Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Συχνά οι κοπέλες φρικάρουν, άμα βρεθούν κάπου χωρίς βιτρίνες, καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά για κάμποσο καιρό.

Όποιος θέλει μουνί, στην επαρχία θα δυσκολευτεί.

Σε ορισμένα νησιά προσαρμόζονται καλύτερα, από ότι σε λαγκάδια και βουνά, αλλά χωρίς να βλέπουν να καίγεται μπροστά τους χρήμα όπως στην Αθήνα, δε νιώθουν άνετα. Δεν. Κάτι τους λείπει. :—)
Όλος ο πολιτισμός/τεχνολογία φτιάχτηκε για το μουνί φίλε μου... δεν φτιάχτηκε για τους άντρες (όπως λένε οι Φεμιναζί), αλλά από τους άντρες για τις γυναίκες.

Για να νιώθει άνετα και όμορφα η γυναίκα. Και φυσικά για να είναι πιο δεκτική να κάνει παιδιά (κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα).

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Είναι υποχρεωτικό να καταργήσουν τα προγράμματα golden visa και τα συναφη και να απαγορεύσουν airbnb στις μέγαλες πόλεις γιατί είναι οι δούρειοι ιπποι της στεγαστικής κρίσης. Αν μερικοί θέλουν να πλουτίσουν να πάνε να δουλέψουν και να φτύσουν αίμα ή να τα πάρουν σιγά σιγά από τα μακροπρόθεσμα ενοίκια και leasing των ακινήτων τους.
Καλά τύπε εσύ είσαι πολύ αστείος.. σου χει πάρει τα μυαλά η Παπαρήγα..
λαέ πολεμά , σου πίνουν το αίμα...
τα παιδιά της τα έστελνε στα κολλέγια όμως...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Είναι υποχρεωτικό να καταργήσουν τα προγράμματα golden visa και τα συναφη και να απαγορεύσουν airbnb στις μέγαλες πόλεις γιατί είναι οι δούρειοι ιπποι της στεγαστικής κρίσης. Αν μερικοί θέλουν να πλουτίσουν να πάνε να δουλέψουν και να φτύσουν αίμα ή να τα πάρουν σιγά σιγά από τα μακροπρόθεσμα ενοίκια και leasing των ακινήτων τους.
Και εννοείται τα σπίτια φυτρώνουν στα σπιτοδεντρα.. δεν δούλεψαν κάποιοι για να τα χτίσουν ή να τα αγοράσουν...
Ότι παπάρια του έρθει του καθενός....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό τύπε...
Πώς γίνεται εσύ να είπες κάτι σωστό μετά από τόσα που έχω ακούσει από σένα..

Σίγουρα δεν εισπράττεις; Γιατί κατά τον τύπο νηματοθετη άμα κονομας τα λες αλλιώς...

γιατί να μην εισπράττω?

τι είμαι κορόιδο? :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γνωστος μου στο χωριό μου πήρε επιχειρηματικό δάνειο αγόρασε ένα οικόπεδο στην Πρέβεζα με θέα την Λευκάδα έχτισε 6 bungalow δεν θυμάμαι με πόσες πισίνες τα 4 τα ενοικιάζει μέσω airbnb και booking.com για 300 ευρώ τη βραδιά τα υπόλοιπα 2 να μείνει αυτός και η οικογενειά του σαν επένδυση. Ξεκίνησε πέρσι τη δραστηριότητα και μου έχει πει όσοι τουρίστες ήρθανε τα αφήσανε μπουρδέλο τα bungalow πήγαινε αυτός και η οικογενειά του να τα καθαρίζουνε και βρήκανε σκατά πάνω στο τοιχο μια φορά. Μεγαλεία, καλύτερα σιγά σιγά να μαζεύεις τα χρήματα παρά να κάνεις αρπαχτές και να μπείς μέσα στην τελική.

Και που ηθελε να καταληξει ο γνωστος τελικα; Οτι εκανε λαθος επενδυση επειδη βρηκε ΜΙΑ μερα σκατα στον τοιχο;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Οι γκόμενες επιζητούν την προσοχή.Στην επαρχία ποιος να τις προσέξει?Ο γιδοβοσκός ή τα πρόβατα?Δεν τα μπορούν τα χωριά.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Το κέντρο θέλει αντερα...
Ειναι σκληρο...
Μενω εδώ και ένα χρόνο κάτω από την Φυλης
σε ενα μικρο δρομάκι...
Γράφεις βιβλίο για το κέντρο απλα και ξεκάθαρα...
Νοιώθω ατυχής αλλα και τυχερος με οσα έχουν δει τα μάτια μου...
Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου...
Ας είναι όμως...
Παρόλα αυτά για κάποιο λογο άγνωστο οσο αποτροπιασμο και αν μου προκαλεί
κάποιες φορες,αλλες τόσες το συζητώ και το εκθειάζω...
Ακονίζοντας τα ένστικτα αυτοσυντήρησης και αυτοπροστασίας σε καθημερινή βάση...
Ρομαντικο και αγριο κέντρο...

E4kfzibXoAMBTmM

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Οι γκόμενες επιζητούν την προσοχή.Στην επαρχία ποιος να τις προσέξει?Ο γιδοβοσκός ή τα πρόβατα?Δεν τα μπορούν τα χωριά.
Ειδικά οι μορφωμένες τους σνομπάρουν τους γιδοβοσκούς αν προσέξεις...

Όταν θα αρχίσουν να τρώνε έντομα στις «βιώσιμες» πόλεις, ο γιδοβοσκός θα μοιάζει με άπιαστο κελεπούρι! ;-)

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Το κέντρο θέλει αντερα...
Ειναι σκληρο...
Μενω εδώ και ένα χρόνο κάτω από την Φυλης
σε ενα μικρο δρομάκι...
Γράφεις βιβλίο για το κέντρο απλα και ξεκάθαρα...
Νοιώθω ατυχής αλλα και τυχερος με οσα έχουν δει τα μάτια μου...
Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου...
Ας είναι όμως...
Παρόλα αυτά για κάποιο λογο άγνωστο οσο αποτροπιασμο και αν μου προκαλεί
κάποιες φορες,αλλες τόσες το συζητώ και το εκθειάζω...
Ακονίζοντας τα ένστικτα αυτοσυντήρησης και αυτοπροστασίας σε καθημερινή βάση...
Ρομαντικο και αγριο κέντρο...

E4kfzibXoAMBTmM
Τύπε με πήγες 30+ χρόνια πίσω με το Streets of Rage...

Θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις τις εμπειρίες σου.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Τύπε με πήγες 30+ χρόνια πίσω με το Streets of Rage...

Θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις τις εμπειρίες σου.
Όταν βρω τον απαιτούμενο χρόνο εννοείται...
Αλλωστε μου αρέσει να αποτυπώνω εικόνες και εμπειρίες που εχω βιώσει
στο χαρτί...
Τρελο παιχνίδι το Streets Of Rage όντως...:sunglasses:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Ενδιαφέρον θέμα!
Στο κέντρο δε θα άντεχα με τίποτα. Ούτε και σε αυτές τις χιλιοκατουρημένες και στενόχωρες πέριξ του κέντρου περιοχές όπως Κουκάκι, Κυψέλη, Πετράλωνα, Νέο Κόσμο, Παγκράτι κ.λπ. Δεν καταλαβαίνω τι το φοβερό έχει ένα δυάρι σε μια πολυκατοικία του 1970 στο Κουκάκι για να πληρώνει ο άλλος 550€ ενοίκιο.
Για μένα, οι περιοχές που αξίζουν είναι οι δήμοι οι όμοροι της Αθήνας (Ζωγράφου, Γαλάτσι, Υμηττός, Δάφνη, Χολαργός) που έχουν ακόμα κάποια άνεση χώρου και δε σε τρώνε και οι δρόμοι για να πας στο κέντρο αν χρειαστεί.
Δεν έχω μείνει σε κέντρο πόλης ποτέ, ούτε όταν εμένα στην επαρχία. Ούτε και θέλω. Μου αρκεί η ολιγοήμερη εμπειρία φιλοξενίας μου σε φιλικό σπίτι, όταν πήγαινα προ εικοσαετίας στη Θεσσαλονίκη. Περιοχή Γ Σώματος Στρατού. Όσοι λέτε για κατρουλίλα, βρώμα και για κακές οικοδομές στο κέντρο της Αθήνας, απλά δεν έχετε μείνει σε διαμέρισμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης...

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446
Και που ηθελε να καταληξει ο γνωστος τελικα; Οτι εκανε λαθος επενδυση επειδη βρηκε ΜΙΑ μερα σκατα στον τοιχο;
Δεν περίμενε να είναι τόσο κάφροι οι τουρίστες ήτανε τελείως άσχετος με τον τουριστικό τομέα.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Οδηγηση μονος σε ολοαδειους δρομους μεσα στη φυση, μεσα σε 3 λεπτα απ το σπιτι σου.

