GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.356
- Πόντοι
- 1.191
Όμορφη μέρα να έχεις Μαρία..Καλημέρα σε όλους!
Όμορφη μέρα να έχεις Μαρία..Καλημέρα σε όλους!
Καλή σου μέρα! Και ελπίζω σύντομα κι από κοντά να τα πούμε!Καλημέρα σε όλους!
Aνεβαίνει το επίπεδο..Καλησπέρα σε όλους! Να έχετε ένα όμορφο βράδυ
Πολύ δυνατή! Προβλέπω εκτόξευση της τώρα που άρχισε να ανεβάζει κι εδώ. Εάν δε υπάρξει κανένας συνασπισμός με Κατερίνα, βλέπω να κλαίνε πολλές!Aνεβαίνει το επίπεδο..
Καλημέρα άγγελε μου!!Καλημέρα σε όλους!
Eκτόξευση σίγουρα υπάρχει και θα υπάρξει , ειδικά τώρα που υπάρχει και νήμα με πολύ κοινό που το παρακολουθεί ( και με πολλά λεφτά αν κρινω απο κάτι 50αρικα και αποδειξεις τραπεζων που ειδα, ,αλιμονο σε εμας ) . Το θέμα ειναι να συνεχιστούν οι καλές υπηρεσίες , οι καλές κριτικές και τα καλά σχόλια απο τους συναδέλφους . Ποιότητα οπως ειπε σωστά και το κορίτσι..Πολύ δυνατή! Προβλέπω εκτόξευση της τώρα που άρχισε να ανεβάζει κι εδώ. Εάν δε υπάρξει κανένας συνασπισμός με Κατερίνα, βλέπω να κλαίνε πολλές!
ναι οκ. πες μας ότι το bourbon δεν είναι στοματικό διάλυμα, ότι όλη η ζωή μας είναι ένα ψέμα!Ο τετράλογος της DiorPoison για μια καλύτερη εμπειρία
(με το καλημέρα γράφω εγώ..πρέπει να το κοιτάξω αυτό..)
1. Όλοι τρέφουμε ανασφάλειες για το σώμα μας.
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρέφουμε όλοι μας κάποιου είδους ανασφάλεια ως προς την εικόνα του σώματός μας. Το αποτέλεσμα είναι να αισθανόμαστε δυσφορία, αβεβαιότητα κ.ο.κ και να έχει αποτύπωμα στην σεξουαλική πράξη. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι πάντοτε θα υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση ανασφάλειας στις επιθυμίες μας και να μην αφήνουμε να είναι εμπόδιο στις προσωπικές μας στιγμές.
2. Υγιεινή
Εδώ δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά καθώς η λέξη τα επεξηγεί όλα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το μπάνιο θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας όπως επίσης και το πλύσιμο των χεριών πριν και μετά την πράξη, στοματικό διάλυμα (ΧΩΡΊΣ ΑΛΚΟΟΛ) εφόσον χρειαστεί και αποφυγή στοματικού εφόσον υπάρχουν πληγές ή αμυχές.
3. Όρια
Ειδικότερα όταν κατά την σεξουαλική πράξη υπάρχουν επιθυμίες για την πραγματοποίηση κάποιων φετίχ, η οριοθέτηση είναι η βασικότερη προϋπόθεση ώστε να περάσουν καλά και οι δύο. Εννοείται αυτό υφίσταται και για το casual sex.
4. Αυθορμητισμός
Το σεξ είναι καλύτερο όταν υπάρχει μια δόση αυθορμητισμού και όταν ακολουθείται η λεγόμενη "ροή". Τα καρμπόν και τα ίδια μοτίβα δεν αρέσουν σε κανέναν καθώς ο καθένας είναι ξεχωριστός με τα δικά του θέλω.
Αυτό εφόσον το κατεβάζεις κιόλας, είναι όχι απλά στοματικό διάλυμα αλλά αμβροσία..ναι οκ. πες μας ότι το bourbon δεν είναι στοματικό διάλυμα, ότι όλη η ζωή μας είναι ένα ψέμα!
Εσυ απο τας Ευρωπας ,τιποτα καλυτερο δεν εχεις να κανεισ πρωινιατικα?Λέτε η κοινή προσπάθεια να ξεπεράσει το θρυλικό νήμα ;
Ο τετράλογος της DiorPoison για μια καλύτερη εμπειρία
(με το καλημέρα γράφω εγώ..πρέπει να το κοιτάξω αυτό..)
1. Όλοι τρέφουμε ανασφάλειες για το σώμα μας.
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρέφουμε όλοι μας κάποιου είδους ανασφάλεια ως προς την εικόνα του σώματός μας. Το αποτέλεσμα είναι να αισθανόμαστε δυσφορία, αβεβαιότητα κ.ο.κ και να έχει αποτύπωμα στην σεξουαλική πράξη. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι πάντοτε θα υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση ανασφάλειας στις επιθυμίες μας και να μην αφήνουμε να είναι εμπόδιο στις προσωπικές μας στιγμές.
2. Υγιεινή
Εδώ δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά καθώς η λέξη τα επεξηγεί όλα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το μπάνιο θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας όπως επίσης και το πλύσιμο των χεριών πριν και μετά την πράξη, στοματικό διάλυμα (ΧΩΡΊΣ ΑΛΚΟΟΛ) εφόσον χρειαστεί και αποφυγή στοματικού εφόσον υπάρχουν πληγές ή αμυχές.
3. Όρια
Ειδικότερα όταν κατά την σεξουαλική πράξη υπάρχουν επιθυμίες για την πραγματοποίηση κάποιων φετίχ, η οριοθέτηση είναι η βασικότερη προϋπόθεση ώστε να περάσουν καλά και οι δύο. Εννοείται αυτό υφίσταται και για το casual sex.
4. Αυθορμητισμός
Το σεξ είναι καλύτερο όταν υπάρχει μια δόση αυθορμητισμού και όταν ακολουθείται η λεγόμενη "ροή". Τα καρμπόν και τα ίδια μοτίβα δεν αρέσουν σε κανέναν καθώς ο καθένας είναι ξεχωριστός με τα δικά του θέλω.
Για να την είδαμε τόσοι νοματαιοι δεν είναι στας ΕυρωπαςΕσυ απο τας Ευρωπας ,τιποτα καλυτερο δεν εχεις να κανεισ πρωινιατικα?
Νομιζω(πλεον) ειναιΓια να την είδαμε τόσοι νοματαιοι δεν είναι στας Ευρωπας
Καλό ...είναι εθιστικό αλλά αν το διαχειριστείς σωστά περνάς ωραία..(με το καλημέρα γράφω εγώ..πρέπει να το κοιτάξω αυτό..)
Νομιζω(πλεον) ειναι
Εκτοσ κι αν καποιος την ειδε χθες βραδυ
Τα φιλιά μουΕσυ απο τας Ευρωπας ,τιποτα καλυτερο δεν εχεις να κανεισ πρωινιατικα?
γέροντα πας για ψάρεμα και εκτός υδάτων?
Μανδαμ καλημέρα σας προσκαλώ στο σκάφος μού για ένα πενταήμερο διακοπών.
Τι λέτε ??
θα ερθω και εγω...
Μανδαμ καλημέρα σας προσκαλώ στο σκάφος μού για ένα πενταήμερο διακοπών.
Τι λέτε ??
Θα την μάθω την μανδαμ να πσαρεύει.γέροντα πας για ψάρεμα και εκτός υδάτων?