Αυτα που λες με βρισκουν 100% συμφωνο. Απλα οι χαρακτηρισμοι του βουνου ειναι ασχημοι. Επισης καπως ετσι ανεβαινουν οι τιμες.Αγαπητέ Ζεμπού.
Όλα τα μέλη του φόρουμ έχουν τις ιδιαιτερότητές τους αλλά είναι και απολύτως σεβαστά.
Όπως λοιπόν είσαι εσύ σεβαστός έτσι σεβαστός είναι και το Μεγάλο Βουνό.
Τον @bigmountain89 δεν τον γνωρίζω αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ συμπαθής.
Έχει και μια ιδιαιτερότητα που στα μάτια μου τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να μας επιτίθεσαι και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνεις κάθε λίγο και λιγάκι.
Να ξέρεις όμως ότι αν σε ικανοποιεί να μου επιτίθεσαι δεν με ενοχλεί καθόλου και δεν έχω πρόβλημα.
Αναφορικά με την @Katerina έχω εκφέρει πολλές φορές στο παρελθόν την θετική μου προσωπική γνώμη.
Το σώμα είναι δικό της και όπως θέλει το κοστολογεί.
Ναι η κοπελα κοστολογει το κορμι της οσο γουσταρει, και μπραβο της γιατι πρεπει να ειναι και πολυ καλη στην δουλεια της.
Αλλα οχι να αφησουμε και tip για να μην ειμαστε γυφτουλες... 200 παιρνει. Κανονικα αν την περναμε σε δικο της χωρο ( και οχι σε ουδετερο χωρο που ειναι το ξενοδοχειο που την συνανταει ο κοσμος), θα επρεπε αναμεσα στα 2 μπαλακια να προσφερει ενα ποτηρι κρασι ΄η αναψυκτικο, οτι θελει ο καθενας.
Και το κοστος ειναι υποτυπωδες και δινει και μια πολυ καλη εντυπωση.