papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 149
- Like
- 53.881
- Πόντοι
- 27.261
Παίχτη καλημέρα, λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.H Kατερίνα μας είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πουτάνα! Παίζει υπέροχα τόσους πολλους αντρες ταυτόχρονα και όλοι γουστάρουμε!!
Παίχτη καλημέρα, λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.![]()
Παίχτη χαλαρά και ωραία, συγνώμη δεν συμφωνώ και δεν θα κάνω τον συνήγορο καμίας , το ξαναλέω λίγο στοιχείωδης σεβασμός δεν βλάπτει και όχι δεν είναι περιέργο κόλλημα. Με σεβασμό στο λέω χωρίς να σε θίξω και να το συνεχίσω, την καλημέρα μου και καλή συνέχεια.Χαλαρώστε παιδιά.
Αφενός οι κοπέλες δεν παρεξηγούν (εκτός και ΑΝ έχουν κανένα περίεργο κόλλημα), αφετέρου σεξ επί πληρωμή κάνουμε μαζί τους, ΔΕΝ θα τις πιάσουμε και γκόμενες.
Άντε καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμησια επίσης (Magic παίρνω τηλέφωνο στις 12 ακούς?).
Πάντα αυτή η όμορφη παρουσία σου φέρνει αναστάτωση στο site!
Σχεδόν με πέτυχες! Πάνω μου τραγουδούσα…
Πίστεψέ με, με όσες αξιόλογες γυναίκες του χώρου και να βρεθείς, εκτιμούν αυτούς που δεν θα τους φερθούν σαν μια τρύπα. Ναι, για σεξ επί πληρωμή βρισκόμαστε μαζί τους, αλλά υπάρχουν κάποιες κοπέλες (μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα κατά την ταπεινή μου άποψη) που προσφέρουν κάτι παραπάνω από το κορμί τους απλώς. Έτσι έχουν πολλούς άνδρες γύρω τους, όχι επειδή είναι "μεγάλες πουτανες".Αφενός οι κοπέλες δεν παρεξηγούν (εκτός και ΑΝ έχουν κανένα περίεργο κόλλημα), αφετέρου σεξ επί πληρωμή κάνουμε μαζί τους, ΔΕΝ θα τις πιάσουμε και γκόμενες.
Κατά τα φαινόμενα, δυστυχώς δεν φαίνεται να δουλεύει αυτή την περίοδο...Ξερει κάποιος αν δουλεύει;
Πίστεψέ με, με όσες αξιόλογες γυναίκες του χώρου και να βρεθείς, εκτιμούν αυτούς που δεν θα τους φερθούν σαν μια τρύπα. Ναι, για σεξ επί πληρωμή βρισκόμαστε μαζί τους, αλλά υπάρχουν κάποιες κοπέλες (μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα κατά την ταπεινή μου άποψη) που προσφέρουν κάτι παραπάνω από το κορμί τους απλώς.
Παίχτη χαλαρά και ωραία, συγνώμη δεν συμφωνώ και δεν θα κάνω τον συνήγορο καμίας , το ξαναλέω λίγο στοιχείωδης σεβασμός δεν βλάπτει και όχι δεν είναι περιέργο κόλλημα. Με σεβασμό στο λέω χωρίς να σε θίξω και να το συνεχίσω, την καλημέρα μου και καλή συνέχεια.![]()
Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;Το θρεντ να μετονομασθεί σε "Καληνυχτάκιδες του bou"
ποσα??Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;
Κανένας «καλημεράκιας» για αύριο πρωί;