Διαγραμμένο μέλος 233973
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2023
- Like
- 451
Μένουν 30 άτομα , φτάνουν και περισσεύουναρα 10/10
Μένουν 30 άτομα , φτάνουν και περισσεύουναρα 10/10
Φρέσκια , χαμογελαστη , ωραιο αρμονικό σωμα , στηθος μια χαρά , ομορφο καθημερινό πρόσωπο , έξυπνη , αποφασισμένη , πεντακάθαρη , συζητήσιμη , χαλαρή και με πολλή ενέργεια .
Μπράβο μικρη τα πηγες μια χαρα .
Σεξ με προφυλάξεις εννοείταιΌταν λέμε κανονική; Με άνευ;
Απλά βρε κούκλα γράψε ακριβώς τι και πως για να μην σε πρήζει κανένας. Γράψε συγκεκριμένα υπηρεσίες και τιμή. Με αγάπη πάντα.Πόσο πιο σαφής να γίνω …
Αυτό ακριβώς έκαναΑπλά βρε κούκλα γράψε ακριβώς τι και πως για να μην σε πρήζει κανένας. Γράψε συγκεκριμένα υπηρεσίες και τιμή. Με αγάπη πάντα.
Να με συγχωρείς δεν το είδαΑυτό ακριβώς έκανα
Επιτελους συνεννοηθήκαμε!Πόσο πιο σαφής να γίνω …
Δεν υπάρχουν προσφορές για περισσότερο χρόνο = το ραντεβού είναι μόνο 30λ; Όχι ώρα τουλάχιστον;Πόσο πιο σαφής να γίνω …
...αυτο δυστυχως ειναι μια μαστιγα που δν μπορεις να αποφυγεις και κανει ζημια σε οσους θελουν πραγματι να σε συναντησουν! Οι περισσοτεροι θα στειλουν για καβλαντα κ μαλακισμα, αρκετοι θα στειλουν για να δειξουν υποστηρικτικοι κ φιλικοι παιζοντας το γνωστες του χωρου ωστε να νοιωσουν οτι τους ξεχωριζεις απ'τον σωρο καλυπτοντας το εγω τους και τελος ελαχιστοι θα στειλουν για επιπλεον πληροφοριες κ κλεισιμο ραντεβου! Συνηθως 1 μνμ στα 10+ να ειναι για ραντεβου!Ναι γιατί μου στέλνουν 300 άτομα και μου λένε βλακίες , μη σεβόμενοι ούτε τον χρόνο μου ούτε όσων θέλουν όντως ραντεβού
Δεν το καταλαβες καλα. Η Maleficent συνεχιζει να προσπαθει να βρει κοροιδα.Δεν υπάρχουν προσφορές για περισσότερο χρόνο = το ραντεβού είναι μόνο 30λ; Όχι ώρα τουλάχιστον;
Αν κατάλαβα καλά, δεν σε ειδοποίησε δηλαδή οτι δεν θα έρθει και περίμενες εκεί χωρις λόγο έχοντας πληρώσει και σουίτα; Κρίμα αν έγινε αυτό και που είχες αυτή την εμπειρία. Και εμένα μου έχει συμβεί με άλλη κοπέλα και ξέρω καλά πως είναι.Συντομη ενημερωση...το κενο σημερα το απογευμα ημουνα εγω μαλλον...ειχσμε κανονισει στις 6.00...οτι χειροτερο,τσακιστηκα να φυγω νωριτερα απο δουλεια,εφαγα 40 λεπτα στο δρομο μεχρι μαντισον(θα βαζε κολλητα ραντεβου καταλαβα),πληρωσα τζαμπα σουιτα,ουτε ενα σορι κατι ετυχε η πλειοδοτησε καποιος αλλος ποιος θα πρωτοπαρει το χρυσο μουνι...απαραδεκτη,δεν εξελισεσσαι καλα,εχω παρει 2 φορες,γαμιεται καλα ναι αλλα αυτο ειναι σκατοχαρακτηρας απλα.μαυρο απο μενα,καλη συνεχεια
Μεγάλο φάουλ της Κατερίνας αν έγινε έτσι...Αν κατάλαβα καλά, δεν σε ειδοποίησε δηλαδή οτι δεν θα έρθει και περίμενες εκεί χωρις λόγο έχοντας πληρώσει και σουίτα; Κρίμα αν έγινε αυτό και που είχες αυτή την εμπειρία. Και εμένα μου έχει συμβεί με άλλη κοπέλα και ξέρω καλά πως είναι.
