Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Από τη μία ακούμε ιστορίες για «πόλεις των 15 λεπτών» , τηλεργασία κλπ., και από την άλλη, πολλά στοιχεία κόστους ζωής δείχνουν, ότι στα επόμενα χρόνια όλο και περισσότεροι θα εξαναγκαστούν να ζουν στο Κιάτο, τα Μέγαρα ή τη Θήβα και να πηγαινοέρχονται με τον προαστιακό στη δουλειά τους στην Αθήνα.

Athens Metropolitan area φάση με εξαντλητικές διαδρομές σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Περισσότερο για εκείνους που δεν έχουν την άνεση ή τη διάθεση να αράζουν σε μπαράκια και καφέ της πόλης, ή δεν τους κόφτει για σινεμά, μουσεία, γκαλερί και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ισχύει μεν, αλλά υπάρχουν κι εκείνες που συνεχίζουν να το δουλεύουν με προξενειό.

Δικιά μου γνωστή από εφηβική ηλικία, ήμασταν παλιά κι ένα φεγγάρι μαζί, χαρισματική ψώλα με επική κοινωνικότητα, γνωρίζει νέους γκόμενους μόνο σε ίνστα κλπ. ή , αλλά παντρεύεται για τρίτη φορά μέσω προξενιού, αυτή τη φορά έναν φτασμένο επιχειρηματία.

Μέσω social γαμιούνται τα κορίτσια πολύ, αλλά με προξενενιό/γνωριμίες γνωστών κοιτάν μήπως πιάσουν και κανά φράγκο, κανάν πολυάσχολο φαντασμένο, που να μην ξέρει τι του γίνεται και να τον έχουν του χεριού τους.

Στην Ελλάδα γνωριμία απο σοσιαλ ή με άγνωστο είναι απ'τα μεγαλύτερα ταμπού.

Η άλλη προτιμάει να'ναι μόνη μέχρι να βρει απο προξενιό,γιατί ντρέπεται να λέει ότι γνώρισε κάποιον στο ίντερνετ ή απο καμάκι.

Στη λογική των ελλεεινίδων,όποιος ψάχνεται στο ίντερνετ ή κάνει καμάκι=ανώμαλος αντικοινωνικός ψυχάκιας :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Κι όμως.. κάνε τον κόπο να διαβάσεις κριτικές από τουρίστες που έμειναν σε παρακμιακά ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή να ΜΗΝ σου μείνει άντερο...
Μιλάμε θα κλάψεις...
* Θυμάμαι μια τύπισσα έγραφε: ενώ έκανε μπάνιο (κοινόχρηστο) κάποιος ανώμαλος την έπαιρνε μάτι από απέναντι και τον έπαιζε.. κι αυτή αναγκάστηκε να ξημερωθεί στο μπάνιο...
** Ένα ζευγάρι πάλι έκανε παράπονα πως η Χαλκοκονδύλη ήταν γεμάτη πρεζάκια & τραβελόπουστες και φοβόντουσαν να κυκλοφορήσουν κτλ.
*** ΔΕΝ τους αρέσουν κατά τ'άλλα οι συνθήκες στα Airbnb αλλά ΔΕΝ βάζουν το χέρι στην τσέπη να πληρώσουν μία 80άρα να κοιμηθούν (κι ΟΧΙ μόνο) σαν άνθρωποι!!!!
Τουρισμός & τσάμπα ΔΕΝ πάνε μαζί νόμος!!!!
Όταν μάλιστα ομιλούμε συγκεκριμένα για Ελλάδα άστο καλύτερα...
Γενικά θέλει ψάξιμο πριν ταξιδέψεις. Κάποια στιγμή έψαχνα airbnb Αθήνα για κάτι συνεργάτες. Το πιο φτηνό ήταν ΜΕταξουργείο και όλες οι κριτικές έγραφαν ότι φοβόσουν να βγεις από την πόρτα. Ειδικά οικογένειες με μικρά παιδιά.

