nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 456
Οχι αλλα αν ζηταει σκετο 100μπαλο υποθετω οτι ειναι για μια ωρα.Προφανώς όχι, αλλά στην μισή ώρα παίκτη, προλαβαίνεις να ρίξεις και δύο?
Οχι αλλα αν ζηταει σκετο 100μπαλο υποθετω οτι ειναι για μια ωρα.Προφανώς όχι, αλλά στην μισή ώρα παίκτη, προλαβαίνεις να ρίξεις και δύο?
Για μισή ώρα αναφέρει, χωρίς προς το παρών να υπάρχει δυνατότητα για περισσότερο χρόνο και υπό προϋποθέσεις, δηλαδή να σε γουστάρει και αυτή. Εγώ έτσι κατάλαβα πάντως.Οχι αλλα αν ζηταει σκετο 100μπαλο υποθετω οτι ειναι για μια ωρα.
Αν το είχες κάνει από την αρχή αυτό, θα είχες-είχαμε γλυτώσει από πάρα πολλή άσκοπη γκρίνια και δε θα είχε γεμίσει και το inbox σου με άσχετους!!!Πόσο πιο σαφής να γίνω …
xaxaxax θα ηθελες φιλε ε? μαλλον λαθος καταλαβες και εσυ και αλλοι εδω μεσα. Για μια ωρα με σεξ ειναι 200!! και με κωλο 300! με 100 μια ωρα ειναι μονο μασαζ και χερι υποθετω..Τωρα μιλας σωστα.
100 για 2 καψουλια;
Προφανώς όχι. Εδώ ο ένας κατάλαβε 130 το μισάωρο και ο άλλος 100 την ώρα . Λες και δεν μιλάω ελληνικάΑν το είχες κάνει από την αρχή αυτό, θα είχες-είχαμε γλυτώσει από πάρα πολλή άσκοπη γκρίνια και δε θα είχε γεμίσει και το inbox σου με άσχετους!!!
Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!!!
Δεν πιστεύω να είσαι η ίδια που είχε μπει με φόρα για dom και το γύρισες στη βίζιτα;;; Επειδή ταιριάζουν και η ηλικία και οι περιγραφή αλλά και το ύφος των απαντήσεων!!!Προφανώς όχι. Εδώ ο ένας κατάλαβε 130 το μισάωρο και ο άλλος 100 την ώρα . Λες και δεν μιλάω ελληνικά
Ακριβως επειδη μιλας και γραφεις ελληνικα μας απαντας με δημιουργικη ασαφεια.Προφανώς όχι. Εδώ ο ένας κατάλαβε 130 το μισάωρο και ο άλλος 100 την ώρα . Λες και δεν μιλάω ελληνικά
Καμία ασάφεια.Ακριβως επειδη μιλας και γραφεις ελληνικα μας απαντας με δημιουργικη ασαφεια.
ναι βρε κορίτσι αλλά ο άλλος στην κριτική γράφει 1ώρα150 ευρώΚαμία ασάφεια.
Με 100 παίρνεις μισή ωρα σεξ.
Αν προλαβαίνεις 2 φορές , ευχαρίστως !
Στην ώρα η τιμή είναι διπλή δηλαδή 200.
Μου εστειλε συγνωμες κλπ 4-5 λεπτα αφου δημοσιευσα το σχολιο κσι ενω ηταν εξαφανισμενη για ωρες και δεν απανταγε στα μηνυματα.Μονο μη χασει πελατακια τη νοιαζει.Ρε παιδιά, ναι φάουλ αλλα το παραδεχθείκε δημόσια , ζήτησε συγνώμη, δεν είπε χαζή δικαιολογία, από μένα είναι οκ, γιατί γενικά είναι σωστή, και επίσης κουκλαρα
Ναι αλλά δεν ξέρετε την εκδοχή μου. Αν την πω θα με λέτε κουτσομπόλα και αναξιόπιστη….ναι βρε κορίτσι αλλά ο άλλος στην κριτική γράφει 1ώρα150 ευρώ
κορίτσι απλά ανέφερα το δεδομένο.Ναι αλλά δεν ξέρετε την εκδοχή μου. Αν την πω θα με λέτε κουτσομπόλα και αναξιόπιστη….
Πες μας, δεν θα το πουμε πουθεναΝαι αλλά δεν ξέρετε την εκδοχή μου. Αν την πω θα με λέτε κουτσομπόλα και αναξιόπιστη….
Η κανονισμένη ως ώρα , εύκολα γίνεται μισάωρο αν περιμένουν καβάντζες στο δίπλα δωμάτιο…Δεν αποκλειεται, το
πες μας, δεν θα το πουμε πουθενα
Δλδ εγραψε 1 ωρα ενω εμεινε μισηΗ κανονισμένη ως ώρα , εύκολα γίνεται μισάωρο αν περιμένουν καβάντζες στο δίπλα δωμάτιο…
Στην κριτική ξεχνάμε να το αναφέρουμε και δημιουργούμε σύγχυση.
Ρε μαγκες καλοκαιριατικα....Καμία ασάφεια.
Με 100 παίρνεις μισή ωρα σεξ.
Αν προλαβαίνεις 2 φορές , ευχαρίστως !
Στην ώρα η τιμή είναι διπλή δηλαδή 200.
Περαστικά φίλε! Shit happens από ότι φαίνεται!Μου εστειλε συγνωμες κλπ 4-5 λεπτα αφου δημοσιευσα το σχολιο κσι ενω ηταν εξαφανισμενη για ωρες και δεν απανταγε στα μηνυματα.Μονο μη χασει πελατακια τη νοιαζει.
Για το κουκλαρα και γαμιεται καλα ισχυει(χωρις να ναι η μονη),για το σωστη,εγραψα τι συνεβη σε μενα και θυμιζω ζητα 200/ωρα,απο τις πιο ακριβες του χωρου.Εγω ενημερωσα ως οφειλα,συμπερασματα δικα σας,παμε για αλλα/αλλες