papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.631
- Πόντοι
- 27.261
θα γυρισεις το χρονο πισω παιχτη ?Εγω για το Bill, αν γουσταρεις!
θα γυρισεις το χρονο πισω παιχτη ?Εγω για το Bill, αν γουσταρεις!
Εγω για το Bill, αν γουσταρεις!
θα γυρισεις το χρονο πισω παιχτη ?
σιγά εσύ βρε ατένσιον χορΘέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Φτάνουν για Μετάξι;
Γεια σου συνάδελφε.
Κάνουμε sirΚάνετε ραντεβού;
Ρε μπαγάσα, ήθελα να το γραψω για το 50c όταν ανέβασα τη φωτο, το πιστέυεις ή όχι.
Εγω παντως αυτα εχω , και το 50λεπτο μου το δωσε ο νταντυς ο κουλ, αμα βγαλει νεα φωτο θα δειτε οτι θα λειπει
Θα φρίξει το σκυλί και θα γαμηθεί ο Δίας?Κάνουμε sir
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απαιτώ να μάθω ποιός άκουγε μικρό Νικόλα πριν λίγο στο Bill..θέλω να του πω συγχαρητήρια για τα ακούσματα του..
Φιλαρακι παντως θα μπορουσες ανετα να εισαι ενα απ τα μελη του Τιταν επενδυοντας τα 250.000ε να δεις και συ τον τιτανικο μαζι με τους εκατομυριουχουςΓεια σου συνάδελφε.
Οχι θα γυρισει η κορασιδα!θα γυρισεις το χρονο πισω παιχτη ?
Η ταχυτητα σκοτωνει φιλε!!
Κάνουμε sir
Φωτογραφίες κσυ υπηρεσίες που μπορώ να δω;
Φωτογραφίες και υπηρεσίες που μπορώ να δω;Κάνουμε sir
Για ποιον θες να κλείσεις ραντεβού??Κάνετε ραντεβού;
DioposionΓια ποιον θες να κλείσεις ραντεβού??
Υπηρεσίες στο "σχετικά" στο προφίλ μου! Αναγράφονται ολαΦωτογραφίες και υπηρεσίες που μπορώ να δω;
Σου αρεσει η καταπωση μωρακι?Πέρα από τον ψευδάργυρο, ασβέστιο κ.ο.κ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθάει στην λειτουργία του εγκεφάλου κι άλλα πόσα καλά. Good girls swallow..
Θέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Η ταχυτητα σκοτωνει φιλε!!
Για να σε πανε στον αλλο κοσμο εννοεις!175 χιλιομετρα επιανε το DeLorean μονο, αλλα ηταν αρκετα για να σε πανε πισω στο μελλον