Και ΉΔΗ ουμπερ ντουμπερ ταρανδουλης ο δικός σου ε..?Είμαι ήδη παντρεμένη
Bρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!Συντομη ενημερωση...το κενο σημερα το απογευμα ημουνα εγω μαλλον...ειχσμε κανονισει στις 6.00...οτι χειροτερο,τσακιστηκα να φυγω νωριτερα απο δουλεια,εφαγα 40 λεπτα στο δρομο μεχρι μαντισον(θα βαζε κολλητα ραντεβου καταλαβα),πληρωσα τζαμπα σουιτα,ουτε ενα σορι κατι ετυχε η πλειοδοτησε καποιος αλλος ποιος θα πρωτοπαρει το χρυσο μουνι...απαραδεκτη,δεν εξελισεσσαι καλα,εχω παρει 2 φορες,γαμιεται καλα ναι αλλα αυτο ειναι σκατοχαρακτηρας απλα.μαυρο απο μενα,καλη συνεχεια
Γιατί βιαστηκες? Εδώ μέσα θα γνώριζες πλουσιους, νέους και ομορφουςΕίμαι ήδη παντρεμένη
Τι θες εσύ εδώ; @Maleficent μακρυά, μήπως και προλάβουμε να σε χαρούμε πριν σε συναντήσει!...αυτο δυστυχως ειναι μια μαστιγα που δν μπορεις να αποφυγεις και κανει ζημια σε οσους θελουν πραγματι να σε συναντησουν! Οι περισσοτεροι θα στειλουν για καβλαντα κ μαλακισμα, αρκετοι θα στειλουν για να δειξουν υποστηρικτικοι κ φιλικοι παιζοντας το γνωστες του χωρου ωστε να νοιωσουν οτι τους ξεχωριζεις απ'τον σωρο καλυπτοντας το εγω τους και τελος ελαχιστοι θα στειλουν για επιπλεον πληροφοριες κ κλεισιμο ραντεβου! Συνηθως 1 μνμ στα 10+ να ειναι για ραντεβου!
Επισης, μηπως να ξαναβλεπες τον χρονο του ραντεβου των 30min μονο και να το εκανες 1ωρα? Πως να απολαυσουμε ολες τις υπηρεσιες σου μεσα σε μιση ωρα, ουτε ντουζ κ προκαταρτικα δν προλαβαινουμε (ισως να ειναι τελικα κ πιο ξεκουραστα για σενα)!!!
Και δεν ειμαστε κ ολοι 18χρονα κουνελακια να τελειωνουμε 2-3 φορες σε ενα τεταρτο
Αλλωστε αυτη ειναι κ η εννοια του CG, η ανεση χρονου, η ποιοτητα υπηρεσιων και το ευχαριστο περιβαλλον, αλλιως θα πηγαιναμε ολοι στο 15min-30min των studios και των οικων!
Αυτααααα.....
Καλη αρχη λοιπον κ ελπιζω σε συντομη συναντηση
Τωρα μιλας σωστα.Πόσο πιο σαφής να γίνω …
Προφανώς όχι, αλλά στην μισή ώρα παίκτη, προλαβαίνεις να ρίξεις και δύο?Τωρα μιλας σωστα.
100 για 2 καψουλια;