Νέα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στις 24 οι εκδιδόμενες με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαπόμπευση δυστυχισμένων και άρρωστων ανθρώπων.  :-
αυτό ακριβώς είναι  ;)

τα πασόκια δεν έχουν έλεος , και οι υπάλληλοι τους οι δημοσιοκάφροι έχουν καταντήσει αηδιαστικοί 

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οι φωτογραφίες με τις 11 είναι λυπηρές. Είναι αδύνατον άνθρωπος να πήγαινε μαζί τους. Πάντως πρίν ενα με δύο περίπου χρόνια στο Κολοκυνθους 38 πάνω είχα ακούσει απο την τσατσά στο πρόγραμμα της κοπέλας τσιμπούκι και κόλο χωρίς καπότα. Την έκανα με ελαφρά βέβαια αλλά κάποιος άλλος μπήκε.
γιατι δεν εσωσες τον συναγωνιστη φιλε ?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το "τόση κρέμα που δεν καταλάβαινα τίποτα" νομίζω σημαίνει ότι δεν αισθάνεσαι καμία αντίσταση, καμία τριβή. όχι ότι έχει αναισθητοποιηθεί ο πούτσος σου και δεν τον νοιώθεις καθόλου. τώρα, αν συμβεί το μοιραίο που λες, νομίζω ότι η επόμενη κίνηση είναι να πάνε και οι 2 για εξετάσεις
Συμφωνώ. Και, αν ισχύει οτι διάβασα κάπου σχετικά, και κάποιας μορφής χημειοθεραπεία για να είσαι σίγουρος. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Εαν εγώ, εσύ, ο οποιοσδήποτε, το πάθαινε αυτό, γνωρίζοντας οτι η συγκεκριμένη παίρνει προφυλάξεις, είναι νόμιμη, κάνει εξετάσεις κανονικα... θσ αισθανόταν κίνδυνο σε μια τέτοια περίπτωση;
Αυτό, σαν ερώτημα, δεν πάει μόνο στις πουτάνες, νόμιμες η μη, με προφυλάξεις η όχι... πάει και σε κάθε γυναίκα, trans ή άντρα βάζεις στο κρεβάτι σου, επι πληρωμή η όχι. Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο. Αν έχει την αίσθηση οτι δέν υπάρχει ρίσκο, τότε αποκτά μια απίστευτη άγνοια κινδύνου. Και εδώ, δεν βγάζω καθόλου την ουρά μου απ'έξω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτό ακριβώς είναι  ;)

τα πασόκια δεν έχουν έλεος , και οι υπάλληλοι τους οι δημοσιοκάφροι έχουν καταντήσει αηδιαστικοί 

σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου δεν θα γινόταν το ίδιο; ειλικρινά δεν ξέρω, ρωτάω.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τι να πρωτογραψει κανεις..
ειμαι μελος απο τα πιο παλια πριν ξεχασω κωδικους παλιου λογαριασμου κ εμαιλ..
δεν μπορω κ μπορουσα να καταλαβω ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ..
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΕΙΤΖ...
πως ρε πουστη μου υπηρχαν ατομα που καναν ΓΛΥΦΩΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ +ΦΥΛΗς..
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ...Κ ΒΑΛΕ..
οκ ειναι το καψιμο της στιγμης...αλλα ρε γαμωτο ξερεις ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙς ΕΞ ΑΡΧΗς...δεν ειναι ενα one night stand που κ εκει θελει προσοχη...αλλα ας πουμε ησουν γκαντεμης..
πως γλυφεις ενα μουνι που χει φαει 25 καυλια πριν απο σενα ιδια μερα...
το ακαποτο ισως μπορω να το καταλαβω.. εως ενα σημειο αλλα κ αυτο μαλακια...
-------------------------------------------------
απο τις 11 ολες φαινονται ζακια μακροχρονια =δεν τους νοιαζει αν εχουν οτιΔΗΠΟΤΕ..
κ ομως εχω ενα φιλο που τσιμπησε ζακι στην πειραιως οχι πουτανα απο καμακι την γαμησε σπιτι..(1 φορα το κανε αλλα δεν παυει να ναι μαλακια)
του λεω εστω κ με καποτα.. του λεω...ρε μαλακα πως της εδωσες πιπα στο αθλιο στομα της??
κ ο,μως υπαρχουν πολλοι "καμμενοι"  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ SEX  ΘΑ ΤΟΥς ΕΛΕΓΑ...
-------------------
απο την αλλη θεωρω μεγαλη ατυχια καποιον που σε μια ερ.επαφη του κατσε εστω κ μια βλενοροια..η οτι αλλο..
ενω ενας που πηδαγε πουτανες 2 φορες την ημερα χυμα χωρις κανενα ενδιασμο..σακαποτα κτλ..
ειναι-ηταν θεμα χρονου...
οπως σε μια δημοσια  τουαλετα κατουρας απο αποσταση κ γρηγορα..
ευχομαι ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ το παιζουν εξυπνακηδες κ οτι προσεχαν οκ..
το βρισκω λιγο εκδικητικο..
οπως κ το ιδιο οπιοι ηταν πολλοι χυμα γλυφομουνια κτλ..
που την ελεγαν"σε αλλους που ηταν πιο μαζεμενοι...
-----------------
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..
ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΑΚΙς33)
ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥς ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΖΩΟ ΠΑΙΔΕΡΑ...ΤΟΥς ΚΡΥΒΟΥΝ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΑΗΔΙΑΣΑ !!!!!!!!!

Ποιος μπορει να πηγε με αυτες ?
Μονο κανενας γερος πιθανον πηγε μαζι τους

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Συμφωνώ. Και, αν ισχύει οτι διάβασα κάπου σχετικά, και κάποιας μορφής χημειοθεραπεία για να είσαι σίγουρος. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Εαν εγώ, εσύ, ο οποιοσδήποτε, το πάθαινε αυτό, γνωρίζοντας οτι η συγκεκριμένη παίρνει προφυλάξεις, είναι νόμιμη, κάνει εξετάσεις κανονικα... θσ αισθανόταν κίνδυνο σε μια τέτοια περίπτωση;
Αυτό, σαν ερώτημα, δεν πάει μόνο στις πουτάνες, νόμιμες η μη, με προφυλάξεις η όχι... πάει και σε κάθε γυναίκα, trans ή άντρα βάζεις στο κρεβάτι σου, επι πληρωμή η όχι. Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο. Αν έχει την αίσθηση οτι δέν υπάρχει ρίσκο, τότε αποκτά μια απίστευτη άγνοια κινδύνου. Και εδώ, δεν βγάζω καθόλου την ουρά μου απ'έξω.

εντάξει, δεν έχεις κι άδικο. εδώ έχουμε μπροστά πιο ακραίες καταστάσεις: μαλάκες πήγαιναν χωρίς προφύλαξη με πρεζάκια κι εσύ ρωτάς αν θα αισθανόταν κίνδυνο αυτός που θα διαπίστωνε το σπάσιμο του προφυλακτικού.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

palios_episkeptis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
To ΚΕΕΛΠΝΟ εχει μπερδεψει τις εκδιδομενες με τα ζάκια  :headbang:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Κ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ... :knockinb:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παιδια αν καποιος πηγε με προφυλαξη με μια απο αυτες στην φωτο εχει κολλησει και αιντζ??

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΑΗΔΙΑΣΑ !!!!!!!!!

Ποιος μπορει να πηγε με αυτες ?
Μονο κανενας γερος πιθανον πηγε μαζι τους

κοπρολαγνοι, κτηνοβατες, ανωμαλοι, ποδολαγνοι και πολλοι αλλοι

υπαρχει τεραστια ανωμαλια

και τα περισσοτερα απ αυτα τα τσουτσεκια κανουν και κυρηγμα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ANYWAY..
ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΙΣΩς  βγει καλο...
ισως καποτε ογανοθει το ολο συστημα...
απο καθαριοτητα -κανονες κτλ..
να μην γινουμε ολλανδια αλλα κ αυτο το χαλι δεν αντεχεται..
κ μερικοι τωρα ισως κοψουν τισ μαλακιες...κ τα οποια ρισκα...
αν και πιστευω σε 1-2 βδομαδες το θεμα θα χει θαφτει....κ

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Νομίζεις νοιάστηκε το δημοσιογραφικό αδερφάτο, για το αν πήγε κανένας πελάτης μαζί τους χωρίς καπότα; Τι λέμε τωρα ρε παιδιά... Το μόνο που τους ένοιαξε, ήταν να στραφεί η κοινή γνώμη πάνω στο φρέσκο πορνοσκάνδαλο, και να πάει κανονικά να ψηφίσει σαν πρόβατο μεθαύριο. Ξαφνικά, ασχολούμαστε με το άν υπάρχει άνθρωπος, τόσο ηλίθιος και σεξουαλικά πεινασμένος που θα τις δεί αυτές και θα κοιυάξει να τις πάρει και ακάποτα κιόλας. Έλεος δηλαδή, παίζουν τρίτης διαλογής τσατσάδες στο Μετάξι, που είναι πολύ πιο fuckable απο αυτά τα.... πράματα, που ειδα στις φωτογραφίες. Συγώμη κιόλας, αλλά γυναίκες, με το βλέμμα του βοδιού και το μυαλό καμένο εδώ και χρόνια απο την πρέζα, δεν μπορώ να τις πω.
εχεις δικιο

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
κοπρολαγνοι, κτηνοβατες, ανωμαλοι, ποδολαγνοι και πολλοι αλλοι

υπαρχει τεραστια ανωμαλια

και τα περισσοτερα απ αυτα τα τσουτσεκια κανουν και κυρηγμα
---------------
σε αυτο εχεισ δικιο...
ειχα φιλο που χε ξενοδοχειο
επι 6 μηνες τον ειχε ζαλιζει πελατης εαν υπαρχει βιζιτα..να την χεσει στην μαπα..
κ πληρωνε ΑΔΡΑ..
------------
πολυ ανωμαλια θα την ελεγα αρρωστια κ μεγα καψιμο υπαρχει εκει εξω...

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Οι προεκλογικες δεσμευσεις για να καθαρισει η Αθηνα λες και προκειται να καθερισει ποτε λες και δεν υπαρχουν τετοιες "τελειωμενες" οπως της λετε ιεροδουλες εξαναγκασμενες απο την πρεζα και την οικονομικη κατασταση να εξασκουν το αρχαιωτερο επαγγελμα για να εξασφαλισουν τα προς το ζειν... Αστεγες κοπελες μεσα στην Αθηνα στην Φρανκφουρτη στο Λονδινο στο Παρισι πουλαν το κορμι τους για ενα πιατο φαγητο... και δεν ειναι μονο η ελλαδα τις εχω δει και στις πολεις που προανεφερα για οσους δεν εχουν να πληρωσουν το κατι παραπανω, το πολυ παραπανω του ενος στουντιο η του city tour που ολοι εμεις κοιταμε και ξερογλυφομαστε!

Σου λεει και το υπουργειο ενταξει πεφτουν οι μισθοι πεφτει η ποιοτητα ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωνει τα στουντιο θε παει στο μεταξουργειο η στον δρομο... ας τον τρομαξουμε λιγακι....και εγω εργατης ειμαι μα δεν θα μηγαινα με μια τετοια, οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι δεν ειναι συνειδητοποιημενες πορνες ειναι εξαναγκασμενες και εξαθλιωμενες!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Διαφωνώ. Φταίνε ισόποσα και οι δύο.
Διαφωνω.
Κατ' αρχας φταιει το συστημα, που οδηγει τους ανθρωπους να κανουν τα παντα για τα λεφτα.
Κατα δευτερον, ομως, δεν μπορεις να πεις οτι φταιει ενα παιδακι 14-15-16 χρονων που δεν ξερει τι του γινεται και που το βαζει.
Οπως, επισης, δεν μπορεις να πεις οτι φταιει ενας χαζουλης, με μειωμενη αντιληψη και νοημοσυνη.
Το κρατος θα επρεπε να προστατευει και τους μεν, και τους δε.
Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ελεγχος, οδηγουμαστε στην ασυδωσια.
Και μη λετε ας προσεχε ο πελατης παιδια. Μην το λετε.
Πελατης μπορει να ειναι κ ενα 13χρονο που βρηκε λεφτα απο τα καλαντα και τα ριξε ολα για να γαμησει.
Και μην κρινετε τους παντες με τη δικη σας λογικη και εμπειρια, αν ολοι σκεφτονταν τελεια σε ολα, τοτε δε θα υπηρχαν προβληματα, δε θα υπηρχαν νομοι, δε θα υπηρχαν κρατη.
Ολα αυτα ομως υπαρχουν, για να οργανωθει λιγο η κατασταση.
Κ εκει που φτιαχνεις το συστημα για να σε προστατεψει, τελικα ειναι η ιδια η αυτοκαταστροφη σου.

Μην κρινετε, για να μην κριθειτε.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτή η χώρα που ζούμε είναι ΜΑΓΙΚΗ ...........................................

Δημόσιος - κρατικός οργανισμός δεν μπορεί,με βάση την ανακοίνωση του ,να ξεχωρίσει τους τελειωμένους χρήστες ηρωίνης κτλ, από τις πουτάνες!

Ήμαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοπρίτες, υπηρέτες των κομματικών συμφερόντων και επιδιώξεων!

Αι σιχτίρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom