Σε εχει πάρει τσάπα αυταρχικό με τήν λόνγκ σάϊζ στραπονιά έ?Ομορφα δημοκρατικά και πολιτισμένα. Για πολλούς και διαφόρους λόγους εγώ δίνω απόλυτο δίκιο στην Κέλλυ και θεωρώ άδικη την απόφαση να φάει ban. Αν 200 μέλη συμφωνούνε μαζί μου νομίζω θα είναι ενα μήνυμα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κέλλυ από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 309K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
το συμπέρασμα μιας ψηφοφορίας είναι πάντα θετικότυπε ισιδερατε, αμα η ψηφοφορια βγει αρνητικη θα κανετε πραξη νομοθετικου περιεχομενου μετα?
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
τι τσάπα ρε μπαγλαμά? Απο ποιο νησί είσαι και το λετε έτσι?Σε εχει πάρει τσάπα αυταρχικό με τήν λόνγκ σάϊζ στραπονιά έ?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απο την πουστιλινητι τσάπα ρε μπαγλαμά? Απο ποιο νησί είσαι και το λετε έτσι?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Θα σε στηρίξω βρε μπαγάσα και ας μου τη λες...
Mε την δημιουργία αυτού του θέματος, κάνετε ζημιά στην Κελλυ γιατί για άλλη μια φορά στη ζωή της, θα αποφύγει να ασχοληθεί με σχολαστικότητα, με το κυριότερο ελάττωμα της που είναι η ταπερνοκρανιαση και τα γαμάω όλα ολουθε!
εγω μαλλον για διαφημηση το βλεπω !!!!!!
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
τύπε δε κατάλαβα γιατί κάνουμε ζημιά μπερδεύτηκαMε την δημιουργία αυτού του θέματος, κάνετε ζημιά στην Κελλυ γιατί για άλλη μια φορά στη ζωή της, θα αποφύγει να ασχοληθεί με σχολαστικότητα, με το κυριότερο ελάττωμα της που είναι η ταπερνοκρανιαση και τα γαμάω όλα ολουθε!
Επισκέπτης
μια ειναι η λυσητι τσάπα ρε μπαγλαμά? Απο ποιο νησί είσαι και το λετε έτσι?
Συνημμένα
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και;;;Mε την δημιουργία αυτού του θέματος, κάνετε ζημιά στην Κελλυ γιατί για άλλη μια φορά στη ζωή της, θα αποφύγει να ασχοληθεί με σχολαστικότητα, με το κυριότερο ελάττωμα της που είναι η ταπερνοκρανιαση και τα γαμάω όλα ολουθε!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ε οχι και ο ισιδερατος προμοτορας ρε τυπεεγω μαλλον για διαφημηση το βλεπω !!!!!!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω μαλλον για διαφημηση το βλεπω !!!!!!
Αυτό ακριβώς λέω .........................................................................
Το διαφημιστικό σκέλος, θα πνίξει τη πραγματικότητα, εκεί ακριβώς που βρίσκεται το πρόβλημα!
ε οχι και ο ισιδερατος προμοτορας ρε τυπε
δεν ειπα αυτο!!!!
απλα μονο και μονο που γινετε ντορος ειναι διαφημηση ο ισιδερατος το ανοιξε με καλο σκοπο!!!!!
εαν μου ελεγε καποιος οτι η κριτικη θα δημιουργουσε ολο αυτο τον χαμο
ουτε και που θα τον πιστευα!!!!!
τελικα εσυ φιλε δεν ειναι να γαμησεις καπου τα γαμας ολα μετα!!!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ε οχι και να ερχεσαι κι εσυ εδω στην σεμνη τελετη τι θρασσος, omg λεμε....εαν μου ελεγε καποιος οτι η κριτικη θα δημιουργουσε ολο αυτο τον χαμο
ουτε και που θα τον πιστευα!!!!!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ε παντα με καλο σκοπο, τι αλλο?δεν ειπα αυτο!!!!
απλα μονο και μονο που γινετε ντορος ειναι διαφημηση ο ισιδερατος το ανοιξε με καλο σκοπο!!!!!
Ρε τρομπα, εβρισε χυδαια οταν κανεις δεν της επιτεθηκε!Ομορφα δημοκρατικά και πολιτισμένα. Για πολλούς και διαφόρους λόγους εγώ δίνω απόλυτο δίκιο στην Κέλλυ και θεωρώ άδικη την απόφαση να φάει ban. Αν 200 μέλη συμφωνούνε μαζί μου νομίζω θα είναι ενα μήνυμα...
Τι στο διαολο σε λιγο θα μας κανουν κριτικες και οι πουτανες αφου ολοι γνωριζομαστε τελικα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Mε την δημιουργία αυτού του θέματος, κάνετε ζημιά στην Κελλυ γιατί για άλλη μια φορά στη ζωή της, θα αποφύγει να ασχοληθεί με σχολαστικότητα, με το κυριότερο ελάττωμα της που είναι η ταπερνοκρανιαση και τα γαμάω όλα ολουθε!
Κουβεντιαζα προ καιρου με μια κοπελα με την οποια δενε χω πλεον πλατεοακη σχεση, περι καλων - κακων κριτικων και ξερεται τι μου απαντησε :εγω μαλλον για διαφημηση το βλεπω !!!!!!
"Σημασια εχει να γραφουν σωστα το ονομα μου, το τι γραφουν μικρη σημασια εχει."
Εαν γινομαι κατανοητος.......
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K