Συνάντηση προ ολίγου με την Κατερίνα.
Συνοπτικά, ήταν η καλύτερη εμπειρία μου με επαγγελματία. Ίσως επειδή δεν είναι και τόσο επαγγελματίας (με την εντελώς καλή έννοια αυτό ότι λέω).
Η Κατερίνα είναι μια όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας. Αυτή που θα την χαζεψεις στην παραλία. Αυτή στην οποία θα θες να κάνεις κίνηση για γνωριμία. Η κοπέλα που αν ήταν συμφοιτήτριά σου, έπειτα από 1-2 καφέδες μαζί της, θα ήθελες να την κερδίσεις. Σίγουρα πάντως, κανοντας ένα χρονικό άλμα, όταν φύγαμε από το ξενοδοχείο, προς τα εκεί που συνέχισε την πορεία της την χαζευε έντονα ένας που καθόταν σε κάτι σκαλιά.
Στήθος μικρό, αλλά όμορφο και πάντα ετοιμοπόλεμο! Κωλαρακι φωτιά! Μάλλον δεν είναι τυχαίο που όλοι την ρωτάνε συνέχεια αν το δίνει.
Καθαρή και πολύ ευχάριστη. Λίγη κουβεντουλα στην αρχή να σπάσει ο πάγος και έπειτα έναρξη αγώνα.
Η κοπέλα το αγαπάει αυτό που κάνει! Κινηθήκαμε σε gfe ρυθμούς. Πραγματικά θα μπορούσε να είναι η κοπέλα που κατάφερες να ρίξεις και ήρθε η στιγμή για την πρώτη φορά. Φιλιά μπόλικα, με γλώσσα (ήμουν καθαρός όμως, έτσι; ) και μετά κατέβηκε χαμηλά. Ίσως όχι το καλύτερο που υπάρχει, αλλά δίνει πόνο. Θέλει να σε ικανοποιήσει και θα το καταφέρει. Έπειτα από λίγη ώρα, πήγαμε στα του αγώνα. Στα 4, για να έχω την καλύτερη θέα! Έπειτα από την γλυκιά ολοκλήρωση, μπανάκι και κουβεντουλα ξανά.
Μικρή παρένθεση: παιδιά, μην κλείνετε ραντεβού και δεν εμφανίζεστε μετά. Ταλαιπωρείτε την κοπέλα και εμποδίζετε κάποιους από εμάς να βρεθούμε μαζί της. Βέβαια μάλλον τα άτομα που το κάνουν αυτό, δεν θα χαμπαριασουν και πολύ, αλλά τέλος πάντων, εγώ το λέω.
Συνέχεια με τον 2ο γύρο. Συνήθως θέλω τον χρόνο μου για να είμαι πάλι ετοιμοπόλεμος. Η κοπέλα όμως, κάνοντας τη δουλειά της με μαστοριά και αγάπη με έκανε και πάλι πύραυλο και ήρθε το γλυκό τελείωμα στο στόμα της.
Εκ νέου μπανάκι και την είδα ότι άρχισε να ντύνεται. Σκέφτηκα από μέσα μου "από τώρα φεύγει;" Αλλά δυστυχώς είχε οντως περάσει η ώρα.
Σίγουρα είναι μια κοπέλα που θα θες να την συναντήσεις και πάλι και θα τιμήσει τα λεφτά της και θα κάνει τα πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση σου.
Κατερίνα σε ευχαριστώ για την συνάντηση, την χάρηκα πολύ και μακάρι με την πρώτη ευκαιρία να σε συναντήσω ξανά!
Υ.Γ.: Ελπίζω να πήρες το σκουλαρίκι σου από το δωμάτιο!