έχω μείνει σε airbnb και ξενοδοχεία στο κέντρο μεγάλων πρωτευουσών. Δεν πάω για το πιο ακριβό, αλλά πάντα διαβάζω reviews.
Γενικά το συμπέρασμα είναι, ότι το κέντρο της Αθήνας σιγά σιγά μετατρέπεται σε περιοχή για φραγκάτους. Μίλαγα με ένα φίλο από Νέο Κόσμο και μου έλεγε ότι στις πιο κωλοπεριοχές ανοίγει ένα trendy εστιατόριο και απογειώνονται οι τιμές. Θα βλέπεις δηλαδή φραγκάτους από τα προάστια, τουρίστες ,φοιτητές - νεολαία που θα συγκατοικούν 3-5 άτομα και όσο υπάρχουν επιδοτήσεις 15 μετανάστες στο δυάρι.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Στην Ελλάδα γνωριμία απο σοσιαλ ή με άγνωστο είναι απ'τα μεγαλύτερα ταμπού.

Η άλλη προτιμάει να'ναι μόνη μέχρι να βρει απο προξενιό,γιατί ντρέπεται να λέει ότι γνώρισε κάποιον στο ίντερνετ ή απο καμάκι.

Στη λογική των ελλεεινίδων,όποιος ψάχνεται στο ίντερνετ ή κάνει καμάκι=ανώμαλος αντικοινωνικός ψυχάκιας :confused:

Όχι, δεν ισχύει με τίποτα, φίλε μου. Ξέρω τόσα και τόσα γκομενάκια προσωπικά-προσωπικότατα που μέσω ίνστα κανονίζουν τις εξόδους και τα πηδηματάκια τους για το ΠουΣουΒου. Θέλουν να δουν ωραία μόστρα και μύες στος φώτο, μαζί με μερικές εκατοντάδες followers, και το ραντεβού, καταρχήν για ένα ποτό, έχει κλείσει.

Απλά, για γνωριμίες «με μέλλον» ψάχνονται για άτομα με οικονομική επιφάνεια, που δεν κάθονται να τον παίζουν όλη μέρα στα σόσιαλ. Ξέρουν να το χειριστούν τα διάφορα καυλάκια της πόλης μας, δεν έχουν πρόβλημα. Τουλάχιστον όχι, όσο είναι ακόμη νεαρές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Όχι, δεν ισχύει με τίποτα, φίλε μου. Ξέρω τόσα και τόσα γκομενάκια προσωπικά-προσωπικότατα που μέσω ίνστα κανονίζουν τις εξόδους και τα πηδηματάκια τους για το ΠουΣουΒου. Θέλουν να δουν ωραία μόστρα και μύες στος φώτο, μαζί με μερικές εκατοντάδες followers, και το ραντεβού, καταρχήν για ένα ποτό, έχει κλείσει.

Άρα,ασχολούνται μόνο με το 5% των προφιλ ινστα που καλύπτει τις απαιτήσεις τους...

Κι αν δεν κάτσει κάποιος,όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί...δεν προλαβαίνει,βγαίνουν με τις φίλες

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ποτέ δεν γούσταρα τον κομμουνισμό και την ιδεολογία του και στο μόνο που έχουν δίκιο είναι ο άνθρωπος να δουλεύει 8 ώρες, να ψυχαγωγήται 8 ώρες και να αναπαύεται 8 ώρες. Δεν είναι ωραίο όταν μεταναστέυεις με την οικογένεια σου σε μια μεγάλη πόλη επειδή βρήκες δουλειά, να σου ζητάνε ενοίκια εξωφρενικά και να σου λέει ο κάθε καραγκιόζης ιδιοκτήτης "αν σου άρεσει" επειδή υπάρχει έλλειψη προσφοράς στέγης. Το φαινόμενο στεγαστικής κρίσης υπάρχει σε όλη την ευρώπη, ισπανός συνάδελφος από την δουλεία μου η γυναίκα του είναι από την Μάλαγα μου είχε πει πέρσι το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα μένανε σε σκήνες στις παραλίες της Μάλαγας γιατί δεν βαστάνε τα ενοικία που ζητάνε το λιγότερο 1000 ευρώ για δυάρι λόγο έλλειψης προσφοράς. Αν σου αρέσει εσένα να δουλεύεις και να μένεις σε σκήνη κανένα πρόβλημα πήγαινε κάντο.
Τύπε μπερδεύεις το φαινόμενο Airbnb με τη στεγαστική κρίση...
Το Airbnb άντε να φταίει στο 10% , και πολύ λέω..
Η στεγαστική κρίση είναι απόρροια της οικονομικής κρίσης.. γιαια δεκαετία περίπου η οικοδομή πέθανε... Συν ότι υπάρχουν πολλά κλειστά σπίτια για διάφορους λόγους.. μεγάλο ποσοστό Airbnb είναι πρώην κλειστά σπίτια, δεν είναι τόσα πολλά όσα νομίζουν κάποιοι τα σπίτια που πήγαν απευθείας από το ενοίκιο στο Airbnb

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Άρα,ασχολούνται μόνο με το 5% των προφιλ ινστα που καλύπτει τις απαιτήσεις τους...

Κι αν δεν κάτσει κάποιος,όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί...δεν προλαβαίνει,βγαίνουν με τις φίλες

Ναι, περίπου. Το 20% από άντρες με προσόντα κάνουν το 80% των κονέ online, που οδηγούν σε έξοδο, ποτό και πήδημα.

Αλλιώς τα κορίτσια βγαίνουν με τις φίλες τους, όπως λες, ή με περπατημένους λούγκρες που είναι μέσα στα πράγματα και ξέρουν club και μέρη.

Και για φάσεις, που οδηγούν σε «σοβαρή σχέση» γνωρίζουν και άτομα μέσω του κύκλου τους, μαζί και με προξενιό, κι ο άλλος την παντρεύεται χωρίς να ξέρει καν ποιο είναι το πραγματικό της προφίλ στο ίνστα, ή το τικ-τοκ, ή το τίντερ κλπ. , ξέρει μόνο το δευεροτρίτο της προφίλ, το επαγγελματικό, το «σοβαρό».

Έτσι πάει. Άλλες εποχές, ωραία πράγματα, τέρμα καύλα καταστάσεις.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Το πλεονέκτημα που έχουν οι κοπέλες στην Αθήνα, είναι ότι πέφτουν σε πολλούς άβγαλτους, εντελώς άσχετους με τα κολπάκια τους, που δεν ξέρουν καθόλου μα καθόλου τι τους γίνεται.

Σε μικρές πόλεις της επαρχίας τις πιάνει λίγο κρίση πανικού, ότι όλα μαθαίνονται γρήγορα κι ότι είναι συνεχώς υπό κοινωνική παρακολούθηση κι επίβλεψη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Δεν υπάρχει γκόμενα (όχι μόνο προοδευτική, αλλά και συντηρητική/θρήσκα) που να δεχτεί προξενιό την σήμερον ημέρα!

Αρκεί να βλέπεται στοιχειωδώς... πάνε αυτά τύπε!
Αν πας σε μία γκόμενα και της πεις: ''Έχω τον τάδε γνωστό που είναι ο καλύτερος ο έτσι ο αλλιώς και ο αλλιώτικος'', θα το θεωρήσει ''προξενιό'' και θα τσινίσει λέγοντας ότι μπορεί να βρει μόνη της όποιον θέλει. Εκτός αυτού, θα θεωρήσει ότι ''για να ψάχνει ο άλλος μέσω προξενιού, θα είναι προβληματικός'', ενώ η ίδια θα ''ανεβεί'' και τρία levels νιώθοντας ότι είναι σε θέση να ''επιλέγει'' αφού την προσέγγισαν ώστε να της πασάρουν κάποιον.

Αν τώρα μέσα από την ''παρέα'' κάποιος πασάρει τον εαυτό του όμορφα στην άλλη πιο ασφαλώς ως ''γνωστός του γνωστού'' και άρα παρέχει ένα τεκμήριο ''ασφάλειας'', η άλλη δεν το θεωρεί προξενιό και της φαίνεται μία φυσιολογική γνωριμία από ''παρέα''.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556

Ένα άλλο μεγάλο στοίχημα για το μέλλον, για τη ζωή του μέσου αστού στην Αθήνα θα είναι, ότι κάποτε θα έχει να συνηθίσει την ιδέα και τις ευθύνες της συγκατοίκησης. Πολύς ο κόσμος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα στα αυξημένα ενοίκια, αλλά λίγοι εκείνοι που συζητούν τη συγκατοίκηση με τρεις-τέσσερεις άλλους σε ένα διαμέρισμα εκατό τετραγωνικών.

Οι τιμές όμως καλπάζουν και ορισμένοι θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους για τη συνέχεια.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Μεγαλε μπουρδελιαρη, ενα δρομο πανω απο την Φυλης εμενα.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟ πιστεψε με.....αλλο να κανεις την τσαρκα σου εκει για την καυλα σου αλλο να μενεις εκει κοντα και να τα βλεπεις καθε μερα ολα αυτα. ειναι σαν το φαι, καθε μερα το ιδιο θα το σιχαθεις στο τελος
Πάντως, μένοντας για πάνω απο 15 χρόνια σε απόσταση δύο δρόμων απο τη Φυλής, έχω δύο πράγματα να πω. 1) συνηθίζεις την όλη φάση, υπο την προϋπόθεση να είσαι κάτω των 35 και 2) μόλις ξεπεράσεις τα πολλαπλά πολιτισμικά σόκ, τίποτε πλέον δε σου κάνει εντύπωση, στο σημείο που, μόλις μετακομίσεις έστω και 4 χιλιόμετρα πιο μακριά να σου προκαλεί άσχημη εντύπωση όλη αυτή η ησυχία των "εκτός κέντρου" περιοχών. Και μιλάμε όχι για 90 λεπτά απόσταση, μιλάμε για 4 σταθμούς του ηλεκτρικού πιο βόρεια.

Υ.Γ.
Πάντως, είχες μαρκάν τη χειρότερη επιλογή δρόμου να μείνεις. Κρίνοντας απο "Πλατεία Βικτωρίας" και "ένα δρόμο πάνω απο τη Φυλής", η εξίσωση βγάζει Αριστοτέλους... χειρότερος δρόμος στην ευρύτερη περιοχή. Χειρότερος και απο την ίδια τη Φυλής.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Αν πας σε μία γκόμενα και της πεις: ''Έχω τον τάδε γνωστό που είναι ο καλύτερος ο έτσι ο αλλιώς και ο αλλιώτικος'', θα το θεωρήσει ''προξενιό'' και θα τσινίσει λέγοντας ότι μπορεί να βρει μόνη της όποιον θέλει. Εκτός αυτού, θα θεωρήσει ότι ''για να ψάχνει ο άλλος μέσω προξενιού, θα είναι προβληματικός'', ενώ η ίδια θα ''ανεβεί'' και τρία levels νιώθοντας ότι είναι σε θέση να ''επιλέγει'' αφού την προσέγγισαν ώστε να της πασάρουν κάποιον.

Αν τώρα μέσα από την ''παρέα'' κάποιος πασάρει τον εαυτό του όμορφα στην άλλη πιο ασφαλώς ως ''γνωστός του γνωστού'' και άρα παρέχει ένα τεκμήριο ''ασφάλειας'', η άλλη δεν το θεωρεί προξενιό και της φαίνεται μία φυσιολογική γνωριμία από ''παρέα''.

Δε με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό.

Μόλις πω εγώ π.χ. σε μια πρώην μου ή τέλοσπάντων σε μια γνωστή δικιά μου, έχω ένα φιλαράκι ηλικίας τάδε, πίνουμε μπύρες στο τάδε μαγαζί μαζί, τον ξέρω καλά, είναι καραβολεμένος και με γνωριμίες, και σε δουλειά με σταθερά ωράρια, θα γυαλίσει το μάτι της, θα πετάξει τη σκούφια της, και θα έρθει τρέχοντας να της τον γνωρίσω.

Οι καυλιάρες γκόμενες θέλουν τρία πράγματα να ακούσουν, και είναι ανοιχτές στη ιδέα της έμμεσης γνωριμίας:

Ο τύπος

α) δεν είναι εντελώς πατσαβούρης
β) έχει κάμποσα φράγκα
γ) έχει σταθερά ωράρια εργασίας.

Αυτούς θέλουν να καπαρώσουν, ώστε να έχουν κάποιον να τις καλύπτει οικονομικά, και βρίσκουν άλλον τις ώρες της δουλειάς του άλλου, ώστε να γαμιούνται με όποιον και όπου γουστάρουν, και να νιώθουν έτσι ότι «δεν τους περιορίζει κανένας στην προσωπικότητα τους».

Όταν λοιπόν ακούσουν από κάποιον γνωστό ή κάποια φίλη να τους δίνει πρόσβαση σε αυτό που θέλουν, δεν τις χαλάει καθόλου μα καθόλου η ιδέα του προξενιού.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216

Αν και εκτός θέματος...

Διαφωνώ σε αυτό
Όχι οι πολύ πιτσιρίκες (αυτές όντως το αντιμετωπίζουν αντιδραστικά), αλλά οι από 27-28 και πάνω δεν απορρίπτουν το "προξενιό".
Η διαφορά είναι ότι πλέον δεν γίνεται όπως παλιά με προξενήτρες και στρατούς από σόγια αλλά πιο διακριτικά που το κάνει να φαίνεται σαν "πρόσκληση/πρόταση" του στυλ... "Καλό παιδί, από καλό σπίτι, καλή δουλειά, βγες μαζί του και άμα σου αρέσει βλέπουμε". Η πλειοψηφία είναι δεκτικές σε αυτό

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Ενδιαφέρον το όλο νήμα εδώ, το θέμα συνολικά. Έχει πολλές πτυχές η ζωή στην Αθήνα καθώς παντρεύει το νέο με το παλιό.

Χωράμε όλοι. Και οι σκάρτοι, και οι αφελείς, και οι ωραίοι.

*lol*

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ένα άλλο μεγάλο στοίχημα για το μέλλον, για τη ζωή του μέσου αστού στην Αθήνα θα είναι, ότι κάποτε θα έχει να συνηθίσει την ιδέα και τις ευθύνες της συγκατοίκησης. Πολύς ο κόσμος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα στα αυξημένα ενοίκια, αλλά λίγοι εκείνοι που συζητούν τη συγκατοίκηση με τρεις-τέσσερεις άλλους σε ένα διαμέρισμα εκατό τετραγωνικών.

Οι τιμές όμως καλπάζουν και ορισμένοι θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας,ή μονο με σχέση θα πάει για συγκατοίκηση ή προτιμάει να κάνει το σκατό του παξιμάδι για να μένει μόνος στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη

Αλλιώς αράζει στο πατρικό,βάζει λεφτά στην άκρη,παίρνει κανα αμάξι,και αν προκύψει καμια γκόμενα το συζητάει για συγκατοίκηση

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Ο Έλληνας,ή μονο με σχέση θα πάει για συγκατοίκηση ή προτιμάει να κάνει το σκατό του παξιμάδι για να μένει μόνος στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη

Αλλιώς αράζει στο πατρικό,βάζει λεφτά στην άκρη,παίρνει κανα αμάξι,και αν προκύψει καμια γκόμενα το συζητάει για συγκατοίκηση

Ισχύει. Ακόμη είναι πολλοί εκείνοι που είναι τέρμα αραχτοί, και δεν τους απασχολεί καν η ιδέα να νοικιάσουν ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα τέσσερεις-πέντε μαζί.

Όσο για τη συγκατοίκηση με δικιά σου γκόμενα, καλά, αυτό είναι εντελώς άλλο κεφάλαιο, δε μετράει καν. Επειδή περιμένει να της πληρώνεις ΔΕΗ, νερό, νόβα εσύ.

Πιστεύω όμως, ότι καθώς τα ενοίκια θα εκτοξεύονται στα ουράνια, πολλοί νεαροί single, άντρες-γυναίκες, θα υποχρεωθούν να λάβουν υπόψη τους την ιδέα της συγκατοίκησης. Δεν έχει γεννηθεί εξάλλου ο καθένας μας τόσο βολεμένος, ώστε να έχει ένα οικογενειακά ιδιόκτητο πατρικό να μείνει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Δε με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό.

Μόλις πω εγώ π.χ. σε μια πρώην μου ή τέλοσπάντων σε μια γνωστή δικιά μου, έχω ένα φιλαράκι ηλικίας τάδε, πίνουμε μπύρες στο τάδε μαγαζί μαζί, τον ξέρω καλά, είναι καραβολεμένος και με γνωριμίες, και σε δουλειά με σταθερά ωράρια, θα γυαλίσει το μάτι της, θα πετάξει τη σκούφια της, και θα έρθει τρέχοντας να της τον γνωρίσω.

Οι καυλιάρες γκόμενες θέλουν τρία πράγματα να ακούσουν, και είναι ανοιχτές στη ιδέα της έμμεσης γνωριμίας:

Ο τύπος

α) δεν είναι εντελώς πατσαβούρης
β) έχει κάμποσα φράγκα
γ) έχει σταθερά ωράρια εργασίας.

Αυτούς θέλουν να καπαρώσουν, ώστε να έχουν κάποιον να τις καλύπτει οικονομικά, και βρίσκουν άλλον τις ώρες της δουλειάς του άλλου, ώστε να γαμιούνται με όποιον και όπου γουστάρουν, και να νιώθουν έτσι ότι «δεν τους περιορίζει κανένας στην προσωπικότητα τους».

Όταν λοιπόν ακούσουν από κάποιον γνωστό ή κάποια φίλη να τους δίνει πρόσβαση σε αυτό που θέλουν, δεν τις χαλάει καθόλου μα καθόλου η ιδέα του προξενιού.

Ελπίζω βέβαια να μην ρωτάει μετά...γιατί είναι μόνος;:confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Πιστεύω όμως, ότι καθώς τα ενοίκια θα εκτοξεύονται στα ουράνια, πολλοί νεαροί single, άντρες-γυναίκες, θα υποχρεωθούν να λάβουν υπόψη τους την ιδέα της συγκατοίκησης. Δεν έχει γεννηθεί εξάλλου ο καθένας μας τόσο βολεμένος, ώστε να έχει ένα οικογενειακά ιδιόκτητο πατρικό να μείνει.

Μπα,εγώ πιστεύω θα γυρίσουν περισσότεροι στα πατρικά τους

Πλην gay (για ευνόητους λόγους)...και γυναικών που μπορεί να βρίσκουν χρηματοδότες

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Ελπίζω βέβαια να μην ρωτάει μετά...γιατί είναι μόνος;:confused:

Ο λόγος που είναι κάποιοι μόνοι τους, είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, είναι ότι δεν αντέχονται ως άνθρωποι. ;-)

Και από τους πλούσιους ειδικά, πολλοί τη φοβούνται την πουτάνα, που στο τέλος θα πληγώσει το εγώ τους και θα τους φάει λεφτά.

Οι φτωχοί δεν κολλάνε τόσο σε αυτά, είναι πιο κουβαρντάδες και πιο κοντόφθαλμοι συνολικά. Κλαίγονται εκ των υστέρων μόνο, ότι μόλις «στέγνωσαν» από φράγκα, τους άφησε ξεκρέμαστους κι η γκόμενα. ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom