james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 15.229
- Πόντοι
- 10.395
που εισαι παιδάκι μου? δίπλα στις ανεμογεννήτριες??????????? Τι -10?????????
Αφήνω αυτό εδώ!
που εισαι παιδάκι μου? δίπλα στις ανεμογεννήτριες??????????? Τι -10?????????
Αφήνω αυτό εδώ!
Καλή ξεκούραση τότε μικρη!Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι στη δουλειά 24/7…
Αλλά αν αθροίσουμε ώρες ραντεβού με ώρες «κανονικής» εργασίας, αυτή την εβδομάδα δούλεψα > 80 ώρες.
Το λες και συνταγή επιτυχίας για υπερκόπωση!
Που πήγες ρε κοπελιά, στη Λαπωνία?
Αφήνω αυτό εδώ!
Απίστευτο.... Έλα κάτω μωρό μου...
Αφήνω αυτό εδώ!
Θα αγοράσω ταιλανδεζικο λαδάκι....Άλλο σχόλιο απαντούσε σε εσάς αγαπητέ
Αν κάνεις παραδοσιακό ταιλανδέζικο είμαι μέσα.
Με τόσο κρύο στο λιβάδι , δε γδύνομαι χαχα.
Σε λάθος Euboea είσαι, στη δικιά μου είναι πιο ζεστά!!
Αφήνω αυτό εδώ!
Χαχα εντός Ελλάδας είμαι, θα βγουν φτηνά τα μεταφορικά χαχα.Που πήγες ρε κοπελιά, στη Λαπωνία?
Να στείλω κονιάκ?
Πήρε τα λεφτά? Θυμάμαι είχαν μαζευτεί 160Κ... Δεν το είδα σήμεραΣτα αλλά νέα , συγκινήθηκα με Λευτέρη από Πες τη Λέξη…
Α έτσι; να το φέρω ο ίδιος τοτε μόλις βαλω για ύπνο τα μικρά!Χαχα εντός Ελλάδας είμαι, θα βγουν φτηνά τα μεταφορικά χαχα.
Χαχαχα προφανώς δεν είμαι στη Χαλκίδα…Σε λάθος Euboea είσαι, στη δικιά μου είναι πιο ζεστά!!
Ναι, και μίλησε για την κόρη του και τα πεθερικά του, γενικά φουλ γλυκούλης!Πήρε τα λεφτά? Θυμάμαι είχαν μαζευτεί 160Κ... Δεν το είδα σήμερα
Μπράβο του!Ναι, και μίλησε για την κόρη του και τα πεθερικά του, γενικά φουλ γλυκούλης!
ποιος ξερει?εχει κρυο?Χαχαχα προφανώς δεν είμαι στη Χαλκίδα…
Ούτε εγώ, αλλά -10? Ελπίζω να έχεις καλή παρέα να σε ζεστάνει... Τα φιλιά μουΧαχαχα προφανώς δεν είμαι στη Χαλκίδα…
-10 είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ θερμοκρασίας, το θερμόμετρο δεν λέει τόσο αλλά ναι , είναι μείον….Ούτε εγώ, αλλά -10? Ελπίζω να έχεις καλή παρέα να σε ζεστάνει... Τα φιλιά μου
Εύχομαι να τα χαρεί και να έχει τη σοφροσυνη να τα διαχειριστεί . Οι περισσότεροι που κέρδισαν τέτοια ποσά σε λοττο κλπ καταλήξανε φτωχότεροι σε 5 χρόνια.Ναι, και μίλησε για την κόρη του και τα πεθερικά του, γενικά φουλ γλυκούλης!
(195Κ*)