FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Χθες έδινε 280 επειδή είναι νέος και σήμερα ξαφνικά έχει και άποψη για αυτή.
Ραντεβού αστραπήΧθες έδινε 280 επειδή είναι νέος και σήμερα ξαφνικά έχει και άποψη για αυτή.
Θέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Άστα κι εγώ δεν άντεξα.. πέταξα ό,τι φορούσα μήπως και δροσιστώ..Πολλή ζέστη ρε παιδί μου
κλωναροζηλειες δωδωπολυκλωνοπαιχτη μουΧθες έδινε 280 επειδή είναι νέος και σήμερα ξαφνικά έχει και άποψη για αυτή.
Θέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Για να είμαι ειλικρινής δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς, ίσως έχω χάσει επεισόδια.....αν θες πες μου σε πμ....Κάποιοι, ο καθένας από το μετερίζι του, δημιουργήσατε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν αυτό που στο εξής θα ονομάζω τέλεγκραμ και σια οε. Υπήρχε (βλέπε λίζα), αλλά πλέον πήρε μορφή χιονοστιβάδας.
Δεκτό, δικαίωμά σας. Και από τη μεριά των κοροτσιών όντως μεγάλο πλεονέκτημα, το κατανοώ, αρκεί να υπήρχαν ισορροπίες που όμως δεν υπάρχουν.
Οι περισσότεροι βέβαια αργότερα θα φωνάζετε για τις τιμές (που είναι το μικτότερο από τα "θέματα").
Εμένα ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ, τότε θα γελάω...(με τις τιμές, όχι τα λοιπά).
Αυτούς που το μετερίζι τους έχει νόημα...οκ, για τους λοιπούς σηκώνω ψηλά τα χέρια.
Συνεχίστε απτόητοι...
Κάποιοι, ο καθένας από το μετερίζι του, δημιουργήσατε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν αυτό που στο εξής θα ονομάζω τέλεγκραμ και σια οε. Υπήρχε (βλέπε λίζα), αλλά πλέον πήρε μορφή χιονοστιβάδας.
Δεκτό, δικαίωμά σας. Και από τη μεριά των κοροτσιών όντως μεγάλο πλεονέκτημα, το κατανοώ, αρκεί να υπήρχαν ισορροπίες που όμως δεν υπάρχουν.
Οι περισσότεροι βέβαια αργότερα θα φωνάζετε για τις τιμές (που είναι το μικτότερο από τα "θέματα").
Εμένα ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ, τότε θα γελάω...(με τις τιμές, όχι τα λοιπά).
Αυτούς που το μετερίζι τους έχει νόημα...οκ, για τους λοιπούς σηκώνω ψηλά τα χέρια.
Συνεχίστε απτόητοι...
κυρ γιαννη μας, παρακαλω χαλαρωστε...
Να μην γράψεις....δεν αξίζει..Θέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Αντε ρε πουλακι μου, 6 μήνες περιμένω..Θέλω να γράψω 2-3 κατεβατά αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή λίγο πριν επιστρέψω για να γίνει ντόρος …
Και που εκανε και μονο την ερωτηση, ο ντορος παλι εγινε.Καλύτερα να τα γράψεις λίγο πριν επιστρέψεις.
Λέτε η κοινή προσπάθεια να ξεπεράσει το θρυλικό νήμα ;Και που εκανε και μονο την ερωτηση, ο ντορος παλι εγινε.
Στην δοξα το εχεις φτασει ηδη. Μαζι με το πρωτο που ανοιξες. Μενει να το ξεπερασεις.Λέτε η κοινή προσπάθεια να ξεπεράσει το θρυλικό νήμα ;
Πολύ πιθανόν Κατερίνα,έτσι δείχνουν τα πράγματα,έχει πάντως όλα τα φόνταΛέτε η κοινή προσπάθεια να ξεπεράσει το θρυλικό νήμα ;
Τύπε εδώ πετάμε τριαντάφυλλα και χαριεντιζόμαστε.Πολύ πιθανόν Κατερίνα,έτσι δείχνουν τα πράγματα,έχει πάντως όλα τα φόντα