Φιλε μου ειμαι 50 χρονων
Τα καλοκαιρια στην Ελλαδα δεν ξταν ετσι, καυσωνα δεν εκανε σχεδον ποτε και αν εκανε οπως το 87 κραταγε λιγες μερες, τωρα πιστεω οτι και εσυ το νιωθεις στο πετσι σου αυτο που λεμε κλιματικη αλλαγη τωρα για συνομοσιολογιες και κρυφες ανζεντες δεν ξερω να σου πω
Και 30+ να είναι κάποιος πρέπει να θυμάται από την παιδική του ηλικία. Το '90 δεν είχαμε καν ανεμιστήρες.
35+ βαθμούς και λέγαμε καύσωνας. Ξαπλώναμε το μεσημέρι στο κρεβατάκι μας με ανοιχτό παράθυρο και δροσιζόμασταν.
Οι νέες γενιές δεν έχουν ιδέα, νομίζουν πως θα ονομάζαμε "καλοκαίρι" αυτό το καμίνι.
Ούτε καλοκαίρια έχουν ζήσει, ούτε πώς είναι να κοιμάσαι με ανοιχτά παράθυρα ή να βολτάρεις Αθήνα 02.00 τα χαράματα και να μην φοβάσαι για κάτι.
Προφανώς υπάρχει κλιματική αλλαγή η κουβέντα γίνεται για το αν είναι φυσικά τα αίτια, αν φταίει η μόλυνση ή τα HAARP.
Το θέμα είναι πως και η μόλυνση να φταίει τα μέτρα που παίρνονται είναι μούφα και προωθούν άλλες ατζέντες.
Είτε απεξάρτηση από ορυκτό πλούτο (για γεωστρατηγικούς σκοπούς καθώς τα κοιτάσματα είναι σε ρωσοκινεζικές περιοχές) είτε συνωμοσιολογικά (μπορεί να είναι και αλήθεια) να τρώμε εργαστηριακά κρέατα, κατσαρίδες και δεν ξέρω εγώ τί.
Και αυτό γιατί όλες τις θυσίες τις κάνουμε οι Δυτικοί, ενώ Ρωσία/Κίνα/Ασία/Αφρική μολύνουν όλο και περισσότερο σπάζοντας ρεκόρ σε καύση άνθρακα.
Το να αρνείται κάποιος πως έχει ανέβει τρομακτικά η θερμοκρασία (και μαζί οι άνεμοι και τα συναφή) πρέπει να είναι (α) νεογνό (β) βλαμμένος.