Νέα

Καύσωνας!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.238
Πόντοι
3.556

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
Καθόλου ευνοϊκές οι συνθήκες για εκείνους που είναι εξαναγκασμένοι να δουλεύουν έξω, κι ειδικά άμα πρόκειται για χειρονακτικές εργασίες.

Οι άλλοι που πληρωνόμαστε για να αράζουμε σε κλιματιζόμενα γραφεία, να μην μιλάμε καθόλου. Όλα καλά.
ε προφανώς όποιος πηγαίνει από το σπίτι με το κλιματιστικό στο αμάξι με το κλιματιστικό στο γραφείο με το κλιματιστικό και πίσω

δεν καταλαβαίνει καύσωνα πέρα από τα 2 λεπτα που κάνει από το πάρκινγκ στο γραφείο....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.960
Πόντοι
3.656
Και 30+ να είναι κάποιος πρέπει να θυμάται από την παιδική του ηλικία. Το '90 δεν είχαμε καν ανεμιστήρες..
Εσύ δεν είχες.
Εγώ είχα 4 κλιματιστικά.
Σε προάστειο της αθήνας .... που το βράδυ ήθελε κουβέρτα.

Στο παλιό σπίτι β' πειραιώς .... κι εκεί είχαμε κλιματιστικά ... απλά το βράδυ δεν ήθελε κουβέρτα.
Με αναμένα κλιματιστικά, ήθελε.
Είχαν και remote control τα κλιματιστικα.
Δεν ψοφάγαν με τίποτε. Made in Japan .
Ακόμη δουλεύουν τζάμι , αν βάλεις φρέον , αλλά πρέπει να καίει το 24.000 btu κάπου 3 κιλοβατ την ώρα στο χαλαρό

Ανεμιστήρες είχαμε από το 1978 ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
κρατιέμαι και δε λέω τίποτα :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
ρώτα αυτούς που δουλεύουν έξω....
Αυτοί συνηθίζουν....
Εδώ πέρα κακομαθημένες κλώσσες και μπουχεσες δυσανασχετούν με την ζέστη ενώ όλη μέρα ήταν σε κλιματιζομενους χώρους είτε εργασίας είτε οικίας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Πιο καλά η ζεστη
.Παρα κρύο.κανεις και διατροφή με τη ζέστη..αφού δεν εχεις όρεξη να φας..το κρύο δε παλεύετε..
Μισω την ζέστη ..τον χειμώνα πίνεις ένα τσαγακι ,χτυπάς και δύο τοστ και ζεσταθηκες και έφαγες μαζί .
Το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
Αυτοί συνηθίζουν....
Εδώ πέρα κακομαθημένες κλώσσες και μπουχεσες δυσανασχετούν με την ζέστη ενώ όλη μέρα ήταν σε κλιματιζομενους χώρους είτε εργασίας είτε οικίας.
η ταλαιπωρία δεν συνηθίζεται...απλά αντέχεται....

το ίδιο ζεσταίνεσαι....

σε όλες τις δουλειές υπάρχει η κλασική αδερφή που δεν βγαίνει στη βροχή, δε βγαίνει στη ζέστη...δε κουβάλάει ούτε το λαπτοπ από το ισόγειο στο γραφείο...

τους αναγνωρίζεις επειδή ντύνονται στην πένα για να πάνε στο γραφείο να εκτυπώσουν τα μειλ και να φτιάξουν καφέδες για τους από πάνω τους :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297

το ίδιο ζεσταίνεσαι....

σε όλες τις δουλειές υπάρχει η κλασική αδερφή που δεν βγαίνει στη βροχή, δε βγαίνει στη ζέστη...δε κουβάλάει ούτε το λαπτοπ από το ισόγειο στο γραφείο...

