baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
Θα προσπαθούσα να κάνω εγώ καλύτερο πρόγραμμα αλλά χωρίς νέους haters , δεν έχει πλάκα
Θα προσπαθούσα να κάνω εγώ καλύτερο πρόγραμμα αλλά χωρίς νέους haters , δεν έχει πλάκα
M2!Το πέρασμα στην Ινδία , ΕΡΤ2 , αν και τελειώνει …
Πολύ σκεπτικό σας βρίσκω
ο πρεζακιας ενα πουκαμισο εχει και με αυτο βγαινει παντου,η κοκα και το μπαρμπουτι του φαγαν τα γκαφρα.στην ψαθα θα πεθανει ο μαλακας.Έχεις ξεπέσει άσχημα!
δεν συντονιζομαστε εκπεμπουμε σε αλλες συχνοτητες.Πολύ σκεπτικό σας βρίσκω
Αν εμφανιστώ εγώ θα ξεχάσουν τον Μπάρο και θα πέσουν στην δική μου αγκάλη (προτού πέσουν στα γόνατα)Και αν τσακωθούν μεταξύ τους για την θέση στην αγκάλη σας , πως θα το διαχειριστείτε ;
Θα προτιμηθούν προτάσεις με σπίτια εντός δακτυλίουΑν εμφανιστώ εγώ θα ξεχάσουν τον Μπάρο και θα πέσουν στην δική μου αγκάλη (προτού πέσουν στα γόνατα)
θα μας κανεις τραπεζι με τα μουχλιασμενα τυρια? βαλε κανα κοψιιδι στο τραπεζι και το συζηταμε
Ποιος θα έρθει να του κάνω το τραπέζι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άστα να πάνε … Έχει τόσο κόσμο που πρέπει να παρκάρεις Δελφούς χαχα
Και επιλεκτικές λοιπόνΘα προτιμηθούν προτάσεις με σπίτια εντός δακτυλίου
Μάλλον δεν θυμάσαι εποχές με 20086 άτομα (34 μέλη και 52 επισκέπτες)
@Katerina,στους 100 τι θα κάνεις?
ΓέρασαΜάλλον δεν θυμάσαι εποχές με 200
Εγώ πάντως έχω καλύτερη πρόταση (καλοκαιρινή) …εκτός δακτυλίου βεβαιως βεβαιως !!Θα προτιμηθούν προτάσεις με σπίτια εντός δακτυλίου
χμμμμμμμμμμμμμμμμ σημαδιακο το 200 τοτενες.Μάλλον δεν θυμάσαι εποχές με 200
ρε φιλε ο σκαραμαγκας δεν το λες και καλυτερη προταση.Εγώ πάντως έχω καλύτερη πρόταση (καλοκαιρινή) …εκτός δακτυλίου βεβαιως βεβαιως !!
Εδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχαθα μας κανεις τραπεζι με τα μουχλιασμενα τυρια? βαλε κανα κοψιιδι στο τραπεζι και το συζηταμε
Σκαραμαγκάς;ρε φιλε ο σκαραμαγκας δεν το λες και καλυτερη προταση.
Πάλι πίτα βγήκε ο Αδαμαντιδης στον ΣΚΑΙχμμμμμμμμμμμμμμμμ σημαδιακο το 200 τοτενες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε φιλε ο σκαραμαγκας δεν το λες και καλυτερη προταση.
Κοκκινιστό με μακαρόνια;Εδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχα