Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Συμφωνώ και επαυξάνωοχι μονο απο πουτανακια τυπε
Απο μαλακες να δεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συμφωνώ και επαυξάνωοχι μονο απο πουτανακια τυπε
Απο μαλακες να δεις
Άκου κακομαθημένο πουτανάκι, καταρχήν μας έχεις φάει πολύτιμο χρόνο γιατί παρουσιάστηκες σαν μασέζ και ασχοληθήκαμε μαζί σου και εσύ μας βγήκες πουτα πολυτελείας στα λεφτά και τρούμπας στη συμπεριφορά.
Στα αρχίδια μας αν είσαι και ωραία και μικρούλα. Από πουτανάκια βρωμάει ο τόπος.
Αν ξέρει κανείς κάνα καλό συνεργείο για alfa-romeo στα ΒΠ μάγκες θα βοηθήσει
Εδώ ο ένας κατάλαβε 130 το μισάωρο
Δεν φταιω εγω αν δεν γινεσαι συγκεκριμενη οτι στο βασικο προγραμμα κανεις στοματικο με προφυλαξη και για να το κανεις χωρις προφυλακτικο το στοματικο θελεις εξτρα 30ευρω.Καμία ασάφεια.
Με 100 παίρνεις μισή ωρα σεξ.
Αν προλαβαίνεις 2 φορές , ευχαρίστως !
Στην ώρα η τιμή είναι διπλή δηλαδή 200.
εσεις τι θελετε κυριε ?Δεν φταιω εγω αν δεν γινεσαι συγκεκριμενη οτι στο βασικο προγραμμα κανεις στοματικο με προφυλαξη και για να το κανεις χωρις προφυλακτικο το στοματικο θελεις εξτρα 30ευρω.
Με λιγα λογια! Call girl υπαρχει! Ας μπει και στην αναλογη κατηγορια το νημα λοιπον οπςω και το δικο της level απο μασεζ σε call girl
Τιμη και υπηρεσίες υπαρχουν. 200 την ωρα +30 ελευθερο στοματικο +50 anal. Cim (τα φτυνει) και φιλια με γλωσσα. Τελικη τιμη 280.
Καλες δουλειες!
Αυτο που ηθελα το πετυχα. Οχι στο 100% αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο. Απο εκει και περα ο καθεις ας πράξει οπως νομιζει, ελευθεροι ανθρωποι ειναι, σε ελευθερη χωρα γεννηθηκαμε και ζουμε.εσεις τι θελετε κυριε ?
την καλησπερα μου μυξιαρικοΑυτο που ηθελα το πετυχα. Οχι στο 100% αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο. Απο εκει και περα ο καθεις ας πράξει οπως νομιζει, ελευθερη ανθρωποι ειναι, σε ελευθερη χωρα γεννηθηκαμε και ζουμε.
Την καλησπερα μου, ραμολιμεντο!
Έχω ήδη αρκετές προτάσεις από τύπους που συχνάζουν κάτω από το bill…Ήρθε το βουνό στο Μωαμεθ.18 σελιδες για να αποδεχθει οτι ειναι πουτανα με καταλογο
50 μιση ωρα μονο μαλακια
80 μιση ωρα με πιπα
100 μιση ωρα με πιπα και sex ( αν προλαβεις, αν εισει 18 ετων κοκορι δλδ ριχνεις και 2ο)
150 μιση ωρα με πιπα sex και κώλο.
Τωρα αν θες 1 ωρα οι τιμες ειναι
100 μονο μαλακια
160 με πιπα
200 γαμησι
300 με κωλο
Αν θες να δουλευεις μισαωρα και να πας απο δωματιο σε δωμστιο... STUDIO το λενε! Στειλε cv και θα σε βολεψουν
Μου εστειλε συγνωμες κλπ 4-5 λεπτα αφου δημοσιευσα το σχολιο κσι ενω ηταν εξαφανισμενη για ωρες και δεν απανταγε στα μηνυματα.Μονο μη χασει πελατακια τη νοιαζει.
Για το κουκλαρα και γαμιεται καλα ισχυει(χωρις να ναι η μονη),για το σωστη,εγραψα τι συνεβη σε μενα και θυμιζω ζητα 200/ωρα,απο τις πιο ακριβες του χωρου.Εγω ενημερωσα ως οφειλα,συμπερασματα δικα σας,παμε για αλλα/αλλες
ναι βρε κορίτσι αλλά ο άλλος στην κριτική γράφει 1ώρα150 ευρώ
την καλησπερα μου μυξιαρικο
Έχω ήδη αρκετές προτάσεις από τύπους που συχνάζουν κάτω από το bill…Ήρθε το βουνό στο Μωαμεθ.
Δεν νομίζωΚαλησπέρα
Κάποια φωτογραφία εκτός από αυτές που είναι στη καρτέλα παίζει να μπει εδώ στο thread;
συχνάζουν και πολοι επιτηδειοι κοιτα να προσεχειςΈχω ήδη αρκετές προτάσεις από τύπους που συχνάζουν κάτω από το bill…Ήρθε το βουνό στο Μωαμεθ.
συχνάζουν και πολοι επιτηδειοι κοιτα να προσεχεις
Ήρθε το βουνό στο Μωαμεθ.
συχνάζουν και πολοι επιτηδειοι κοιτα να προσεχεις
Οι φωτό πλέον δεν είναι απαραίτητες στα νήματα, ούτε μία.. Βασικά δεν χρειάζεται καν να είναι αληθινές!Καλησπέρα
Κάποια φωτογραφία εκτός από αυτές που είναι στη καρτέλα παίζει να μπει εδώ στο thread;
Άμα έχεις απορία στησε κωλο και σουρχομαι βλακακο . Θα βάλεις πολλά δοντάκια μετά από τη χαρά σουΜήπως δεν γάμησε τελικά ?