boulgaropoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια την ωρα αυτη που γραφω καποια δινει κουλουρι στην απεναντι πολυκατοικια κανακαρη πατρα πειτε τι να κανω!!!!
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι βγαινοντας στο μπαλκονι να καπνισω (ποτε μεσα λογω μωρων)ειδα παλι το πιπινι στο απεναντι μπαλκονι.το μωρο ειναι στα 18 αθλητρια και λογω ζεστης φοραει συνεχεια αυτα τα σορτσακια που φοραν στο γηπεδο.το κορμακι του ειναι τελειο διαστασεις πετιτ και πετρα δεν ξερω πως να το πλησιασω γιατι τα χει και καλα με την γυναικα μου.
και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη.(εξερηται η γυναικα μου χαχαχα)Πλησίασε τη γυναίκα σου και άσε τα μωρά για τους ανύπαντρους.
και να σουν πω και το κουφο σου δινει την εντυπωση οτι ειναι παρθενακι και εκει ειναι που τρελενομαι πιο πολυ εχω χρονια να παρω παρθενακι και μου χει λειψει.αλλα ειναι και απιθανο πια στα 18 παρθενα.ετσι δειχνει ομως...
αμα ειναι απο τα 31 να αρχησω τα χαπια καταστραφηκα αμα πεσει στα χερια μου θα περπαταει συνγχρονως σε δυο πεζοδρομια.αυτο θελει πολυ γλυψιμο σου λεω και ,μετα φαγωμαΓια καλό και για κακό, πάρε μαζί και κανα ηρεμιστικό, γιατί το πιτσιρίκι μπορεί να σε αφήσει και στον τόπο, αν γλυκαθεί
δεν με παντρεψαν με το ζορι και η γυναικα μου ειναι 23 και καλη απλα οτι τυχει και ειναι καλιτερο κοιταμε να το βαλουμε στην συλλογη ;)Οι παντρεμένοι χάρηκαν, καιρός να αφήσουν να χαρούν και οι υπόλοιποι! Να γιατί δεν υπάρχουν γκόμενες για όλους, γιατί κάθε παντρεμένος κοιτάζει να την πέσει και σε όποια παρθένα δει! Λες και με το ζόρι τους πάντρεψαν.
αμα ειναι απο τα 31 να αρχησω τα χαπια καταστραφηκα αμα πεσει στα χερια μου θα περπαταει συνγχρονως σε δυο πεζοδρομια.αυτο θελει πολυ γλυψιμο σου λεω και ,μετα φαγωμα
Μια χαρα σε βρισκω.δεν με παντρεψαν με το ζορι και η γυναικα μου ειναι 23 και καλη απλα οτι τυχει και ειναι καλιτερο κοιταμε να το βαλουμε στην συλλογη ;)
φιλε LEFTY2 θα βρουμε και τον μπελα μας γιατι ξενοπηδαμε.....Μια χαρα σε βρισκω.
βεβαια με πειραζει.κατσε ρε Todok που κολλας εσυ;εσυ αμα μεθαυριο παντρευτεις δεν θα ξενοπηδας;μην τρελαθουμε τωρα.κοπελα εχεις;