχεδιαστής Roberto Cavalli σε ηλικία 83 ετών
Είχε γίνει πατέρας για τελευταία φορά στα 82 του χρόνιαwww.pronews.gr
R.I.P.Έφυγε ο σύντροφός Μιχάλης Χαραλαμπίδης..
Και δεν μάθαμε ποτέ αν το «έκανε» ή όχι. Oh well. Rest in power.
Ο O.J. Simpson πέθανε σε ηλικία 76 ετών | in.gr
Ο Όρενθαλ Τζέιμς Σίμπσον, ο Αμερικανός πρώην παίχτης ποδοσφαίρου και ηθοποιός, γνωστός και ως O.J. Simpson, πέθανε, όπως επιβεβαίωσε το ABC News. Ήταν 76 ετών.www.in.gr
Kαλον Παράδεισο...
Kαλον Παράδεισο...
Μπροστά στα σημερινά χαζεμένα παιδάκια ο εκλιπών ως "φευγατος" καλλιτέχνης στην ταινία "Ο τρελός τα έχει 400" έδειχνε πολύ πιο σοβαρός αν και νεαρός τότε...
Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο ελαφραινουν οι ανθρωποι και δεν το λέω με την καλή έννοια ..
Και δεν μάθαμε ποτέ αν το «έκανε» ή όχι. Oh well. Rest in power.
Και μάλιστα από τους καλύτερους παίκτες.Εγώ φίλε σαπ ζερο τον θυμάμαι στις τρελές σφαίρες (γνωστή φυσιογνωμία ).Δεν το ήξερα ότι εκτός από ηθοποιός ήταν παίκτης του nfl .Να είσαι καλά (Δυστυχως αυτος ο καρκίνος ….)