Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.300
- Πόντοι
- 11.146
...αρμενικο?!?!?Μήπως με τα τριπλά... Λέω, μήπως, υπάρχει πιθανότητα για κώλο;
...αρμενικο?!?!?Μήπως με τα τριπλά... Λέω, μήπως, υπάρχει πιθανότητα για κώλο;
Καλησπερα στο αγαπητο φορουμ
Μαλλον σταθηκα τυχερος στην επικοινωνια (???) - μια χαρα μεσω viber. Με 3-4 μν, συννενοηθηκαμε για κοινη ωρα και τοπο συναντησης.
Συναντηση αργα το μεσημερι - νωρις το απογευμα με την δεσποινιδα, στον γνωστο Βασιλη.
Συμπαθητική μελαχρινη κοπελα, πολυ χαμογελαστη.
Σωματοτυπος οτι δειχνουν οι φωτογραφιες - 100% γνησιες. Αποπνεει εναν γλυκο ερωτισμό - GFE, και οχι PSE
Μπηκε, συστηθηκαμε, ντουσακι και με βρηκε να την περιμενω ανασκελα!
Στα του αγωνα: Γδυθηκε και εμεινε με το στρινγκ. Στηθος Α+, στητο, ωραιος σωματοτυπος.
Λαδακι και μαλαξεις απο στηθος εως γονατα. Μασαζακι συμπαθητικό, οχι κακό, όχι αθλητικό.
Επετρεπε να πιανω και να χαιδευω το στηθος. Δεν εδινε φιλια.
Μετα εβαλε λαδακι και στον κυριο (που ειχε γινει τουρμπο), και εκτονωση στο στηθος της, με αργη βασανιστικη χειρομαλαξη.
Τα υπολοιπα 5 λεπτα, ζητησα και μου εκανε μασαζ στην πλατη.
Ειναι οτι ακριβως λεει - ερωτικο μασαζ. Οχι call girl. Δεν κλεβει χρονο, δεν επιδιωκει την αμεση εκτονωση.
Για εμενα ειναι πολυ οκ ο συνδιασμός των παρεχομένων υπηρεσιων και τιμης. Για οτιδηποτε αλλο, απευθυνομαστε αλλου - υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια.
Σε ευχαριστω Maleficent
Εν αναμονη επόμενης συναντησης ;-)
(Laser .... - ξερεις εσυ)
Προμοτορας δεν ειμαι - λιγες κριτικες εχω, ολες αληθινες. Οι συναγωνιστες στις υπολοιπες κριτικες μου, εχουν συμφωνισει απολυτα με τις θεσεις μου πχ Ιωαννα 34 και Sexy Jo. Πιστευω πως οσοι εχουν εμπειρια με τη συγκεκριμενη κορασιδα, θα συμφωνήσουν και σε αυτη.
Κάνω και πολύ καλές αλλά επιλεκτικές
Κώλο δίνεις ?Με τα 50 προσφέρω μασαζ και μόνο μασαζ . Σε όλο το σώμα . Αν θες να το πεις φραπέ , πεστο.
Με τα διπλα , καθαριότητα και ευγένεια προσφέρω κανονική εκτόνωση
Εισαι διαθεσιμος τωρα;τύποι με ένα πενηνταρικο έρχομαι στον χώρο σας,
σας βάζω σπεσιαλ τσοντούλα σε δικό μου προτζεκτορα που θα στήσω,
δίνω εξοπλισμό αυνανιστήρι και λιπαντικό,
σας αφήνω μόνους για 30 λεπτά να χαιδευτείτε,
κερνάτε τοστ και παγωτάκι θα σας περιμένω στην κουζίνα.
Αμέσως κατόπιν εισπράξω τη σύνταξη θα σας στείλω μήνυμα να το κανονίσουμε.
Πρωτα πρεπει ο αγιος γεροντας να ξεκαθαροσει για το ποιος απο τους δυο θα ειναι στον παθητικο ρολο. (Κωλος παιζει) κατσε μην παει και μας ερθει καθισμενος επανω σε μαξιλαρι.Γέρο κάτσε φρόνιμα.
Θα αντέξει η καρδιά σου ?
Θα φας και τη σύνταξη και ο @troubakhs δεν θα πάρει μία ...
το εξτρα μισάωρο πάει +30 να ξέρεις επειδή είσαι φίλος και δεν θα σε περιμένω βαριέμαι,Εισαι διαθεσιμος τωρα;
Να το συζητησουμε για μια ωρα; Θελω λιγο παραπανω χρονο για την ολοκληρωση.
Οκ κλεισαμε.το εξτρα μισάωρο πάει +30 να ξέρεις επειδή είσαι φίλος και δεν θα σε περιμένω βαριέμαι,
θα πεταχτώ μέχρι το nirvana για ένα 45λεπτο και στείλε μνμ όταν τελειωσεις.
Εισαι διαθεσιμος τωρα;
Να το συζητησουμε για μια ωρα; Θελω λιγο παραπανω χρονο για την ολοκληρωση.
έχω το κόπι πάστε των υπηρεσιών θα σου κάνω μηνυση με τον Alex.Εγώ με 49 ευρουδάκια είμαι Ok και για 1 ώρα με την ησυχία σου.
Φέρνω και δικιά μου τσόντα με ωραίο κορίτσι του χώρου αν σε ενδιαφέρει.
Τόστ και παγωτό δεν με ενδιαφέρει.
Κάνω δίαιτα.
ΤσιπούρεςΚαι φωτό θα ανεβάσεις κοπελιά να δούμε τι ψάρια πιάνεις?.
Δίνει απάντηση η ίδια πιο πριν :Κώλο δίνεις ?
Λες να είμαι τόσο χαζή και να ανέβαζα δημόσια ότι έχω κενό?Συντομη ενημερωση...το κενο σημερα το απογευμα ημουνα εγω μαλλον...ειχσμε κανονισει στις 6.00...οτι χειροτερο,τσακιστηκα να φυγω νωριτερα απο δουλεια,εφαγα 40 λεπτα στο δρομο μεχρι μαντισον(θα βαζε κολλητα ραντεβου καταλαβα),πληρωσα τζαμπα σουιτα,ουτε ενα σορι κατι ετυχε η πλειοδοτησε καποιος αλλος ποιος θα πρωτοπαρει το χρυσο μουνι...απαραδεκτη,δεν εξελισεσσαι καλα,εχω παρει 2 φορες,γαμιεται καλα ναι αλλα αυτο ειναι σκατοχαρακτηρας απλα.μαυρο απο μενα,καλη συνεχεια