ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι αδελφέ ΚΥΡΙΟΣετσι...ο κυρ ηλιας ηταν αλλου χρονια τωρα.....αξιοσεβαστος και μεγαλη μορφη...
ωραιος ανθρωπος
Ετσι αδελφέ ΚΥΡΙΟΣετσι...ο κυρ ηλιας ηταν αλλου χρονια τωρα.....αξιοσεβαστος και μεγαλη μορφη...
ωραιος ανθρωπος
πολυ μεγαλη μορφη!RIP γειτονάκι
Πιο μικρός όταν ήμουν,τον πετύχαινα μέσα στο λεωφορείο να μονολογεί και όλοι μέσα κρυφογελούσαμε
Τεράστια μορφή
Θλίψη. Μου άρεσαν πολύ και οι 2...δύο ωραιότατες γυναίκες..
Σοκ στο βόλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου - iefimerida.gr
Σοκ στον κόσμο του βόλεϊ, που θρηνεί τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή.www.iefimerida.gr
Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - iefimerida.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών.www.iefimerida.gr
ΠΟΛΥ σπάνιο να πάθει ανακοπή ΓΥΝΑΙΚΑ σε αυτήν την ηλικία. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που να το δικαιολογεί, ούτε υπάρχει περίπτωση αθλητής με χρόνια πρωταθλητισμού σε ομάδες να μην τον έχουν κοιτάξει 1000 φορές.δύο ωραιότατες γυναίκες..
Σοκ στο βόλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου - iefimerida.gr
Σοκ στον κόσμο του βόλεϊ, που θρηνεί τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή.www.iefimerida.gr
Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - iefimerida.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών.www.iefimerida.gr
Μέχρι τον 7ο αιώνα, ήταν επίσημη γλώσσα του κράτους. ΟΧΙ ΜΕΤΑ.Θα σού απαντούσα στα λατινικά όπου ήταν και επίσημη γλώσσα του Βυζαντίου
κορυφαιος καλλιτεχνης. αφησε τεραστιες επιτυχιες.
Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάποιον που τον ξέρει...ρε σεις καθίστε καλα!Πέθανε στην Ιταλία ο τικτοκερ Τζάνε , έπεσε λέει απο μπαλκόνι χωρίς κάγκελα.
Στο μεταξύ έψαχνα το νήμα και δεν μπορούσα να το βρώ με την αναζήτηση , τελικά το βρήκα με απευθείας αναζήτηση στο google. Δεν ξέρω τι φταίει ... η κάνω εγω κάτι λάθος η έχει θέμα η αναζήτηση.
Δηλαδή ρε τύπε δεν τον ξέρεις; Μην μου πεις τώρα ότι δεν έχεις και τικο τοκ, μπαν άμεσα.Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάποιον που τον ξέρει...ρε σεις καθίστε καλα!
Έλα ρε! Αυτή η όμορφή;! Κρίμα ρε γαμώτο, τώρα το είδα
Πάει κι η Kagney Linn Karter.
Εγώ δεν τον ήξερα προσωπικά , αλλά απο το youtube νομίζω τον είχα δεί σε βίντεο μαζί με τον dreamgreek παίζει να ηταν το βίντεο του Κοψιάλη σε σχέση με τα αναβολικά ... η σε άλλο βίντεο δεν θυμάμαιΌποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάποιον που τον ξέρει...ρε σεις καθίστε καλα!