Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.116
- Πόντοι
- 1.651
Προσυπογράφω τα γραφόμενα.Ξεχασα ενα αλλο που μου την σπαει στο κεντρο, ο μαραθωνιος και οι ποδηλατες. Τους εχω δει αυτους που "τρεχουν" στον μαραθωνιο (gay) ή στον ημιμαραθωνιο (total gay), μπροστα κατι φιμέ που παντα τερματιζουν πρωτοι (και πριν χρονια πουλαγαν παπουτσια απεξω απο την ασσοε, "παρε φρεντ καλο καλο"), και ξωπισω οι 9 στους 10 με πατσοκοιλια σαν τα δικα μου να αγκομαχουν στα προθυρα ανακοπης καρδιας, "τρεχουν" για να λενε μετα οτι συμμετηχαν (με τα αναλογα selfie) πόσο μαλλον δε μετα τον τερματισμο τυλιγμενοι με τα ασημοχαρτα ετοιμοι να τους περασεις με πινελο μουσταρδα και μεσα στον φουρνο για γιουβετσι. Ποδηλαταδες....σε τι πολη με τι δρομους ΡΕΕΕΕΕΕ;;;!!!!!!!! Αυτοκτονικοι "οικολογοι" "εραστες της υγειους ζωης" "αθλητικοι" "ρομαντικοι".....κρυφοπουσταρες ειναι και τους αρεσει να καβαλανε την σελα και να σκανε στις λακουβες της Αθηνας να ηδονιζεται η σουφρα τους, τα ιδια και οι γυναικες, οικολογικο vibrator το ποδηλατο. Και εχουν και σφυριχτρες να τους προσεξουμε ολοι. Ενα Hummer εκεινη την ωρα να ειχα..... Ολα αυτα τα διποδα που "αθλουνται" ειτε τρεχοντας ειτε καβαλα, το κανουν μεσα σε ενα αστικο τοπιο τιγκα στην σκονη στο καυσαεριο, με κακους δρομους (καταπονηση αρθρωσεων κτλ) για την καυλαντοσυνη τους και μονο, εμποδιζοντας πχ ενα ασθενοφορο να φτασει συντομως στον προορισμο του ή εναν με αμαξι με το μωρο του μεσα να το τρεχει σε κανα Παιδων. Και μετα την "αθληση" τους οι μισοι απο δαυτους θα τραφουν "υγειινα" με τπτ μπαρες πρωτεινης (που μια φορα δοκιμασα και εχεζα μιση μερα τσιμεντο), μπουτια απο ακριδα στον ατμο, βλαστους τσουκνιδας γιαλατζι κτλ. Οι αλλοι μισοι φαγητο απο goodys ή ψησταρια, αλλα ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ δεν πανε να το παρουν απο μονοι τους. Ενας λαος εμεις οι Ελληνες που ειμαστε μυρωδιαδες απο τον ατομικο αθλητισμο αιωνες (πχ κοιταξτε 50φευγα τουριστριες απο Ολλανδια, Πολωνια κτλ τι σωματα εχουν και κοιταχτε τις δικες μας). Φτηνοι στο αλευρι και ακριβοι στο πιτουρο, ΣΕ ΟΛΑ. Ουστ.
Ξέχασες τις αγάμητες μοιρολογίστρες που τρέχουν συνηθως στα 5χλμ ,τραβάνε σελφι για το γραφείο και κυκλοφορούν μέχρι τις 8-9 το βράδυ με το σακούλι της διοργάνωσης τον αριθμό και την αλουμινοκουβέρτα (μη χέσω) στο χέρι.
Τα ζούμε και τα βλέπουμε τα προβλήματα καθημερινά δυστυχώς.