Νέα

Καβλιάρες γειτόνισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boulgaropoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια την ωρα αυτη που γραφω καποια δινει κουλουρι στην απεναντι πολυκατοικια κανακαρη πατρα πειτε τι να κανω!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειναι σαν να μου λες ρε μεγαλε, αυτη τη στιγμη καποιος τρωει στην Νοτια Βενεζουελα, τι να κανω?

saintgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
απεναντι απο τον οντα? η κλασικη παρτολα που κραυγαζει?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ε εντάξι γίνονται αυτά...
ʼν θέλεις βγές στο μπαλκόνι και πές τους ότι επειδή κάυλωσες βλέποντας τους θέλεις και εσύ κουλουράκι...Το πολύ-πολύ να καλέσουν τους μπάτσους...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Στην χειρότερη να σε λυπηθούν και να σου δώσουν κανένα θεσ/κο με τυράκι...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι βγαινοντας στο μπαλκονι να καπνισω (ποτε μεσα λογω μωρων)ειδα παλι το πιπινι στο απεναντι μπαλκονι.το μωρο ειναι στα 18 αθλητρια και λογω ζεστης φοραει συνεχεια αυτα τα σορτσακια που φοραν στο γηπεδο.το κορμακι του ειναι τελειο διαστασεις πετιτ και πετρα δεν ξερω πως να το πλησιασω γιατι τα χει και καλα με την γυναικα μου. :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι βγαινοντας στο μπαλκονι να καπνισω (ποτε μεσα λογω μωρων)ειδα παλι το πιπινι στο απεναντι μπαλκονι.το μωρο ειναι στα 18 αθλητρια και λογω ζεστης φοραει συνεχεια αυτα τα σορτσακια που φοραν στο γηπεδο.το κορμακι του ειναι τελειο διαστασεις πετιτ και πετρα δεν ξερω πως να το πλησιασω γιατι τα χει και καλα με την γυναικα μου. :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ενας ειναι ο σωστος τροπος......Να βγεις στο μπαλκονι...να αναψεις το τσιγαρακι σου και μετα....να κανεις την μεγαλη κινηση...την κινηση ΜΑΤ!Να ρουφηξεις μια τζουρα απο τον φραπε που σου εφτιαξε πριν λιγο η γυναικα σου επειδικτικα...τοτε το 18αρι θα την ψιλιαστει οτι θελεις εκτονωση και μαλλον θα ενδωσει με το αναλογο ανταλλαγμω!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πλησίασε τη γυναίκα σου και άσε τα μωρά για τους ανύπαντρους.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
και να σουν πω και το κουφο σου δινει την εντυπωση οτι ειναι παρθενακι και εκει ειναι που τρελενομαι πιο πολυ εχω χρονια να παρω παρθενακι και μου χει λειψει.αλλα ειναι και απιθανο πια στα 18 παρθενα.ετσι δειχνει ομως...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
και να σουν πω και το κουφο σου δινει την εντυπωση οτι ειναι παρθενακι και εκει ειναι που τρελενομαι πιο πολυ εχω χρονια να παρω παρθενακι και μου χει λειψει.αλλα ειναι και απιθανο πια στα 18 παρθενα.ετσι δειχνει ομως...

Για καλό και για κακό, πάρε μαζί και κανα ηρεμιστικό, γιατί το πιτσιρίκι μπορεί να σε αφήσει και στον τόπο, αν γλυκαθεί :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι παντρεμένοι χάρηκαν, καιρός να αφήσουν να χαρούν και οι υπόλοιποι! Να γιατί δεν υπάρχουν γκόμενες για όλους, γιατί κάθε παντρεμένος κοιτάζει να την πέσει και σε όποια παρθένα δει! Λες και με το ζόρι τους πάντρεψαν.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Για καλό και για κακό, πάρε μαζί και κανα ηρεμιστικό, γιατί το πιτσιρίκι μπορεί να σε αφήσει και στον τόπο, αν γλυκαθεί :)
αμα ειναι απο τα 31 να αρχησω τα χαπια καταστραφηκα αμα πεσει στα χερια μου θα περπαταει συνγχρονως σε δυο πεζοδρομια.αυτο θελει πολυ γλυψιμο σου λεω και ,μετα φαγωμα

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οι παντρεμένοι χάρηκαν, καιρός να αφήσουν να χαρούν και οι υπόλοιποι! Να γιατί δεν υπάρχουν γκόμενες για όλους, γιατί κάθε παντρεμένος κοιτάζει να την πέσει και σε όποια παρθένα δει! Λες και με το ζόρι τους πάντρεψαν.
δεν με παντρεψαν με το ζορι και η γυναικα μου ειναι 23 και καλη απλα οτι τυχει και ειναι καλιτερο κοιταμε να το βαλουμε στην συλλογη  ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τότε να βάλουν και άλλοι τη γυναίκα σου στη συλλογή τους, δε πιστεύω να σε πειράζει.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
βεβαια με πειραζει.κατσε ρε Todok που κολλας εσυ;εσυ αμα μεθαυριο παντρευτεις δεν θα ξενοπηδας;μην τρελαθουμε τωρα.κοπελα εχεις;  :think: :think: :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
βεβαια με πειραζει.κατσε ρε Todok που κολλας εσυ;εσυ αμα μεθαυριο παντρευτεις δεν θα ξενοπηδας;μην τρελαθουμε τωρα.κοπελα εχεις;  :think: :think: :think:

Γιατί να σε πειράζει; Μπορεί σε κάποιον να έχει λείψει μια μικροπαντρεμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom