Νέα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στις 24 οι εκδιδόμενες με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μας κυβερνά το ονειδος του ανθρώπινου ειδους...ο ορισμός του πατάω πάνω σε πτώματα...

Πιό πολύ απο το ειτς κινδυνεύουμε απο αυτούς που υποτίθεται πάνε να μας προστατέψουν.

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός ανώμαλος θα πλήρωνε για να πήγαινε με κάποιο απο αυτά τα (ψυχικά-σωματικά) άρρωστα κορίτσια. Και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις!!!!!
ΠΑΚΙΣΤΑΚΟΙ-ΚΟΥΡΔΟΙ-ΑΥΓΑΝΟΙ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟΙ Κ.Α ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ Κ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
15 σελιδες για ενα στημενο προεκλογικα θεμα, με 11 πρεζακια που προφανως κολλησανε HIV απο συριγγες και καθεστε και αναλυετε με στατιστικες του πουτσου ποιος εκανε ακαποτο με αυτες, ποιος τις πηδηξε , αν κολλαει το ειτζ με το φιλι και την πιπα και ποσο επικινδυνη τελικα ειναι η πορνεια.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ενα μεγαλο RESPECT στο φιλο....
και να ξερεις κατι μεγαλε...αυτο π λεω αλλα δεν μπορω να το αναλυσω δημοσια για καποιους λογους!!αλλου το πανε το πραμα...και θα το δεις απο μονος σου στο μελλον...

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και να ξερεις κατι μεγαλε...αυτο π λεω αλλα δεν μπορω να το αναλυσω δημοσια για καποιους λογους!!αλλου το πανε το πραμα...και θα το δεις απο μονος σου στο μελλον...
συμφωνώ και επαυξάνω!!!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

και γιατί δεν το αναλύεις δημόσια δηλαδή?

ανοιξε μας τα μάτια και μας λοιπόν

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
15 σελιδες για ενα στημενο προεκλογικα θεμα, με 11 πρεζακια που προφανως κολλησανε HIV απο συριγγες και καθεστε και αναλυετε με στατιστικες του πουτσου ποιος εκανε ακαποτο με αυτες, ποιος τις πηδηξε , αν κολλαει το ειτζ με το φιλι και την πιπα και ποσο επικινδυνη τελικα ειναι η πορνεια.

Εγω φιλε να συμφωνισω οτι το θεμα ειναι στημενο...στημενο βεβαια για τον ελενχο που εγινε προεκλογικα.Γιατι στημενο απο την αποψη οτι βαζουν μια κοπελα με ειτζ εις γνωση τους να κανει ακαποτα τσιμπουκια και γαμησια και να περνει κοσμο στον λαιμο της δεν παιζει.Το οτι τα πρεζακια κολησαν ειτζ απο συριγγες παλι δεν μου λεει κατι δλδ για να κολησω κ γω απο αυτες πρεπει μονο να τρυπηθω απο την συριγγα τους.εχω δει Ομονια πακιστανους να εχουν βγαλει στην βιζιτα ελληνιδα πρεζου ποιος μου λεει οτι δεν την πηδαγαν η την τσιμπουκοναν ακαποτα... η πορνεια φιλε ειναι επικυνδινη οταν εγω κ συ γνωριζοντας τους κινδυνους δεν κανουμε μλκιες...οποια κριτικη κ αν διαβασεις για μπουρδελα στο κεντρο 2 στους 1000 δεν κανανε ακαποτο τσιμπουκι...ο αλλος γαμησε ακαποτα γιατι λεει ηταν μυρωδατη λες κ το ειτζ μυριζει...προεκλογικα-ξεπροεκλογικα το θεμα ειναι πολυ σοβαρο...και υπαρχει κοσμος εδω μεσα που μπορει να την πατησε κ χωρις να το ξερει να εχει μολυνει κ αλλους που δεν εφτεγαν σε τπτ...

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
κουζουλε και fidodidlo πηγεντε στην σελιδα 7 και δωστε προσοχη στο προτο μ ποστ και στο τελευτεο ειδικα στο τελευτεο τη γραφω στο τελοσ...
...................και ολα αυτα πριν βγουν οι φοτο..................................

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Ντροπή στους υπεύθυνους για όλο αυτό. Για αυτό τον διασυρμό άρρωστων κοριτσιών. Άκου ιερόδουλες λες και είναι το επάγγελμα τους. Ποιος πάει με αυτές τις κοπέλες? Μας κοροϊδεύουν? Σιγά τι ανακάλυψαν. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

+1

Προεκλογικο κολπο 1000%, ξαφνικα το κρατος 2-3 βδομαδες πριν τις εκλογες αρχισε να κανει την δουλεια του.!! ....ποιανουμε 10 πρεζακια που ξερουμε οτι ειναι φορεις, τα μαζευουμε απο το το πεζοδρομιο (ισως με καποιο ανταλαγμα να ειναι και αυτες στο κολπο) και οχι απο σπιτια μεσα γιατι πρεπει να τα ψαξουμε ολα και θα μας παρει χρονο και ισως να μην εχουμε αποτελεσμα αλλα θα εχουμε και αλυσιδωτες αντιδρασεις, οποτε το τρικ ειναι οτι το συστημα δουλεψε.??? ενα 20-30% να το πιστεψει ναι...
απο την αλλη αν αυτες οι γυναικες εκδιδονταν εστω για την δοση τους ή για τα λεφτα, δεν μπωρω να φανταστω νοημον ανθρωπο που θα τις πηδαγε ακαποτα, αντε κανα πακιστανος, κανα πρεζακι, παρα περα δυσκολα...

Laura123

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια,χθες ανεβασα μια αναρτηση στην οποια συγκρινα σε πολυ γενικες γραμμες
τα παλιοτερα μπουρδελα με τα τωρινα και ειπα και 5 ιδεες που πιστευω,σημερα θα πω μια γνωμη
για το σκηνικο με την τυπισσα που λενε οτι σκορπισε τον θανατο.
Καταρχην εγω δεν πιστευω τιποτα απο ολα αυτα χωρις βεβαια και να τα απορριπτω.
Ειμαι υπερ στο να κανετε εξετασεις οσοι "νυμφευτηκατε" την σχισμη της ακαποτοι
η την "κερασατε" κατι ζεστο για τον βηχα.
Ομως επειδη καπου οφειλω να μην ψαρωνω με τυχον "σαλια" δεν σας κρυβω οτι πολλα
περνανε απο το μυαλο μου.
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να πιστευω ευκολα κατι χωρις να εχω αμφιβολιες.
Νιωθω καπως ευνουχισμενα,ετσι λοιπον "φτιαχνομαι" να αναιρω οτι δεν μου ακουγεται καλα.
Και αυτο δεν μου ακουγεται καλα!
Καταρχην οτι ερχονται εκλογες ειναι το πιο ευκολο να πει κανεις οτι η κυβερνηση αποφασισε
μετα απο 8.000 ετη φωτος να κανει ελεγχο και να δειξει οτι μεριμνα για τους πολιτες.
Εγω παντως αν θελησω να φερω αμφιβολια για το αν ολο αυτο ειναι παραμυθι
τοτε θα σκεφτω κατι αλλο.
Πολυ απλα δια του γεγονοτος οτι η γειτονια μας εδω ειναι ξεφραγο αμπελι σε ολα
και για αυτο και κανεις "ρουχλας" η καμια "τσουραπο" της πολιτικης σκηνης
δεν εχει εμφανιστει(και ουτε προκειται)για να μιλησει.
Οποτε αν ημουν κυβερνηση στην Ελλαδα και ειχα να κανω με Ελληνες και μαλιστα
εξαγριωμενους απο τα γεγονοτα της "μεγαλης" σημασιας που μας δινουν για να δω τι διαολο συμβαινει απο αρρωστιες στην εδω περιοχη(δεν ειναι τυχαιο οτι
εχουν επιστρεψει ασθενειες ξεχασμενες γενικως στην Αθηνα-οι γιατροι το λενε,οχι εγω)
και γενικως παραεξω θα εκανα το εξης ευκολο σχεδιακι.
Καταρχην θα ηξερα οτι ο λαος μας δεν ειναι σαν τους Αμερικανους οι οποιοι θα συμμετειχαν
σε μια δειγματοληψια με χαμογελο και αφισες η σαν τους Γερμανους που αν καλουσαν εναν
για μια δειγματοληψια θα σηκωνοταν 6 το πρωι και θα εφερνε κι αλλους δεκα με βαδην
για να τηρησει το προγραμμα.
Εμεις θα λεγαμε"αντε γαμησου ρε που θα τρεχω εγω σε μαλακιες" και "Τασο πιασε ενα τσιπουρακι ακομα".
Οποτε αν τυχον ειναι θεμα δειγματοληψιας τοτε πολυ ανετα την πετυχαινουν με το να βγαλουν βρωμα
για μια "πεταλουδιτσα" σε "γαματο σημειο" με 3 μπουρδελα σε ενα νουμερο οδου να ειναι πολλοι
οι "μνηστηρες της Πηνελοπης" και ετοιμη η "μοντα".
Μετα οι Ελληνες θα ερθουν μονοι τους για την δειγματοληψια.
Και οι γιατροι επειδη μπορουν πιστευω αν θελουν(και πιστευω ειναι σωστοι)θα κανουν ολοκληρωτικη μελετη
και θα τσεκαρουν γενικως για ασθενειες.
Μονο ετσι θα πηγαινε ο λαος μας για εξεταση,αν νιωσει την απειλη στο πετσι του.
Μου κανει εντυπωση που η "γκομενα" ηταν φρουρουμενη και προφυλακιστηκε.
Δικη εγινε να μαθει ο κοσμος και ποτε θα γινει;Μια ειπαν οτι ειχε γνωση της ασθενειας απο την Ρωσια ηδη
και μια λενε οτι οταν το εμαθε "εμεινε παγακι",τι γινεται δεν ξερω,λετε να χαθει τo θεμα σταδιακα
και να μην μαθουμε ποτε τι εγινε;
Απο την αλλη παλι λενε οτι βρηκανε αλλες τρεις που εκαναν "θανατοσπορα".
Και τωρα κι αλλες λεει βρηκαν,ολο βρισκουν ξαφνικα.
Ξαφνικα τιγκαραμε στο AIDS!
Να το δουμε ομως τωρα και αλλιως για να ειμαι δικαιος.
Αυτο που δεν καταλαβαινω και εδω ριχνω ευθυνες στους πελατες ειναι το οτι ξαφνιαστηκατε
οταν το μαθατε,δηλαδη αυτο πως γινεται παλι;
Προς τι το ξαφνιασμα αν οντως εχει AIDS το Ρωσιδακι;εμενα μου φαινεται τελειως φυσιολογικο αν και κριμα.
Εγω που μενω;στραβος ειμαι;Απο αρχες Φυλης μεχρι την τελευταια γωνια του Μεταξουργειου "ασφυξια" απο μπουρδελα!
Δεν χρειαζεται να γαμησετε,πηγαινετε μια βολτα να το δειτε και μονοι σας που υποθετω ηδη το ξερετε.
Ολη η Φυλης ειναι τιγκα στα μπουρδελα με "τρελλες" βαρδιες που δουλευουν "κουπι" σε γαλερα!
Ολα σχεδον τα παραπλησια στενα ειναι φουλ στα μπουρδελα και πεταγονται και στουντιακια.
Εκεινη η Φωκαιας εκανε την νυχτα μερα λες και εχει πυροφανι για ψαρεμα.
Η Διδυμου εχει γινει πιο γνωστη και απο την Πανεπιστημιου.
Ακομα και στον δρομο ψαρευονται "κοριτσια",οι μαυρουκες ειναι πλεον σαν τα τσιγαρα προσφερομενες,
στην Πατησιων και στην 3η Σεπτεμβριου γινεται χαμος και "παιρνονται" και στον δρομο,στην Λιοσιων
γινεται πανδαιμονιο,στο δε Μεταξουργειο πρεπει να βαλουν σε καθε μπουρδελο 2 τσατσαδες για να προλαβαινει
η μια να καθαριζει(αν καθαριζει)και η αλλη να τραβαει την αυλαια.
Η Ιασωνος ειναι εν μεσω πολεμικης συρραξης,απο την μια οι χρηστες ναρκωτικων που ειναι για λυπηση,απο την αλλη
περιεργοι ομοφυλοφιλοι να τριγυριζουν,μεσα στα μπουρδελα σαπιλα και βρωμα σχεδον σε ολα,ακομα και καποια "κοριτσια"
ειναι "κεντημενα" με ναρκωτικα,μπαμ κανουν,εξω πεταμενα πτωματα σε κωμα απο την πρεζα,χαος ατελειωτο δηλαδη.
Εκει δηλαδη και γενικως με αυτη την κατασταση δεν χρειαζεται να φοβηθει καποιος για το AIDS,εχει πολλες
ασθενειες ακομα ετοιμες για "υιοθεσια".
Μονο για τον ιο "Λασσα" η για τον "Εμπολα" δεν εχουμε ακουσει ακομα στην ψωροκωσταινα που ξερνας τα σωθικα σου και λιωνεις σαν το κερι!
Δηλαδη τι τωρα;ανακαλυψαμε την Αμερικη;ειναι δυνατον ολος αυτος ο στρατος να μην εχει μεσα και ασθενεις;
Εδω οι μαυρουκες αρπαζουν λεγεται AIDS για να επιδοτουνται με 700 ευρω συν τα φαρμακα τους.
Αυτο αν ειναι αληθεια ειναι να "παιρνουμε τα βουνα"!
Ενας "λιαρδας" να παει να το ριξει παραγαδι χωρις το "δολωμα"(καποτα) μετα ειναι κεραστης του ιου κι αυτος αν το εχει η μαυρουκα.
Και παιζει να τον παει βολτα τον ιο στα περιξ μετα.
Φαυλος κυκλος η δουλεια λοιπον.
Αν ολα αυτα τα "κοριτσια" τα βαλουμε διπλα διπλα μεχρι κοριους θα βγαλουν απο την πληθωρα και αγνες παρθενες να ειναι.
Αν τα βαλουμε μπροστα απο μαγαζια ουτε ο Ρομπερτο Καρλος με φαουλ-μπανανα δεν βαζει γκολ.
Και εσεις ξαφνιαστηκατε λοιπον,τι περιμενατε;δεν το ξερατε;
Εδω εχετε ευθυνη εσεις ολοι που πατε χωρις προστασια.
Και μου θελετε και γλυφομουνια και γλυφοκωλια εν συναρτηση με ακαποτα.
Ειστε λαθος εδω κυριοι και μπαινει τελεια.
Παντως κατι συμβαινει και δεν ξερω τι.
Δεν εχουμε καταληξει ακομα εδω τι διαολο παει να γινει.
Καποια λιγα μπουρδελα εδω και καιρο ειναι κλειστα και εχουν φως απ'εξω.
Καποια αλλα ειναι κλειστα μονιμως ενω παλια θεριζανε απο κοσμο.
Ελπιζω οπως και να εχει να καταλαβατε οτι η καποτα ειναι αυτη που αν θελετε να εξασκειτε το "σπορ"
σας ειναι απαραιτητη,απο εκει και περα ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε και αγγελουδι,γνωριζω γιατι υπηρξα τακτικος επισκεπτης
των μπουρδελων(εστω και παλαιοτερα)οτι σας αρεσει,τουλαχιστον προσεξτε ρε μαγκες.
Να τελειωσω με χιουμορ τωρα,αν βρειτε την Λινα που δουλευε Φυλης παλια πριν φτασουμε στο τσουρμο των πολλων
μπουρδελων στην Φυλης ριξτε ενα μηνυμα,ισως παω για να θυμηθω τα νειατα μου,ωραια γκομενα,ηρεμη δυναμη,ειχε ωραιο τριχωτο μουνακι
που με εφτιαχνε και ηταν πεντακαθαρη,μονο κλασσικα πραγματα ομως,αλλα εχει χαθει εδω και χρονια,δεν κανω διαφημιση,απλα την θυμηθηκα.
Αυτο το εγραψα για να κανω ενα σχολιο εστω και αν ειναι παλιο.
Αντε και καλα σπρωξιματα στους "ηρωες" πια.
Συμφωνώ απόλυτα και λέω...Μαζέψτε ένα 50ρικο και πηγαίνετε σε κάποιο εγγυημένο οίκο,όπως π.χ. της Άντζελας και τις υπόλοιπες καυλοφορές,τραβήξτε μαλακία...Όχι,τίποτ'άλλο,αλλά οι γυναίκες-γκόμενες- εφήμερες σχέσεις δε φταίμε σε τίποτα...Φιλάκια!

Laura123

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι προεκλογικες δεσμευσεις για να καθαρισει η Αθηνα λες και προκειται να καθερισει ποτε λες και δεν υπαρχουν τετοιες "τελειωμενες" οπως της λετε ιεροδουλες εξαναγκασμενες απο την πρεζα και την οικονομικη κατασταση να εξασκουν το αρχαιωτερο επαγγελμα για να εξασφαλισουν τα προς το ζειν... Αστεγες κοπελες μεσα στην Αθηνα στην Φρανκφουρτη στο Λονδινο στο Παρισι πουλαν το κορμι τους για ενα πιατο φαγητο... και δεν ειναι μονο η ελλαδα τις εχω δει και στις πολεις που προανεφερα για οσους δεν εχουν να πληρωσουν το κατι παραπανω, το πολυ παραπανω του ενος στουντιο η του city tour που ολοι εμεις κοιταμε και ξερογλυφομαστε!

Σου λεει και το υπουργειο ενταξει πεφτουν οι μισθοι πεφτει η ποιοτητα ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωνει τα στουντιο θε παει στο μεταξουργειο η στον δρομο... ας τον τρομαξουμε λιγακι....και εγω εργατης ειμαι μα δεν θα μηγαινα με μια τετοια, οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι δεν ειναι συνειδητοποιημενες πορνες ειναι εξαναγκασμενες και εξαθλιωμενες!
Έτσι είναι όπως τα λες,φίλε!Και όσον καιρό διαβάζω εδώ τα φόρουμ ή κάποιες κριτικές προσπαθώ να μπω στην ψυχολογία των μπουρδελιάρηδων,αλλά δεν τα καταφέρνω...Αυτό το αντρικό μόριο πώς σας κατευθύνει στον εθισμό προς τη συστηματική συνουσία με οερόδουλες δεν το καταλαβαίνω...Και μάλιστα με ιερόδουλες όπως αυτές που έπιασαν με το Aids απορώ...Να πληρώνεις για να συνουσιαστείς με έναν άνθρωπο όχι απλά άσχημο,αλλά ταλαίπωρο και εξαθλιωμένο,τι "ηδονή" είναι αυτή,βρε παιδιά;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Βασικά μη βιάζεστε να κρίνετε .Οι έλεγχοι μόλις ξεκίνησαν και απ'ότι λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ θα συνεχιστούν αυριο 2 Μαΐου και θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

Εντωμεταξύ λυσσάξατε όλοι να λέτε οτι διασύρανε τα πρεζάκια και τις οικογένειές τους..
Και???
Είναι δημόσιος κίνδυνος και όφειλαν να τους μαζέψουν να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Τώρα σας έπιασαν οι ευαισθησίες .ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Έτσι είναι όπως τα λες,φίλε!Και όσον καιρό διαβάζω εδώ τα φόρουμ ή κάποιες κριτικές προσπαθώ να μπω στην ψυχολογία των μπουρδελιάρηδων,αλλά δεν τα καταφέρνω...Αυτό το αντρικό μόριο πώς σας κατευθύνει στον εθισμό προς τη συστηματική συνουσία με οερόδουλες δεν το καταλαβαίνω...Και μάλιστα με ιερόδουλες όπως αυτές που έπιασαν με το Aids απορώ...Να πληρώνεις για να συνουσιαστείς με έναν άνθρωπο όχι απλά άσχημο,αλλά ταλαίπωρο και εξαθλιωμένο,τι "ηδονή" είναι αυτή,βρε παιδιά;
κανουνε καλη δουλεια τα μεικαπ και ολες οι αρχιδιες που παστωνεστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα και λέω...Μαζέψτε ένα 50ρικο και πηγαίνετε σε κάποιο εγγυημένο οίκο,όπως π.χ. της Άντζελας και τις υπόλοιπες καυλοφορές,τραβήξτε μαλακία...Όχι,τίποτ'άλλο,αλλά οι γυναίκες-γκόμενες- εφήμερες σχέσεις δε φταίμε σε τίποτα...Φιλάκια!
Φταιτε πως δεν φταιτε,οταν πατε και μπλεκετε με μαλακες,ποιος σας φταιει;

Laura123

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κανουνε καλη δουλεια τα μεικαπ και ολες οι αρχιδιες που παστωνεστε
Mislver,νομίζω ότι η ανθρώπινη εξαθλίωση δεν καλύπτεται με κανενός είδους make-up...Μάλλον η καύλα σας φτάνει σε τέτοιο σημείο που δε βλέπεται το πρόσωπο του ανθρώπου που γαμάτε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
στους 100 πρωτους ελεγχους βρεθηκαν 12 οροθετικες, οι εκδιδομενες ειναι πανω απο 1000 στην αθηνα,αναλογικα και μονο εχει να κλαψει πολυς κοσμος

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μην λες μαλακιες..

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
το θεμα με τις πουτανες-πρεζακια ειναι θεμα που θελει πολυ συζητηση.
καταρχην αυτα να τα βλεπουν οι μαλακες που πανε και γαμανε με 10-20 ευρω και νομιζουν οτι εκαναν το deal τις ζωης τους.και σημερα το βραδυ να κανει ντου κανενα συνεργειο,οχι 11 αλλες 111 θα βρει τετοιες.το ιδιο ισχυει βεβαια και για τρανς-μαυρες-κινεζες και οτι αλλα σκατα υπαρχουν.θελω να πιστευω οτι αυτες οι πρεζοπουτανες πιο πολυ με πακηδες θα γαμιοτανε παρα με ελληνες.
οχι οτι δεν εχει και μαλακες ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom