papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
την παλαμη εννοεις ?Αποτη γυναικαοχι,δε θα ανεβασω!
την παλαμη εννοεις ?Αποτη γυναικαοχι,δε θα ανεβασω!
επειδη... είναι παράδειγμα προς μίμηση!μονο ο thrilos εκανε like στο σχολιο σου ...
Ενω εσυ εριξες τρςλο αερογαμησικαι απο δεξια... και απο αριστερα (παλαμη)
Απο την τρυπα που γαμας!την παλαμη εννοεις ?
με ποιες φωτος την επαιξες?Ενω εσυ εριξες τρςλο αερογαμησι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο την τρυπα που γαμας!
Το 2ο γτ προφανεστατα οι δικες σου ειναι μουφα!με ποιες φωτος την επαιξες?
με τις δικες μου η' με τις δικες σου απο τη λα'ι'κη και με τις ακυρες ακαλτσωτες γερμανικες σανδαλοπαντουφλες?
μουφες ειναι που ειχαν αναλογες ημερομηνιες της καθε ημερας??Το 2ο γτ προφανεστατα οι δικες σου ειναι μουφα!
Κ εγω μπορω να βγαλω μια πουτανα κ να πω αααα τι ωραια σημερα επιτελους γαμξσα την κουνιαδα. Μαλακοπιτουρα!μουφες ειναι που ειχαν αναλογες ημερομηνιες της καθε ημερας??
φαινεται οτι εχεις γουστα μαλακιας παιξοπουλη.
παιξοπουλης confirmed.
χαχαχα... καθε φορα δηλαδη εβρισκα πουτανα και τη φωτογραφιζα κιολας???Κ εγω μπορω να βγαλω μια πουτανα κ να πω αααα τι ωραια σημερα επιτελους γαμξσα την κουνιαδα. Μαλακοπιτουρα!
2 φωτο ανεβασες κ μπορει να ηταν απο το νετχαχαχα... καθε φορα δηλαδη εβρισκα πουτανα και τη φωτογραφιζα κιολας???
ρε μαλακοβλακα, την επαιξες σημερα να στανιαρεις η' ειναι νωρις ακομα???
νταξει εισαι τεζα τρομπας.2 φωτο ανεβασες κ μπορει να ηταν απο το νετ
Μην αντιμιλάτε στον θρύλο.Κ εγω μπορω να βγαλω μια πουτανα κ να πω αααα τι ωραια σημερα επιτελους γαμξσα την κουνιαδα. Μαλακοπιτουρα!
Ενω εσυ εισαι.....νταξει εισαι τεζα τρομπας.
φίλε γελάσαμε λίγο στην αρχή με το τρολάρισμά σου,κούρασες τώρα.μουφες ειναι που ειχαν αναλογες ημερομηνιες της καθε ημερας??
φαινεται οτι εχεις γουστα μαλακιας παιξοπουλη.
παιξοπουλης confirmed.
Οντως πολυ σωστο! Απλα ειναι μαλακας γτ του καρφωθηκε κατι κ μας εχει ζαλισειφίλε γελάσαμε λίγο στην αρχή με το τρολάρισμά σου,κούρασες τώρα.
Σε τετοια μερη οντως αριστεροστροφων φασεων!Που της αρέσει να βγαίνεις της κουνιάδας @thrilos1986 ? Την έχω κόψει αλτερνατιβ αριστερόστροφη φάση…
@papaphilips στην Εύβοια την έβγαλες κυριλέ ή δε γούσταρε τέτοια φάση;
Ούτε για μια μαλακία δεν αξίζει..
Γουστα του καθενος!Ούτε για μια μαλακία δεν αξίζει..
Αρχιδια μόνο μαλακιά για πάρτη τηςΦίλε thrilos1986, επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα σχόλια, τελικά την πήδηξες την κουνιάδα;
Αυτό που υποθέτω ότι εξιτάρει τον φίλο -αλλά και μας σε ένα βαθμό- είναι η σχέση της με την γυναίκα του και την στιγμή που δεν μπορείς να την πεις και μπάζο η φαντασία και το απαγορευμένο έχει το πάνω χέρι,το γαμήσι είναι πρώτα από όλα εγκεφαλική λειτουργία.Ούτε για μια μαλακία δεν αξίζει..