τους αναγνωρίζεις επειδή ντύνονται στην πένα για να πάνε στο γραφείο να εκτυπώσουν τα μειλ και να φτιάξουν καφέδες για τους από πάνω τους :coffee:
Σε δισκογραφική εταιρεία δουλεύεις;:grin:
Τέτοια ψωνια νομίζω ότι μόνο εκεί θα βρίσκονται ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
Σε δισκογραφική εταιρεία δουλεύεις;:grin:
Τέτοια ψωνια νομίζω ότι μόνο εκεί θα βρίσκονται ...
όχι εγώ δεν προσλαμβάνω τέτοιους δε κάνουν για δουλειά που θέλω εγώ μη σου πω δε κάνουν γενικά...

αν είναι για καλή εικόνα θα προσλάβουμε κάνα μουνί τι θα πάρουμε την τσιγκολελέτα???? :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297

το ίδιο ζεσταίνεσαι....

Μου φάνηκε πολύ αμερικανική η εικόνα αυτή....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Κλιματική αλλαγή

Κουληηηη.... βάλε μας ανεμογεννητριες παντου μπας και σωθουμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Με τέτοιο κρύο ειδικά αν μένεις Σαλονίκη.σου σπάει τα κόκαλα.πρεοεινα έχεις καλοριφέρ αναμενο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ..θυμάμαι όταν εμένα Λαγκαδά..κάθε μέρα έτρεχαν τα μάτια και η μύτη από το κρύο..το δάσος τη περιοχής και των γύρω χωριών είχε γίνει κούτσουρα για τα τζάκια..κάθε μέρα άκουγες τον ήχο από τα τρυπάνια να κόβουνε τα δέντρα ή α να τα κάνουν ξύλα για το τζακι
Στην Θεσσαλονίκη έχει άλλο κρύο ,ψιλό κρύο γιατί δεν υπάρχει υψόμετρο και η υγρασία από την θάλασσα τα δυσκολεύει όλα,χειμώνα καλοκαίρι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Με τέτοιο κρύο ειδικά αν μένεις Σαλονίκη.σου σπάει τα κόκαλα.πρεοεινα έχεις καλοριφέρ αναμενο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ..θυμάμαι όταν εμένα Λαγκαδά..κάθε μέρα έτρεχαν τα μάτια και η μύτη από το κρύο..το δάσος τη περιοχής και των γύρω χωριών είχε γίνει κούτσουρα για τα τζάκια..κάθε μέρα άκουγες τον ήχο από τα τρυπάνια να κόβουνε τα δέντρα ή α να τα κάνουν ξύλα για το τζακι
Σε πιο μεγάλα υψόμετρα έχει χοντρό κρύο,χωρίς υγρασία,ωραίο κρύο όπως π.χ.στην Αράχωβα.

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.024
Πόντοι
446
Screenshot_2024-06-04_231425~2.jpg

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Ο ανεμιστηρας καιει λιγα watt.
Πρεπει να μας νοιαζει και η καταναλωση ρευματος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ο ανεμιστηρας καιει λιγα watt.
Πρεπει να μας νοιαζει και η καταναλωση ρευματος.
Σωστό
.
Αν όχι για περιβαλλοντολογικούς λόγους ,έστω για την τζεπη μας.
Έβλεπα το βράδυ στις ειδήσεις ότι κλιματιστικό που καίει δέκα ώρες την μέρα γράφει κατανάλωση για περιπου 140-150€ τον μήνα .
Όποιος ειναι ανετος ας το κανει...οι μεροκαματιαρηδες ας έχουν ανεμιστήρα .

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Μισω την ζέστη ..τον χειμώνα πίνεις ένα τσαγακι ,χτυπάς και δύο τοστ και ζεσταθηκες και έφαγες μαζί .
Το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο ...
Μαζι σου. Το κρυο αντεχεται και χωρις θερμανση. Για Ελλαδα λεμε. θα ντυθεις καλυτερα, θα πιεις το τσαγακι ή το ουισκακι σου και ολα καλα. Με τη ζεστη δεν την παλευω. Τι να κανω να γδυθω παλι ζεστη θα κανει. Θαλασα, βουνο ? Κι αν δεν τα εχεις κοντα πως πας ? Ασε που κι εκει θα εχει ζεστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom