gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.231
- Πόντοι
- 4.027
Από τη γουρνοπουλα ή από το σεξ?Νηστεία, προσευχή και αποχή μέχρι τα Χριστούγεννα χαχα
Από τη γουρνοπουλα ή από το σεξ?Νηστεία, προσευχή και αποχή μέχρι τα Χριστούγεννα χαχα
Γιατί πριν η θεματολογία ήταν αυστηρώς εντός θέματος ;Βραστό πρόβατο και σούπα χυλοπίτες!
Άλλαξε περιεχόμενο το νήμα μετά τη δήλωση περί εξαντλησης?
θελεις να μιλησουμε για τις φιλες σουΓιατί πριν η θεματολογία ήταν αυστηρώς εντός θέματος ;
Και off season κιόλας, χειμώνα!!Πάντως έχω αρχίσει και θαυμάζω απίστευτα τις κοπέλες με διαρκή παρουσία στο χώρο…
Εγώ έσπασα το ρεκόρ μου αλλά η υπομονή μου εξαντλείται.
Αεροπλάνο ξέχασες...«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω», λέει μια παλιά γνωστή ατάκα η οποία αντιπροσωπεύει την ψυχολογική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή.
But my mamma didn’t raise a quitter, οπότε ας το διακωμωδήσουμε και ας το γυρίσουμε σε μουσικό πρόγραμμα…
Θα ξεκινήσουμε με Έφη Θώδη:
«Θα πάρω τα βουνά
Θα κάνω επανάσταση
Να μη με δεις ξανά»
Θα συνεχίσουμε με αγαπημένο Μαζωνάκη:
«Φεύγω για μένα να νιώσω καλά. Έχω να κάνω ακόμα πολλά. Φεύγω για μένα προτού τρελαθώ. Θέλω να ζω»
Επειδή δεν αρέσουν σε όλους τα βουνά, θα βάλω και λίγο θάλασσα για να καλύψουμε όλους τους τρόπους φυγής.
«Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει
Κι από τα μάτια σβήνει η στεριά
Μες στα κατάρτια πετούνε οι γλάροι
Κι εγώ σου λέω "έχε γεια"»
Στις Άλπεις δύσκολα πηγαίνεις οδικώς…Αεροπλάνο ξέχασες...
Στις Άλπεις δύσκολα πηγαίνεις οδικώς…
Εκτός αν θέλετε λίγο Κοκκίνου:
«Στην Αφρική θα πάω με τους Μασάι»
Όταν βλέπω αεροπλάνοΑεροπλάνο ξέχασες...
Υπάρχει και η πιο σύγχρονη εκδοχή, της Φουρέιρα…Όταν βλέπω αεροπλάνο
μού'ρχεται να σου την κάνω...
Δεν ενθυμούμαιΥπάρχει και η πιο σύγχρονη εκδοχή, της Φουρέιρα…
Αυτό να μου πεις. Άλλα νταλλα ήταν από εξ' απανεκαθεν...Γιατί πριν η θεματολογία ήταν αυστηρώς εντός θέματος ;
Για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νέοι:Δεν ενθυμούμαι
Μιλάς με γρίφους γερόντισσα«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω», λέει μια παλιά γνωστή ατάκα η οποία αντιπροσωπεύει την ψυχολογική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή.
But my mamma didn’t raise a quitter, οπότε ας το διακωμωδήσουμε και ας το γυρίσουμε σε μουσικό πρόγραμμα…
«Θα πάρω τα βουνά
Θα κάνω επανάσταση
Να μη με δεις ξανά»
«Φεύγω για μένα να νιώσω καλά. Έχω να κάνω ακόμα πολλά. Φεύγω για μένα προτού τρελαθώ. Θέλω να ζω»
Επειδή δεν αρέσουν σε όλους τα βουνά, θα βάλω και λίγο θάλασσα για να καλύψουμε όλους τους τρόπους φυγής.
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…Τι ακούς κι εσυ
Πάντως 3ο άτομο από Λάρισα μου αναφέρει το onlyfans….
Με μπερδεύουν με @malkotto_94 ή συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω;
Σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε τη μέρα σου "Δευτέρα" με ένα απλό message. (Αντίστροφη ρόλων!)«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω», λέει μια παλιά γνωστή ατάκα η οποία αντιπροσωπεύει την ψυχολογική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή.
«Θα πάρω τα βουνά
Θα κάνω επανάσταση
Να μη με δεις ξανά»