baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.Πάλι πίτα βγήκε ο Αδαμαντιδης στον ΣΚΑΙ
και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.Πάλι πίτα βγήκε ο Αδαμαντιδης στον ΣΚΑΙ
Θα έχει και Γονίδη,που και αυτός "έπινε"και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.
Πάντως κι εγώ έχω μια απορία… @Katerina αν μου επιτρέπετε… και ελπίζω να μην θεωρηθώ αγενής που δεν γράφω ευχες παρά μόνο τις σκέψεις μου, καθώς τις ευχες μου τις έχω στείλει προσωπικώς, προ ημερών!
Αφού η συμμετοχή σου εδώ είναι τόσο πρόσχαρη για όλους, απ’οτι φαίνεται κι εσυ το απολαμβάνεις, γιατί όταν φεύγεις για εξωτερικό σταματάς να συμμετέχεις;;; Δεν έχει Ίντερνετ στην…κεντρική Ευρώπη;
Ακούω …Εγώ πάντως έχω καλύτερη πρόταση (καλοκαιρινή) …εκτός δακτυλίου βεβαιως βεβαιως !!
Στο 1ο μαλακία…u r missed !!!Χαχαχχαχαχα
Απλά το bou το έχω συνδέσει με mood διακοπών και ειδικά το φόρουμ με χαβαλέ και «διασκέδαση».
Όταν πάω στο κρύο με την πίεση από δουλειά , διαβάσματα κλπ δεν προλαβαίνω ….
Τώρα στο ότι εξαφανίζομαι έχεις δίκιο αλλά σαν άνθρωπος είμαι λίγο των άκρων. Ή συμμετέχω πολύ ή καθόλου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούω …
Αρχίζει Survivor All Star από 8/1,μην χαθείς από εδώΧαχαχχαχαχα
Απλά το bou το έχω συνδέσει με mood διακοπών και ειδικά το φόρουμ με χαβαλέ και «διασκέδαση».
Όταν πάω στο κρύο με την πίεση από δουλειά , διαβάσματα κλπ δεν προλαβαίνω ….
Τώρα στο ότι εξαφανίζομαι έχεις δίκιο αλλά σαν άνθρωπος είμαι λίγο των άκρων. Ή συμμετέχω πολύ ή καθόλου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούω …
Ναι εσεις τον τρωτε το κοκορα , Μια αλλη κοπελα της δουλειας τον γρατζουναει τον κοκορα αλλα δεν ειναι εθιμο παιρνει και +50Εδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχα
Κοκκινιστό …Στο 1ο μαλακία…u r missed !!!
Kι εσένα μπορεί να σου έκανε καλό μια στις τόσες, να χαλαρώνεις!!
Όσο για το 2ο, εννοείται δεν θα πω δημόσια…αλλά γύρω γύρω έχει θάλασσα και είναι κ κοντά στην πατρίδα σου!
Skaramagkas #not
ΥΓ: τελικά ο κόκορας…κοκκινιστός, λεμονάτος ή στον φούρνο με παράτες;
Κοκκινιστός με μακαρόνια χοντρά …όνειρο!! Και μπόλικο τυράκι από πάνω…Κοκκινιστό …
Αλλά και σούπα τον κάνουμε κάποιες φορές που δεν μαρέσει.
Αυταρχικό ;Ναι εσεις τον τρωτε το κοκορα , Μια αλλη κοπελα της δουλειας τον γρατζουναει τον κοκορα αλλα δεν ειναι εθιμο παιρνει και +50
περιεργο...και χτες στο μπαρ ολοι στα κοκορια ητανεΕδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχα
Και γλυκο στο τελος!Κοκκινιστός με μακαρόνια χοντρά …όνειρο!! Και μπόλικο τυράκι από πάνω…
Να κόψω γλυκό?Και γλυκο στο τελος!
Κοψε!με επιασε λυγουρα!Να κόψω γλυκό?
Κέρδισα φλουρί σήμεραΝα κόψω γλυκό?
Ναι ,αυταρχικο σε κοκκορα, πολυ μπροσταΑυταρχικό ;
Είσαι και γλυκατζού?Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
Παιζεις βρωμικα!Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
Θα κόψω!Κοψε!με επιασε λυγουρα!
Εισαι αδερφος!Θα κόψω!
Είμαι του φαγητούΕίσαι και γλυκατζού?