Νέα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στις 24 οι εκδιδόμενες με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Διαφωνώ. Φταίνε ισόποσα και οι δύο.
συμφωνα απολυτα! η σωστη επαγγελματιας πορνη δεν θα παει ποτε μαζι σου χωρις προφυλακτικο! οχι για να προστατεψει εσενα αλλα για να προστατεψει τον εαυτο της !!!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
χα χα εβγαλαν περιθωριακα δυστυχα πλασματα  και τις παρουσιαζουν ιεροδουλες !!!!!!!!!!!!!!! αηδιασα και μονο που τις ειδα Και τι εκανε η πολιτεια για να μην φτασουν εκει ; αυτες θελουν περιθαλψη και στεγη !

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Καμία μά καμία κοπέλα τού χώρου δέν εύθύνεται......

Τήν εύθύνη τήν φέρνη ό έκάστοτε πελάτης πού θέλη ΑΚΑΠΟΤΑ........

Καί είναι δυστυχώς άπειροι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Εν μέρη έχεις δίκιο. Πράγματι αν δεν ζητούσαν οι πελάτες ακάποτα, δεν θα τα έκαναν και οι κοπέλες.
Αν πάω σε ένα μπαρ και παραγγείλω παστίτσιο, το πιθανότερο είναι ο μπάρμαν να γελάσει μαζί μου.
Αν όμως λόγω αναδουλειάς, ανταγωνισμού κλπ κλπ μου το σερβίρει, το μπαρ του θα μετατραπεί σε ταβέρνα. Τότε δεν θα φταίω μόνο εγώ, αλλά και αυτός.
Επίσης ο μπάρμαν, λόγω της δουλειάς που κάνει, είναι υποχρεωμένος να κάνει συχνές εξετάσεις. Ακόμα και ταβέρνα να το κάνει, πάλι πρέπει να κάνει εξετάσεις.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Διαφωνώ. Φταίνε ισόποσα και οι δύο.
Δηλαδη αμα πας να κανεις Bungee jumping και σπασει το σχοινι θα φταις ισοποποσα με τον τυπο που το εχει το μαραφετι??Δε νομιζω...

Αμα πας σε τσιρκο και ξαφνικα αγριεψει το τιγρακι και σου φαει τ'αρχιδια θα φταις ισοποσα με τον θηριοδαμαστη?Δε νομιζω...

Παντα αυτος που εχει την επαγγελματικη ιδιοτητα φερει παραπανω ευθυνη για οποια περιπτωση και να το αναλυσουμε

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Και οι κοπέλες φταίνε και όσοι τα ζητούν.Μην τρελαθούμε τώρα ότι αν δεν τα ζητούσαν οι πελάτες, δεν θα τα έκαναν.Αν της έδινα 50 ευρώ να πάει να πέσει απ'την ταράτσα θα το 'κανε? Όταν δουλεύεις σ΄ένα μαγαζί οφείλεις πρώτος να τηρείς κάποιους κανόνες και να μη θέτεις σε κίνδυνο την υγεία των πελατών. Γιατί αν εγώ δεν ζητήσω κάτι επικίνδυνο αλλα έχει αρπάξει από τον προηγούμενο ?Εξάλλου δεν αναγκασε κάποιος πελάτη κάποια να τον γλύψει ακάποτα με το ζόρι.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
παντως εγω σας το ξανα λεω οτι αν βγαλουν φοτο απο τις αλλες 10 π σας λεω δεν υπαρχουν αυτες!!!οι 10...
θα φανει οτι ελεγα μπουρδες...
αν γινει λοιπον ζητω την διαγραφη μ απο το σιτε!!!

που είναι αυτός ο ξυπνητζής??  :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Και οι κοπέλες φταίνε και όσοι τα ζητούν.Μην τρελαθούμε τώρα ότι αν δεν τα ζητούσαν οι πελάτες, δεν θα τα έκαναν.Αν της έδινα 50 ευρώ να πάει να πέσει απ'την ταράτσα θα το 'κανε? Όταν δουλεύεις σ΄ένα μαγαζί οφείλεις πρώτος να τηρείς κάποιους κανόνες και να μη θέτεις σε κίνδυνο την υγεία των πελατών. Γιατί αν εγώ δεν ζητήσω κάτι επικίνδυνο αλλα έχει αρπάξει από τον προηγούμενο ?Εξάλλου δεν αναγκασε κάποιος πελάτη κάποια να τον γλύψει ακάποτα με το ζόρι.
:thumbsup:
επισης υπαρχουν συναγωνιστες εδω περα που ουδεποτε εχουν κανει εξετασεις για hiv
ή ΣΜΝ...παρολα αυτα γυρνανε στις πιατσες 2,5,10 κ βαλε χρονια... :idiot: :idiot:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
To ΚΕΕΛΠΝΟ εχει μπερδεψει τις εκδιδομενες με τα ζάκια  :headbang:
:pipa3:

Οχι,φίλε μου,τιποτε δεν εχει μπερδέψει...απλά ξερει οτι το "τεστ του ειτζ" βγαινει πολλαπλάσια θετικο σε αυτην την κατηγορία του πληθυσμού,και  ετσι...σιγουρη επανεκλογη της ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΒΕΡΔΟΥ...και δωρεαν διαφημηση...και  οι εκλογες ,["εκλογες" ...] γινονται με τους ιδιους υπουργους...ουτε  ο εσωτερικων δεν αλλαξε...Οταν δε στο μελλον,οι εταιριες το ¨φτιαξουν¨ετσι το ¨τεστακι",ωστε να  αντιδρα σε 1/30 απο αυτους που τους γινεται,ενω τωρα το εχουν φτιαγμενο να  αντιδρα 1/300...τοτε θα  ανοιξουν για τα καλα οι ¨δουλειες"...της οικογενειας Κρεμαστινου...αληθεια ...τι περιουσια εχει  η οικογενεια  αυτή? μονο ο Ακης τελικα  ετρωγε? Ακη,θαρθω στο μνημοσυνο σου,οταν θα  αυτοκτονησεις,σ λιγες μερες ,θα λειπω στο εξωτερικο...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
:pipa3:

Οχι,φίλε μου,τιποτε δεν εχει μπερδέψει...απλά ξερει οτι το "τεστ του ειτζ" βγαινει πολλαπλάσια θετικο σε αυτην την κατηγορία του πληθυσμού,και  ετσι...σιγουρη επανεκλογη της ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΒΕΡΔΟΥ...και δωρεαν διαφημηση...και  οι εκλογες ,["εκλογες" ...] γινονται με τους ιδιους υπουργους...ουτε  ο εσωτερικων δεν αλλαξε...Οταν δε στο μελλον,οι εταιριες το ¨φτιαξουν¨ετσι το ¨τεστακι",ωστε να  αντιδρα σε 1/30 απο αυτους που τους γινεται,ενω τωρα το εχουν φτιαγμενο να  αντιδρα 1/300...τοτε θα  ανοιξουν για τα καλα οι ¨δουλειες"...της οικογενειας Κρεμαστινου...αληθεια ...τι περιουσια εχει  η οικογενεια  αυτή? μονο ο Ακης τελικα  ετρωγε? Ακη,θαρθω στο μνημοσυνο σου,οταν θα  αυτοκτονησεις,σ λιγες μερες ,θα λειπω στο εξωτερικο...
+10000000

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Δηλαδη αμα πας να κανεις Bungee jumping και σπασει το σχοινι θα φταις ισοποποσα με τον τυπο που το εχει το μαραφετι??
Όχι. Εξαιρούνται φυσικά περιπτώσεις ατυχήματος.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πασοκαρα, μας προστατευει απο πολλους κινδυνους, να τους ψηφισετε,

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
που είναι αυτός ο ξυπνητζής??  :jerking:

δηλαδη τωρα αυτες εσενα σου κανουν για ιεροδουλες?..αυτες μπορει να γαμιοντουσταν ακαποτα για 5-10 ευρω για τη δοση τους..αλλα ποιος νοημων ανθρωπος θα πηγαινε μαζι τους?..βρηκαν τωρα τα πρεζακια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα κ τα διαπομπευουν δημοσια ως εκδιδομενες οροθετικες ιεροδουλες για να δειξουν προεκλογικα οτι κ καλα κατι δουλευει σ'αυτη τη μπουρδελοχωρα..τοσο καιρο δε τους ενοιαζε που το κεντρο εχει αφεθει στο ελεος της εγκληματικοτητας κ εχει γεμισει ζακια κ λαθρομεταναστες..αμ δε..δε τρωμε κουτοχορτο..εχει να πεσει μαυρο τη κυριακη στο μπουρδελο τους :grin:..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
«Ευτυχώς, εμείς καταφέραμε να πείσουμε το ευρωπαϊκό ΚΕΕΛΠΝΟ για το μέγεθος του προβλήματος» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «αντιμετώπισα πολλή δυσπιστία, και μέσα και έξω. Έδωσα μία μάχη και την κέρδισα. Αλλά έπρεπε πάρα πολύ να κουραστώ και με περνάγανε και οι μεν ξένοι για ζητιάνο, ότι τα λέω αυτά γιατί θέλω λεφτά, και οι δε για δημαγωγό».

