memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
καλα ποτε προλαβε και σας γαμησε ολους?μπανάρανε την ΚΕΛΛΥ ???????????????????????
αντισθένη ετοιμάσου.. θα σου στείλω τον υπερπόντικα με το κονσερβοκούτι του
καλα ποτε προλαβε και σας γαμησε ολους?μπανάρανε την ΚΕΛΛΥ ???????????????????????
αντισθένη ετοιμάσου.. θα σου στείλω τον υπερπόντικα με το κονσερβοκούτι του
ο σταματης ηδη ετρεξε να αγορασει σοκολατακια....εγω προτεινω απεργια πεινας και καθιστικη διαμαρτυρια στη φυλης
Για βάλε λινκ που φαίνονται όλα αυτα...Δείτε την κριτική ( τελευταία νομίζω είναι) και τα σχόλια. Κάποιος να με3 βοηθήσω να παραθέσω και ψηφοφορία?
αααα δηλαδη εχει το ακαταλογιστο, μπορει να βριζει οποιον θελει!!το θεμα ειναι οτι δεν εβρισε αυτον που εγραψε την κριτικη αλλα αλλον που σχολιασε .....
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29250/#jr_post_9392]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29250/#jr_post_9392[/url]Για βάλε λινκ που φαίνονται όλα αυτα...
ναι αλλα δεν εβρισε αυτον που εγραψε την κριτικη, αλλον εβρισεαααα δηλαδη εχει το ακαταλογιστο, μπορει να βριζει οποιον θελει!!
προτεινω να το τυπωσετε σε αφισες και να γεμισει ολη η φυλης να κανετε και μια συναυλια συμπαραστασης στο συνταγμα
Είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά υβριστική επίθεση από ιερόδουλη σε μέλος που έγραψε μέτρια κριτική χωρίς την παραμικρή ύβρη/προσβολή είναι κάτι που δε μπορεί να γίνει ανεκτό. KELAKY banned.αααα δηλαδη εχει το ακαταλογιστο, μπορει να βριζει οποιον θελει!!
τρολλαρεις και λιγοφιλε που ανοιξες το θεμα δεν μπορω να υπογραψω γιατι ειμαι παντα μαζι με τον αρχηγο σε οτι πει και κανει....καλλιεργω φιλοκυβερνητικο προφιλ
αμα θες ομως θα σου δωσω ενα δυο κλωνους να υπογραψουν για το αρρωστακι την κελλυ να μην παθει κι αυτην συνδρομο στερησης.....
καλα..αστο..Είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά υβριστική επίθεση από ιερόδουλη σε μέλος που έγραψε μέτρια κριτική χωρίς την παραμικρή ύβρη/προσβολή είναι κάτι που δε μπορεί να γίνει ανεκτό. KELAKY banned.
εγω ειπα για τον λογο που εφαγε μπαν...μην γραφεις λογια που δεν ειπα...
μονο σπαμ....ποτε τρολλ.... ;)τρολλαρεις και λιγο
χαχαμονο σπαμ....ποτε τρολλ.... ;)
τον εχει μεσα του και δεν κρατιεται...τρολλαρεις και λιγο
φιλε που ανοιξες το θεμα δεν μπορω να υπογραψω γιατι ειμαι παντα μαζι με τον αρχηγο σε οτι πει και κανει....καλλιεργω φιλοκυβερνητικο προφιλ
οπως θες....το αφηνωκαλα..αστο..