Βασικά ήταν θέμα χρόνου το όλο αυτό "σκηνικό" (δεν βρίσκω ίσως την κατάλληλη λέξη) να γυρίσει κάποια στιγμή μπούμερανγκ στην Κέλλυ και ίσως όχι μόνο. Η Κέλλυ και η παρέα της νόμιζαν ίσως ότι το site είναι τσιφλίκι τους και ότι μπορούν να μιλάνε και να πράττουν όπως γουστάρουν. Ξεφτίλισαν κάθε έννοια "Κριτικής", αμεροληψίας, αξιοπιστίας, και προπάντων το δικαίωμα του "Λέω ελεύθερα την άποψή μου". Ίσως παρακινούμενη από τους "πελάτες"-"φίλους" της ή ό,τι άλλο είναι, δεν με αφορά, που πιστοί στο ρόλο τους δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί όποιον τολμήσει να πει κάτι μέτριο ή αρνητικό για την κοπέλα, με τη συμπεριφορά της ξεπέρασε κατ'εμένα τα όρια της αξιοπρεπούς συμμετοχής στη σελίδα αυτή. Δυστυχώς, είναι η φύση του επαγγέλματός της αυτή, όπου πρέπει να δέχεται και κριτική για την εμφάνισή της και τις υπηρεσίες της. Ελπίζω ειλικρινά, παρόλο που δεν την ξέρω και δεν θα τη γνωρίσω, να μην έχει πρόβλημα στη δουλειά της, αλλά και να δει τα πράγματα λιγάκι αλλιώς. Δεν μπαίνουμε εδώ μέσα να τσακωθούμε ή να βριστούμε! Μπαίνουμε για ψυχαγωγία κι ενημέρωση και για να περάσουμε λίγο καλά. Αλλά με σεβασμό στον άλλον.Και οι [glow=red,2,300]πελάτες προς τις κοπέλες αλλά και οι κοπέλες προς τους πελάτες[/glow]. Όπως όμως και μεταξύ μας τα μέλη του site.