Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Φαγητό vs γλυκό 1-0Είμαι του φαγητού
Συμφωνώ
Φαγητό vs γλυκό 1-0Είμαι του φαγητού
Συγνώμη αλλά εγώ όταν διάβασα ότι έφαγες όλο το κομμάτι με επικάλυψη σοκολάτας, ξέρεις τι σκέφτηκα Ε;!Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
πόσες θερμίδες έχει;Συγνώμη αλλά εγώ όταν διάβασα ότι έφαγες όλο το κομμάτι με επικάλυψη σοκολάτας, ξέρεις τι σκέφτηκα Ε;!
Με την Κατερίνα θα έκαιγες το φαγητό της εβδομάδας....Όσες κ να’χει…θα τις έκαιγα μετά!
Την χειρότερη εποχή φεύγεις ,θα χάσεις τα καλύτεραΓνωρίζω αρκετές δεσποινίδες που έχουν εκφράσει (έστω ως αστείο) την επιθυμία να βρουν sugar daddy.
Επειδή όμως γνωρίζω και το ότι το bou δεν είναι παιδική χαρά , ούτε πλατφόρμα για κάτι τέτοιο , δεν θα ήθελα να πάρω θέση.
Εύχομαι στην @Kaliroi να βρει αυτό που ψάχνει και γενικά να «δουλέψει» με τον τρόπο που η ίδια κρίνει καταλληλότερο.
Αν αποτύχουν τα επιχειρηματικά μου πλάνα και ανοίξω γραφείο με call girls , θα σας ενημερώσω χαχα
Θα μου κάνετε εσείς περιλήψεις μα ενημερώνομαι χαχαΤην χειρότερη εποχή φεύγεις ,θα χάσεις τα καλύτερα
Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5Καλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.
eλα μωρη γκαβλα δωσε ινφο να γουσταρουμε.Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Μπορούμε μπορούμεΠλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Πηρες δυο κιλά , στην υπογραφη γραφεις 54 ....Καλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.
Καλημερα δεσποινις μου!Μπορούμε μπορούμε
Θα μου κάνετε εσείς περιλήψεις μα ενημερώνομαι χαχα
Είμαι λάτρης των μελομακάρονων, τι να κάνουμε …Πηρες δυο κιλά , στην υπογραφη γραφεις 54 ....
Καλιρρόη τρως ...
eλα μωρη γκαβλα δωσε ινφο να γουσταρουμε.
Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Μόνο πίπα ε;Καλημέρα Καληώρα.
Για παππούληδες κάνεις καλύτερες τιμές ?
Δεν θα σε κουράσω πολύ ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα Καληώρα.
Για παππούληδες κάνεις καλύτερες τιμές ?
Δεν θα σε κουράσω πολύ ...
τα μελομακαρονα δεν θα σου λειψουν μαζι μου.Είμαι λάτρης των μελομακάρονων, τι να κάνουμε …
τι θες εδω φιλε-Μπαρε;τα μελομακαρονα δεν θα σου λειψουν μαζι μου.