clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.614
- Πόντοι
- 5.946
δεν είναι υπέροχη η Κοπεγχάγη?Τα φιλιά μου
δεν είναι υπέροχη η Κοπεγχάγη?Τα φιλιά μου
βάζε και καμιά "σούβλα" όμως...Θα την μάθω την μανδαμ να πσαρεύει.
Βεβαίως ήδη ετοιμάζουν να σας στείλω π.μ.θα ερθω και εγω...
ευχαριστω καλε μου θειο....Βεβαίως ήδη ετοιμάζουν να σας στείλω π.μ.
αγαπη, η κατάποση είναι βασικό συστατικό της απολαυσηςΑυτό εφόσον το κατεβάζεις κιόλας, είναι όχι απλά στοματικό διάλυμα αλλά αμβροσία..
τα καταπίνεις και εσύ παίχτη δηλαδή?αγαπη, η κατάποση είναι βασικό συστατικό της απολαυσης
Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..αγαπη, η κατάποση είναι βασικό συστατικό της απολαυσης
Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..
Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..
Επίσης περιέχει και στοιχεία από χρυσό (και όμως είναι αλήθεια). Για αυτό όλες τις γυναίκες τις φωνάζουμε "χρυσή μου".Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..
ουτε εσενα επεισε κυρ γιαννη μας βλεπω εεε ?
άστο...
Αυτή είναι η κιαρα που ήταν κ σε ένα studio στη Δάφνη; αν ναι χάλια εμπειρία. Δεν με άφηνε να μπω πολύ βαθια κ συνέχεια μου έλεγε χυσε μωρό μου χυσε. Πεταμένα λεφτά.
Ασε τις φωτός εσυ και ελα να μας τα δώσεις από κοντά!Τα φιλιά μου
Πολυ σωστη ετσι πρεπει να γινεται κανονικα .Καλημέρα! Username δεν ζητάω από κανέναν, εάν κάποιος θέλει να το πει, θα το πει μόνος του. Ουδέποτε είχα την ανάγκη να διασταυρώσω κάποιου είδους πληροφορία και θα επαναλάβω, μέσα στην συζήτηση κάποιοι άνθρωποι θα το αναφέρουν μόνοι τους, εγώ διόλου δεν θέλω να φακελώνω η να καταγράφω. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά με το κορίτσι. Καλή ημέρα σε όλους!
Κι εννοείται για κάθε παρεξήγηση είμαστε εδώ για να τις λύνουμεΠολυ σωστη ετσι πρεπει να γινεται κανονικα .
Δειχνεις επαγγελματισμο και σοβαροτητα μπραβο σου .
Γιατι μετα αρχιζουν οι παρεξηγησεις !!!!
Απο που ξεφυτρωσες εσυ? Γιατι εγω μολις χθες/προχθες εμαθα την υπαρξη σου?Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..
Κάνετε ραντεβού;Κι εννοείται για κάθε παρεξήγηση είμαστε εδώ για να τις λύνουμε
Καμία σχέση η Κιαρα των studio με την Κιαρα φίλη της Κατερίνας. 1000% καμία σχέσηΑυτή είναι η κιαρα που ήταν κ σε ένα studio στη Δάφνη; αν ναι χάλια εμπειρία. Δεν με άφηνε να μπω πολύ βαθια κ συνέχεια μου έλεγε χυσε μωρό μου χυσε. Πεταμένα λεφτά.
Εγω για το Bill, αν γουσταρεις!Κανείς διαθέσιμος μεσημέρι ;