baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
καλημερα φιλε-αθηναιο.τι θες εδω φιλε-Μπαρε;
καλημερα φιλε-αθηναιο.τι θες εδω φιλε-Μπαρε;
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό χαχαχαΚαλημέρα Καληώρα.
Για παππούληδες κάνεις καλύτερες τιμές ?
Δεν θα σε κουράσω πολύ ...
ti thes edw file-baroκαλημερα φιλε-αθηναιο.
Καλημερα , αγάπη Δεν θα ήταν κακό αλλά αποπροσανατολίζει λίγο στο ότι προσφέρω μασάζ, που γενικά δεεεν ….Καλημέρα Κατρίνα και Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες να έχεις.
Επειδή την Κιάρα δεν την βλέπω να μας κάνει τη τιμή να ... προτείνω το νήμα σου να μετονομαστεί σε "Κατρίνα η θεραπεύτρια".
Τι λές ?
Κατάλαβα...κατάλαβα...Λίγο ανόρθωση μόνο...
Κατρίνα και τηλέφωνο στην ίδια πρόταση ; Σας βλέπω ανενημέρωτο ΧαχχαΚι εκεί που έλεγα να κάνω ένα τηλέφωνο στην Κατερίνα ξαφνικά εμφανίστηκε η Kaliroi!
αναπαντητες?Κατρίνα και τηλέφωνο στην ίδια πρόταση ; Σας βλέπω ανενημέρωτο Χαχχα
Δεν ξεκινησες καλα το 2023.... που απο την πρωτη μερα του εισαι εδω μεσα !!αναπαντητες?
καλη χρονια 'φιλε' μου μαζι θα ταξιδεψουμε.Δεν ξεκινησες καλα το 2023.... που απο την πρωτη μερα του εισαι εδω μεσα !!
Προσεχε, ΠΡΟΣΕΧΕ, μονο αυτο σου λεω , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
eλα μωρη γκαβλα δωσε ινφο να γουσταρουμε.
χμμμμμμμμμμμμμμ αν θες κυριους συγνωμη αλλα δεν πληρω τα κριτηρια σου.Δεν ενδιαφέρομαι για σπίτια και φαΐ αλλά για κυρίους με τους οποίους θα κάνω τακτικά ραντεβού.
Σε Χαλκίδα, Πάτρα και Αθήνα.
και εδω πορτα ρε γαμημενε εφαγες ...χμμμμμμμμμμμμμμ αν θες κυριους συγνωμη αλλα δεν πληρω τα κριτηρια σου.
Πόσο σας αρέσει να μετράτε τα λεφτά των άλλων..14ωρη εργασια καταγγελια στην εργανη
οποτε αλλαζουν οι μαθηματικοι μας τυποι
14ωρες - 20λεπτα δεκατιανο-30 λεπτα μεσημεριανο διαλλειμα-20λεπτα διαλλειμα υπερωριων αρα 12 ωρες και 50λεπτα καθαρα,αφαιρουμε και 50λεπτα πιτ στοπ οποτε στρογγυλα 12 ωρες.
12 επι 200=2400
2400 επι 25=60.000
60.000επι 12=720.000
Καλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.
Καλημερα , αγάπη Δεν θα ήταν κακό αλλά αποπροσανατολίζει λίγο στο ότι προσφέρω μασάζ, που γενικά δεεεν ….
εχεις μηνυμα ..Δεν ενδιαφέρομαι να κλείσω ωριαίες συναντήσεις σήμερα/ αύριο.
Ενδιαφέρομαι για ανθρώπους που επιθυμούν τουλάχιστον στοιχειώδη ανθρώπινη επικοινωνία.
εχεις μηνυμα ..
και εδω πορτα ρε γαμημενε εφαγες ...