OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Τι? Οτι θελει να τον φαει?μου ειπε ναι.
Τι? Οτι θελει να τον φαει?μου ειπε ναι.
αφου τον εχει φαει ηδη και με ψηνει για κωλαρακι.Τι? Οτι θελει να τον φαει?
Δηλ?αφου τον εχει φαει ηδη και με ψηνει για κωλαρακι.
αλλο μου ειπε.
Πακιστανικό νούμερο? Ή κινέζικο?Πρεπει να χει κ 2ο αριθμο γτ δεν εχει την ιδια φωτο
Χαχα! Ελληνικο. Κ θα ανεβει κ φωτο!Πακιστανικό νούμερο? Ή κινέζικο?
σε ειδε να τηνε μπαιζεις στο βεσε.
Για να καταλαβει οτι με καυλωνει!σε ειδε να τηνε μπαιζεις στο βεσε.
μα γιατι δεν προσεχεις λιγο και γινεσαι ρομπα ?
Στο ειπε δηλ?σε ειδε να τηνε μπαιζεις στο βεσε.
μα γιατι δεν προσεχεις λιγο και γινεσαι ρομπα ?
τι να μου πει ρε μιναδορε... οτι καβλωσε επειδη σε ειδε που χαϊδευες και την εβρισκες με την πουτσουλα σου στο βεσε?Στο ειπε δηλ?
Μπορει να στο ειπε! Δε θα ξαναβρεθειτε?τι να μου πει ρε μιναδορε... οτι καβλωσε επειδη σε ειδε που χαϊδευες και την εβρισκες με την πουτσουλα σου στο βεσε?
εδω μου στελνει για κωλο η καβλιαρα κουνιαδα μετα το ξεμουνιασμα που εφαγε το προηγουμενο σ/κ στην ευβοια, που πηγαμε με το ελικοπτερο.
πλακα με κανεις για?
εννοειται.Μπορει να στο ειπε! Δε θα ξαναβρεθειτε?
Σου στειλε κ αλλο μην δηλ?εννοειται.
θες να σε φωναξω για... ?️ ?
εριναλ δεν τονε βλεπω να γινεται παντωςαντε ρε Θρυλε ποτε θα κανεις το πεσιμο;56 σελιδες φτασαμε
οχι ειμαι δουλεια τωρα και της εχω πει να μη μου στελνει οταν οδηγω, γιατι καβλωνω και μπορει να τρακαρω.Σου στειλε κ αλλο μην δηλ?
Θα γινει... Σιγα σιγα κ με τις καταλληλες συνθηκες!εριναλ δεν τονε βλεπω να γινεται παντως
Πριν σου στελνε?οχι ειμαι δουλεια τωρα και της εχω πει να μη μου στελνει οταν οδηγω, γιατι καβλωνω και μπορει να τρακαρω.
μια φορα πηγα να παρω μια κωλογρια απο κατω
μα τα ανεβασα ρε μαστορα.Θα γινει... Σιγα σιγα κ με τις καταλληλες συνθηκες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πριν σου στελνε?
Απλα μιλουσε με καποιν σε μην πριν λιγο κ ειπα μηπως ησουν εσυ!μα τα ανεβασα ρε μαστορα.
δεν τα ειδες ?
τυφλωθηκες απο το πολυ τακατακα ?
γνωριζεις εριναλ ?
πιο ευκολα θα γαμησεις κουνιαδα εσυ που δεν την ξερεις παρα ο Θρυλοςμα τα ανεβασα ρε μαστορα.
δεν τα ειδες ?
τυφλωθηκες απο το πολυ τακατακα ?
γνωριζεις εριναλ ?