Ψηφίστε ξανά με χέρια και με πόδια τον νέο κουρασμένο.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια,χθες ανεβασα μια αναρτηση στην οποια συγκρινα σε πολυ γενικες γραμμες
τα παλιοτερα μπουρδελα με τα τωρινα και ειπα και 5 ιδεες που πιστευω,σημερα θα πω μια γνωμη
για το σκηνικο με την τυπισσα που λενε οτι σκορπισε τον θανατο.
Καταρχην εγω δεν πιστευω τιποτα απο ολα αυτα χωρις βεβαια και να τα απορριπτω.
Ειμαι υπερ στο να κανετε εξετασεις οσοι "νυμφευτηκατε" την σχισμη της ακαποτοι
η την "κερασατε" κατι ζεστο για τον βηχα.
Ομως επειδη καπου οφειλω να μην ψαρωνω με τυχον "σαλια" δεν σας κρυβω οτι πολλα
περνανε απο το μυαλο μου.
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να πιστευω ευκολα κατι χωρις να εχω αμφιβολιες.
Νιωθω καπως ευνουχισμενα,ετσι λοιπον "φτιαχνομαι" να αναιρω οτι δεν μου ακουγεται καλα.
Και αυτο δεν μου ακουγεται καλα!
Καταρχην οτι ερχονται εκλογες ειναι το πιο ευκολο να πει κανεις οτι η κυβερνηση αποφασισε
μετα απο 8.000 ετη φωτος να κανει ελεγχο και να δειξει οτι μεριμνα για τους πολιτες.
Εγω παντως αν θελησω να φερω αμφιβολια για το αν ολο αυτο ειναι παραμυθι
τοτε θα σκεφτω κατι αλλο.
Πολυ απλα δια του γεγονοτος οτι η γειτονια μας εδω ειναι ξεφραγο αμπελι σε ολα
και για αυτο και κανεις "ρουχλας" η καμια "τσουραπο" της πολιτικης σκηνης
δεν εχει εμφανιστει(και ουτε προκειται)για να μιλησει.
Οποτε αν ημουν κυβερνηση στην Ελλαδα και ειχα να κανω με Ελληνες και μαλιστα
εξαγριωμενους απο τα γεγονοτα της "μεγαλης" σημασιας που μας δινουν για να δω τι διαολο συμβαινει απο αρρωστιες στην εδω περιοχη(δεν ειναι τυχαιο οτι
εχουν επιστρεψει ασθενειες ξεχασμενες γενικως στην Αθηνα-οι γιατροι το λενε,οχι εγω)
και γενικως παραεξω θα εκανα το εξης ευκολο σχεδιακι.
Καταρχην θα ηξερα οτι ο λαος μας δεν ειναι σαν τους Αμερικανους οι οποιοι θα συμμετειχαν
σε μια δειγματοληψια με χαμογελο και αφισες η σαν τους Γερμανους που αν καλουσαν εναν
για μια δειγματοληψια θα σηκωνοταν 6 το πρωι και θα εφερνε κι αλλους δεκα με βαδην
για να τηρησει το προγραμμα.
Εμεις θα λεγαμε"αντε γαμησου ρε που θα τρεχω εγω σε μαλακιες" και "Τασο πιασε ενα τσιπουρακι ακομα".
Οποτε αν τυχον ειναι θεμα δειγματοληψιας τοτε πολυ ανετα την πετυχαινουν με το να βγαλουν βρωμα
για μια "πεταλουδιτσα" σε "γαματο σημειο" με 3 μπουρδελα σε ενα νουμερο οδου να ειναι πολλοι
οι "μνηστηρες της Πηνελοπης" και ετοιμη η "μοντα".
Μετα οι Ελληνες θα ερθουν μονοι τους για την δειγματοληψια.
Και οι γιατροι επειδη μπορουν πιστευω αν θελουν(και πιστευω ειναι σωστοι)θα κανουν ολοκληρωτικη μελετη
και θα τσεκαρουν γενικως για ασθενειες.
Μονο ετσι θα πηγαινε ο λαος μας για εξεταση,αν νιωσει την απειλη στο πετσι του.
Μου κανει εντυπωση που η "γκομενα" ηταν φρουρουμενη και προφυλακιστηκε.
Δικη εγινε να μαθει ο κοσμος και ποτε θα γινει;Μια ειπαν οτι ειχε γνωση της ασθενειας απο την Ρωσια ηδη
και μια λενε οτι οταν το εμαθε "εμεινε παγακι",τι γινεται δεν ξερω,λετε να χαθει τo θεμα σταδιακα
και να μην μαθουμε ποτε τι εγινε;
Απο την αλλη παλι λενε οτι βρηκανε αλλες τρεις που εκαναν "θανατοσπορα".
Και τωρα κι αλλες λεει βρηκαν,ολο βρισκουν ξαφνικα.
Ξαφνικα τιγκαραμε στο AIDS!
Να το δουμε ομως τωρα και αλλιως για να ειμαι δικαιος.
Αυτο που δεν καταλαβαινω και εδω ριχνω ευθυνες στους πελατες ειναι το οτι ξαφνιαστηκατε
οταν το μαθατε,δηλαδη αυτο πως γινεται παλι;
Προς τι το ξαφνιασμα αν οντως εχει AIDS το Ρωσιδακι;εμενα μου φαινεται τελειως φυσιολογικο αν και κριμα.
Εγω που μενω;στραβος ειμαι;Απο αρχες Φυλης μεχρι την τελευταια γωνια του Μεταξουργειου "ασφυξια" απο μπουρδελα!
Δεν χρειαζεται να γαμησετε,πηγαινετε μια βολτα να το δειτε και μονοι σας που υποθετω ηδη το ξερετε.
Ολη η Φυλης ειναι τιγκα στα μπουρδελα με "τρελλες" βαρδιες που δουλευουν "κουπι" σε γαλερα!
Ολα σχεδον τα παραπλησια στενα ειναι φουλ στα μπουρδελα και πεταγονται και στουντιακια.
Εκεινη η Φωκαιας εκανε την νυχτα μερα λες και εχει πυροφανι για ψαρεμα.
Η Διδυμου εχει γινει πιο γνωστη και απο την Πανεπιστημιου.
Ακομα και στον δρομο ψαρευονται "κοριτσια",οι μαυρουκες ειναι πλεον σαν τα τσιγαρα προσφερομενες,
στην Πατησιων και στην 3η Σεπτεμβριου γινεται χαμος και "παιρνονται" και στον δρομο,στην Λιοσιων
γινεται πανδαιμονιο,στο δε Μεταξουργειο πρεπει να βαλουν σε καθε μπουρδελο 2 τσατσαδες για να προλαβαινει
η μια να καθαριζει(αν καθαριζει)και η αλλη να τραβαει την αυλαια.
Η Ιασωνος ειναι εν μεσω πολεμικης συρραξης,απο την μια οι χρηστες ναρκωτικων που ειναι για λυπηση,απο την αλλη
περιεργοι ομοφυλοφιλοι να τριγυριζουν,μεσα στα μπουρδελα σαπιλα και βρωμα σχεδον σε ολα,ακομα και καποια "κοριτσια"
ειναι "κεντημενα" με ναρκωτικα,μπαμ κανουν,εξω πεταμενα πτωματα σε κωμα απο την πρεζα,χαος ατελειωτο δηλαδη.
Εκει δηλαδη και γενικως με αυτη την κατασταση δεν χρειαζεται να φοβηθει καποιος για το AIDS,εχει πολλες
ασθενειες ακομα ετοιμες για "υιοθεσια".
Μονο για τον ιο "Λασσα" η για τον "Εμπολα" δεν εχουμε ακουσει ακομα στην ψωροκωσταινα που ξερνας τα σωθικα σου και λιωνεις σαν το κερι!
Δηλαδη τι τωρα;ανακαλυψαμε την Αμερικη;ειναι δυνατον ολος αυτος ο στρατος να μην εχει μεσα και ασθενεις;
Εδω οι μαυρουκες αρπαζουν λεγεται AIDS για να επιδοτουνται με 700 ευρω συν τα φαρμακα τους.
Αυτο αν ειναι αληθεια ειναι να "παιρνουμε τα βουνα"!
Ενας "λιαρδας" να παει να το ριξει παραγαδι χωρις το "δολωμα"(καποτα) μετα ειναι κεραστης του ιου κι αυτος αν το εχει η μαυρουκα.
Και παιζει να τον παει βολτα τον ιο στα περιξ μετα.
Φαυλος κυκλος η δουλεια λοιπον.
Αν ολα αυτα τα "κοριτσια" τα βαλουμε διπλα διπλα μεχρι κοριους θα βγαλουν απο την πληθωρα και αγνες παρθενες να ειναι.
Αν τα βαλουμε μπροστα απο μαγαζια ουτε ο Ρομπερτο Καρλος με φαουλ-μπανανα δεν βαζει γκολ.
Και εσεις ξαφνιαστηκατε λοιπον,τι περιμενατε;δεν το ξερατε;
Εδω εχετε ευθυνη εσεις ολοι που πατε χωρις προστασια.
Και μου θελετε και γλυφομουνια και γλυφοκωλια εν συναρτηση με ακαποτα.
Ειστε λαθος εδω κυριοι και μπαινει τελεια.
Παντως κατι συμβαινει και δεν ξερω τι.
Δεν εχουμε καταληξει ακομα εδω τι διαολο παει να γινει.
Καποια λιγα μπουρδελα εδω και καιρο ειναι κλειστα και εχουν φως απ'εξω.
Καποια αλλα ειναι κλειστα μονιμως ενω παλια θεριζανε απο κοσμο.
Ελπιζω οπως και να εχει να καταλαβατε οτι η καποτα ειναι αυτη που αν θελετε να εξασκειτε το "σπορ"
σας ειναι απαραιτητη,απο εκει και περα ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε και αγγελουδι,γνωριζω γιατι υπηρξα τακτικος επισκεπτης
των μπουρδελων(εστω και παλαιοτερα)οτι σας αρεσει,τουλαχιστον προσεξτε ρε μαγκες.
Να τελειωσω με χιουμορ τωρα,αν βρειτε την Λινα που δουλευε Φυλης παλια πριν φτασουμε στο τσουρμο των πολλων
μπουρδελων στην Φυλης ριξτε ενα μηνυμα,ισως παω για να θυμηθω τα νειατα μου,ωραια γκομενα,ηρεμη δυναμη,ειχε ωραιο τριχωτο μουνακι
που με εφτιαχνε και ηταν πεντακαθαρη,μονο κλασσικα πραγματα ομως,αλλα εχει χαθει εδω και χρονια,δεν κανω διαφημιση,απλα την θυμηθηκα.
Αυτο το εγραψα για να κανω ενα σχολιο εστω και αν ειναι παλιο.
Αντε και καλα σπρωξιματα στους "ηρωες" πια.

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ειχα αναφερει καποια πραγματα το πρωι τα λεγα εγω καποιοι θα καταλαβαν τι εννοουσα...
καποια παιδακια ονοματα δεν αναφερουμε πουλαγαν και ειρωνια κιολασ!!!
ειμουν τοσο συγουρος για τα λεγομενα π αναφερα οτι αν βγουν φοτο απο ιεροδουλες και πεσο εξω στα λεγομενα μ να γινει διαγραφη μ απο το σιτε...
αν τις θεωρητες εσεις αυτες ιεροδουλες να μ το πειτε και σε μενα π εχετε πεσει στην λουμπα και ανχωσασταν τοσες μερες......μαγκες...φιλικα παντα...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
15 σελιδες για ενα στημενο προεκλογικα θεμα, με 11 πρεζακια που προφανως κολλησανε HIV απο συριγγες και καθεστε και αναλυετε με στατιστικες του πουτσου ποιος εκανε ακαποτο με αυτες, ποιος τις πηδηξε , αν κολλαει το ειτζ με το φιλι και την πιπα και ποσο επικινδυνη τελικα ειναι η πορνεια.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός ανώμαλος θα πλήρωνε για να πήγαινε με κάποιο απο αυτά τα (ψυχικά-σωματικά) άρρωστα κορίτσια. Και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις!!!!!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω παλι ναρωτιεμαι αφου πιατσα κανουν και γκει και τρανσεξουαλ πως δεν βρεθηκε κανεις  θετικος !!!!!! τις ειχαν ετοιμες μαλλον αυτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom