Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εγω ψηφισα ναι γιατι δεν του ειπε και τιποτα υγκριτικα με αυτα που λεγοντα εδω μεσα και δευτερον αν θελαμε να μιλαμε στον πλυθηντικο θα γραφαμε στο kalogries.com
H μονη διαφορα ειναι οτι η Κελλυ εβρισε τον παιχτη γιατι δεν της εγραψε καλη κριτικη.   :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
η Κελλυ, ποια ειναι?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
με προλαβες μπαγασα και το ανοιξες εσυ το θρεντ!!!!!!

Η ΚΕΛΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν άκουσα καλά, νεαρέ μου;;;;;;; να έρθει η Κελλυ πίσω;;;;;;;;;;;

ή

να πάρουμε όλοι την Κελλυ από ΠΙΣΩ;;;;;;;;;;;;

ιδού η απορεία

Επισκέπτης
Ομορφα δημοκρατικά και πολιτισμένα. Για πολλούς και διαφόρους λόγους εγώ δίνω απόλυτο δίκιο στην Κέλλυ και θεωρώ άδικη την απόφαση να φάει ban. Αν 200 μέλη συμφωνούνε μαζί μου νομίζω θα είναι ενα μήνυμα...
σε αυτο τοσαιτ εχω δει
α)αγαπουληδες που γλυφουν ιεροδουλες
β)κριτικους που οι κριτικες τους αφορουν μονο 2-3 εργαζομενες
γ)κριτικους που μοιραζουν απλοχερα 10αρια στα "αγαπημενα" τους στουντιοκοριτσα
δ)κριτικους που αναλαμβανουν την υπερασπιση κοριτσιων μετα απο καποιο αρνητικο σχολιο
εσυ απλα εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παρακαλώ να το πάρεις πίσω
Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο πως γαμάει μόνο Κέλλυ

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω ψηφισα ναι γιατι δεν του ειπε και τιποτα υγκριτικα με αυτα που λεγοντα εδω μεσα και δευτερον αν θελαμε να μιλαμε στον πλυθηντικο θα γραφαμε στο kalogries.com
Εγω ψηφισα οχι γιατι αν ηθελα να σχολιαζουν οι κοπελλες τις κριτικες θα εγραφα στο kritiki-pelaton.com

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω εδώ πέρα είναι σάιτ για τους πελάτες και ενίοτε για τις ιερόδουλες προκειμένου να μας ανακοινώνουν διάφορα πράγματα. Κανά δυο τρεις καριόλες έχουν μαζέψει από πίσω τους ένα στρατό αγαπούληδων κα τους σέρνουν από το μουνί. Εμείς έχουμς το πρώτο λόγο και καλύτερα να σβηστει δια παντώς η επιλογή για σχόλια κάτω από τις κριτικές.

Ούτε στο Αγιο όρος τέτοιο άβατο για το 104 ΕΛΕΟΣ πια!!!

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω εδώ πέρα είναι σάιτ για τους πελάτες και ενίοτε για τις ιερόδουλες προκειμένου να μας ανακοινώνουν διάφορα πράγματα. Κανά δυο τρεις καριόλες έχουν μαζέψει από πίσω τους ένα στρατό αγαπούληδων κα τους σέρνουν από το μουνί. Εμείς έχουμς το πρώτο λόγο και καλύτερα να σβηστει δια παντώς η επιλογή για σχόλια κάτω από τις κριτικές.

σωστος!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τα λεμε εμεις οτι πρεπει να χωριστει η εκκλησια απο το κρατος αλλα ποιος μας ακουει τυπε..... :sunglasses:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και εμείς αγαπήσαμε - αλλά δεν κάναμε έτσι :2funny: :2funny: :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ε ας την ξεμπανάρουνε να ησυχάσουμε.
Εχουνε πάθει κατάθλιψη οι αγαπούληδες,είναι κρίμα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Aν θεωρείτε σωστό οι κοπέλες να βρίζουνε τους πελάτες ή τους υποψήφιους πελάτες, τότε τι να πω... Οκ, δεν είναι ωραίο για μια κοπέλα να ακούει αρνητικά σχόλια (όχι ύβρεις) για την εμφάνισή της, αλλά είναι η φύση του επαγγέλματός της αυτή που καλώς ή κακώς εκτίθεται και σε τέτοια σχόλια. Το site και οι κριτικές δεν είναι μόνο για να ακούμε μόνο καλά σχόλια όταν εκτιθέμεθα προς κριτική. Πρέπει να είναι καλοδεχούμενες όλες οι κριτικές. Κι αν δεν είσαι έτοιμος να τις ακούσεις, μην εκτίθεσαι ή μην απαντάς καθόλου καλύτερα.

fodas

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
0
Λοιπό εγώ ψήφισα ΟΧΙ.
Την Κέλλυ δεν την ξέρω, διότι σε σπίτια δεν συχνάζω πλεόν. Αν έκανε καμία βίζιτα σε ξενοδοχείο ίσως την συναντούσα κι ας έχει παραπανίσια κιλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα λοιπόν είναι πως ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν μπορεί να βρίζει και να προσβάλει τον άλλον, τον οποιονδήποτε άλλον, διότι είπε καλόπιστα κάτι που δεν του άρεσε.
Και κακόπιστα να το είπε, ας αποδείξει την κακοπιστία.

Στο σημείο αυτό θα γίνω πλέον φανατικός υποστηρικτής της επικρατήσεως της τάξεως του Αντμίν και θα τον καλέσω όχι μόνο να μην υποκύψει σε παρόμοιες πιέσεις, αλλά να σκεφτεί σοβαρά να επεκτείνει το μέτρο, με την πρώτη επόμενη αφορμή, και σε κάποια "άλλα κορίτσια", από άλλους, πλην Στουντίων, χώρους που επίσης βρίζουν τον όποιον διανοηθεί να τους γράψει κακή κριτική  (ο νοών, νοείτω!).
:thumbsup:
Και η δημοκρατικότητα, επί τέλους, έχει τα όριά της...  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και να ληθφεί υπ' όψιν πως το Φ104 είναι διαφημιζόμενο στο σάιτ "σπίτι".
Λεφτά δίνει.

Αλλά η σοβαρότητα ακόμα, ή μάλλον κυρίως, ενός μπουρδελοσάιτ που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως σοβαρό, είναι πιο σημαντική...

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Λοιπό εγώ ψήφισα ΟΧΙ.
Την Κέλλυ δεν την ξέρω, διότι σε σπίτια δεν συχνάζω πλεόν. Αν έκανε καμία βίζιτα σε ξεονοδοχείο ίσως την συναντούσα κι ας έχει παραπανίσια κιλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα λοιπόν είναι πως ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν μπορεί να βρίζει και να προσβάλει τον άλλον, τον οποιονδήποτε άλλον, διότι είπε καολόπιστα κάτι που δεν του άρεσε.
Και κακόπιστα να το είπε, ας αποδείξει την κακοπιστία.

Στο σημείο αυτό θα γίνω πλέον φανατικός υποστηρικτής της επικρατήσεως της τάξεως του Αντμίν και θα τον καλέσω όχι μόνο να μην υποκύψει σε παρόμοιες πιέσεις, αλλά να σκεφτεί σοβαρά να επεκτείνει το μέτρο, με την πρώτη επόμενη αφορμή, και σε κάποια "άλλα κορίτσια", από άλλους, πλην Στουντίων, χώρους που επίσης βρίζουν τον όποιον διανοηθεί να τους γράψει κακή κριτική  (ο νοών, νοείτω!).

Και η δημοκρατικότητα, επί τέλους, έχει τα όριά της...  
Ο για κάποιος τρελός Ανευλαβής λέει ότι δε μας πειράζουν τα σκατά που τρώμε αλλά οι λέξεις που τα περιγράφουν. Όλα αυτά που τις σούρανε είναι οκ επειδή δεν έχει λέξςι βρισία δε θεωρούνταιο υβρεις. Ξέρεις τι σημαίνει για μια γυναίκα να τη χαρακτηρίζεις ? Γενικά έχετε καταλάβει ότι στο τέλος μας κάνει σε όλους ζημιά. Το ότι υ΄πάρχει αυτό το σαιτ μας βοηθάει απίστετυτα και ερχόμαστε σε επαφή με κοπελες πριν τη συνουσία κάτι που παλιά έμοιαζε αδιανόητο. Οπότε είναι διαφορετικό να

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom