Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.098
Γενικά ναι …στη συγκεκριμένη περίπτωση , γιατί ;και πικραινουν
Γενικά ναι …στη συγκεκριμένη περίπτωση , γιατί ;και πικραινουν
μα αν δεν έχει ψωλή, πως περιμένεις να κλείσει ρδβ και εσύ τώρα ???Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με την Κιαρα και σας δυσκολεύω; Χαχα
Επίσης love
Love Μα ο τύπος είναι εμφανές ότι δεν έχει ιδέα …Έχει ανάγκη η Κατερίνα από πελατεια και ψαρεύει από αλλά νήματα....τι άλλο θα ακούσουμε.οταν η κατρινα μπαίνει σε αλκα νήματα μόνο τα ανεβαζει
Επίσης γενικά όταν μπαίνει η Κατερίνα… ΟΛΑ ανεβαίνουν ψηλά και περήφανα…Έχει ανάγκη η Κατερίνα από πελατεια και ψαρεύει από αλλά νήματα....τι άλλο θα ακούσουμε.οταν η κατρινα μπαίνει σε αλκα νήματα μόνο τα ανεβαζει
Μόνο αν γαμιέται καλύτερα από σένα… δύσκολο?Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με την Κιαρα και σας δυσκολεύω; Χαχα
Επίσης γενικά όταν μπαίνει η Κατερίνα… ΟΛΑ ανεβαίνουν ψηλά και περήφανα…
Φιλιά στο θεσπέσιο κωλαράκι σου φιλενάδα! να που έγινα και γω γλίτσας αγαπούλας… κατάντησα σαν τον τεννίστα… μου τάλεγε κι εγώ δεν άκουγα…
Είπε το αυτιστικό με την κιθάρα, το ναυάγιο που τον φτύνουν σε όλα τα νήματα και αυτός νομίζει ότι βρέχει! Τον έχουνε πάρει χαμπάρι και τον ανεβοκατεβάζουν "δροσερούλη", "ντιντί" και "κουνιστρούλα" και αυτός προσπαθεί να τα διαψεύσει αποκαλώντας όλους εμάς που σχολιάζουμε ή τρολλάρουμε, αδελφές!μα αν δεν έχει ψωλή, πως περιμένεις να κλείσει ρδβ και εσύ τώρα ???
καλως το ζητιανο της ψωλης μας.Είπε το αυτιστικό με την κιθάρα, το ναυάγιο που τον φτύνουν σε όλα τα νήματα και αυτός νομίζει ότι βρέχει! Τον έχουνε πάρει χαμπάρι και τον ανεβοκατεβάζουν "δροσερούλη", "ντιντί" και "κουνιστρούλα" και αυτός προσπαθεί να τα διαψεύσει αποκαλώντας όλους εμάς που σχολιάζουμε ή τρολλάρουμε, αδελφές!
Dj της καρδιάς μας (και του πούτσου μας) μάλλον έχεις λανθάνουσα ομοφυλοφιλία (κατά τον επιστημονικό όρο) , κρυφόπουστρα κατά την απλή γλώσσα!
Έκλεισε και η κυρά-Τεα το μαγαζάκι της και δεν έχεις στασίδι να σταθείς και να το παίξεις ιππότης και αρσενικό, ταλαίπωρε.
Και που είσαι, στάματα να σχολιάζεις σε όλα τα νήματα που γράφω και να ασχολείσαι μαζί μου!
Εαν νιωθεις πως πρεπει να απολογηθεις για την επιλογη που εκανες και μαλιστα δημοσια...μαλλον καταβαθος κατι σε τρωει τυπε.Δεν μου αρέσει καθόλου να λέτε τις Ελληνίδες, Ελλεηνίδες.
Δεν υπερασπίζομαι το κορίτσι, αλλά να λες κι εμάς μαλάκες που επιλέξαμε να τα δώσουμε στο κορίτσι, είναι μαλακία.
Το κορίτσι το γνωρίζω από πιο παλιά και ξέρω τι μπορεί να κάνει.
Τα είπε μια χαρά ο @kavlalex
Νέος.. Τι να πεις;;Love Μα ο τύπος είναι εμφανές ότι δεν έχει ιδέα …
Προτείνω να αφήσετε τους τσακωμούς και να έρθετε για βουτιά στο Σούνιο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κατερινάκι για το απρόσμενο δώρο που μου προσέφερε σήμερα το πρωί! Ξέρει αυτή…
Φιλιά στο θεσπέσιο κωλαράκι σου φιλενάδα! να που έγινα και γω γλίτσας αγαπούλας…
Σα δε ντρέπεσαι…Γάμησες κώλο ρε άτιμε τελικά, δεν σου γλύτωσε!!!!!!!!!
Προτείνω να αφήσετε τους τσακωμούς και να έρθετε για βουτιά στο Σούνιο
Σα δε ντρέπεσαι…
Κάνω εγώ τέτοιες ανήθικες πράξεις?