Μονοκατοικια με αυλες, παρκινγκ, δεντρα, μπαξεδες, χωρους για μπαρμπεκιου, χωρους να παιξουν τα παιδια

Φιλοι-γνωστοι 5 λεπτα αποσταση

Χωραφια, μπαξεδες, δεντρα

Ατελειωτη φυση παντου

Ηρεμια

Ευκολια στο να τελειωνεις τις δουλειες σου μανι-μανι

Αισθηση κοινοτητας και συμμετοχη σε παμπολες δραστηριοτητες (πολιτιστικες, πανηγυρια, εκδηλωσεις, κλπ)

Παρα πολλοι προορισμοι σε κοντινη αποσταση (αλλες πολεις, χιονοδρομικα, παραλιες, γραφικα χωρια, κλπ)
Τυπε που αυτα σε κανα χωριο 300 κατοικων και 800 μ υψομετρο ? Γιατι κι εγω επαρχια εμενα πριν φυγω για Γερμανια και στο κεντρο της πολης ή σε καποιες εξοδους με αμαξι ηταν σαν να ημουν στην Αθηνα. Ετσι οπως μας τα λες ειναι σα να ζεις στο ¨μικρο σπιτι στο λειβαδι¨. Googlαρε το αν δεν το ξερεις.:grin:
Η επαρχια ειναι καλη αν εισαι συνταξιουχος. Δουλειες δεν εχει, ουτε μπουρδελα κι αν εχει ειναι ακριβα, διασκεδαση μετρια ως ανυπαρκτη και πολυ κουτσομπολιο. Μονο το φαγητο αξιζει αλλα και σ αυτο πρεπει να εχεις ακρες και λεφτα

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
968
Πόντοι
81
Δυστυχως δεν ειναι οι περισσοτεροι ετσι. Θυμαμαι ατομα που ειχαν δικαιλογια να βγουν απο το σπιτι (σκυλο βολτα, επαγγελματικοι λογοι, κτλ) και φρικαραν με την ηρεμια γυρω τους, εβλεπαν πχ την Πατησιων αδεια και μελαγχολουσαν. Μιλαμε κυκλοφοραει πολλη τρελλα εκει εξω και αυτοσαδομαζοχισμος.
Θέλουν/θελουμε κανονικο διάβασμα.Θυμαμαι παιδιόθεν να λένε τον καιρό της Αθήνας οι τότε παπαγάλοι στην τηλεόραση και μόνο δεν πέταγαν την σκούφια τους όταν ανακοίνωναν καλοκαίρια και άνοδο θερμοκρασίας Γενάρη μήνα και πίκρα όταν είχε βροχερό καιρό.Για το αν είναι φυσικό για την εποχή και καλό για την γεωργία βέβαια στα τέτοια τους.
Επίσης παρατηρούσα ως φοιτητής πόσοι λίγοι κατεβαίναμε με βροχή και κρύο για μαθημα και αργότερα και με καλοκαίρια πλάκωνε κόσμος.Μια από τα ίδια και με την κίνηση έξω και στα μαγαζιά.Διαβαζοντας Νίτρο και Κλικ μας ξεβλαχεψαν αυτοί οι τύποι,να θέλουν οι Αθηναίοι ηρεμία και ξεκούραση τον 15Αυγουστο και να κάνουν συγκέντρωση στην Μύκονο.:confused:
Κάτι φορές σκέφτομαι αν αυτός ο λαός αξίζει να υπάρχει.

Υ.Γ έχω συναντήσει 2 σοβαρές κλινικές περιπτώσεις(ή παπατζηλικι υψηλού επιπέδου) σπιτονοικοκυρηδων να θέλουν να μου περάσουν ότι η φασαρία από τις μηχανές με ελεύθερες εξατμίσεις τα καλοκαιρινά βράδια στην Πατριάρχου Κων/νου στην Φιλαδέλφεια προ υπογειοποιησης που ήταν ευθεία και άνοιγαν τέρμα γκάζι είναι φυσιολογική!!!Άλλος επί της Γαλατσίου που είναι κανονικοτατη Λεωφόρος με άνοδο και τρελή κίνηση πούλαγε σπίτια και μου έλεγε μια χαρά είναι....για σπίτια και όχι γραφεία.
Ο παπατζης στη Γαλατσίου μάλιστα μου είπε ότι ένα ζευγάρι ζηταγε να αγοράσει με πρόσοψη επί της λεωφόρου για να νανουριζονται και κάποιοι Κινέζοι στην Φιλαδέλφεια ήθελαν μπροστά στον δρόμο γιατί έτσι είχαν μάθει.:jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446
Καλά τύπε εσύ είσαι πολύ αστείος.. σου χει πάρει τα μυαλά η Παπαρήγα..
λαέ πολεμά , σου πίνουν το αίμα...
τα παιδιά της τα έστελνε στα κολλέγια όμως...
Ποτέ δεν γούσταρα τον κομμουνισμό και την ιδεολογία του και στο μόνο που έχουν δίκιο είναι ο άνθρωπος να δουλεύει 8 ώρες, να ψυχαγωγήται 8 ώρες και να αναπαύεται 8 ώρες. Δεν είναι ωραίο όταν μεταναστέυεις με την οικογένεια σου σε μια μεγάλη πόλη επειδή βρήκες δουλειά, να σου ζητάνε ενοίκια εξωφρενικά και να σου λέει ο κάθε καραγκιόζης ιδιοκτήτης "αν σου άρεσει" επειδή υπάρχει έλλειψη προσφοράς στέγης. Το φαινόμενο στεγαστικής κρίσης υπάρχει σε όλη την ευρώπη, ισπανός συνάδελφος από την δουλεία μου η γυναίκα του είναι από την Μάλαγα μου είχε πει πέρσι το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα μένανε σε σκήνες στις παραλίες της Μάλαγας γιατί δεν βαστάνε τα ενοικία που ζητάνε το λιγότερο 1000 ευρώ για δυάρι λόγο έλλειψης προσφοράς. Αν σου αρέσει εσένα να δουλεύεις και να μένεις σε σκήνη κανένα πρόβλημα πήγαινε κάντο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Συχνά οι κοπέλες φρικάρουν, άμα βρεθούν κάπου χωρίς βιτρίνες, καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά για κάμποσο καιρό.

Όποιος θέλει μουνί, στην επαρχία θα δυσκολευτεί.

Σε ορισμένα νησιά προσαρμόζονται καλύτερα, από ότι σε λαγκάδια και βουνά, αλλά χωρίς να βλέπουν να καίγεται μπροστά τους χρήμα όπως στην Αθήνα, δε νιώθουν άνετα. Δεν. Κάτι τους λείπει. :—)

Μουνί στην επαρχία δεν υπάρχει για σένα,αν δεν το έχεις κατοχυρώσει μέχρι 30 βαριά.Το λέμε έτσι ξεκάθαρα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Ποτέ δεν γούσταρα τον κομμουνισμό και την ιδεολογία του και στο μόνο που έχουν δίκιο είναι ο άνθρωπος να δουλεύει 8 ώρες, να ψυχαγωγήται 8 ώρες και να αναπαύεται 8 ώρες. Δεν είναι ωραίο όταν μεταναστέυεις με την οικογένεια σου σε μια μεγάλη πόλη επειδή βρήκες δουλειά, να σου ζητάνε ενοίκια εξωφρενικά και να σου λέει ο κάθε καραγκιόζης ιδιοκτήτης "αν σου άρεσει" επειδή υπάρχει έλλειψη προσφοράς στέγης. Το φαινόμενο στεγαστικής κρίσης υπάρχει σε όλη την ευρώπη, ισπανός συνάδελφος από την δουλεία μου η γυναίκα του είναι από την Μάλαγα μου είχε πει πέρσι το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα μένανε σε σκήνες στις παραλίες της Μάλαγας γιατί δεν βαστάνε τα ενοικία που ζητάνε το λιγότερο 1000 ευρώ για δυάρι λόγο έλλειψης προσφοράς. Αν σου αρέσει εσένα να δουλεύεις και να μένεις σε σκήνη κανένα πρόβλημα πήγαινε κάντο.
Σχολείο να πηγαίνουμε, τι λένε οι κομμουνιστές τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μουνί στην επαρχία δεν υπάρχει για σένα,αν δεν το έχεις κατοχυρώσει μέχρι 30 βαριά.Το λέμε έτσι ξεκάθαρα.
Ή και σε μεγαλύτερη ηλικία, αν σου κάνουν προξενιό

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Ή και σε μεγαλύτερη ηλικία, αν σου κάνουν προξενιό
Στα ποσα τυπε στα 50 που ειμαι εγω τωρα ? Τι παιζει διαθεσημο στην Ελλαδα και μαλιστα στην επαρχια σε αυτες τις ηλικιες ? Χωριμενες 40ρες με κανα 2 παιδια ή σκυλομαμαδες τιγκα στα ψυχολογικα ή η χαζη του χωριου 30+ . Και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι ? Οτι ειναι αφραγγες και ψαχνουν χορηγους οι τσαλακωμενες.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Στα ποσα τυπε στα 50 που ειμαι εγω τωρα ? Τι παιζει διαθεσημο στην Ελλαδα και μαλιστα στην επαρχια σε αυτες τις ηλικιες ? Χωριμενες 40ρες με κανα 2 παιδια ή σκυλομαμαδες τιγκα στα ψυχολογικα ή η χαζη του χωριου 30+ . Και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι ? Οτι ειναι αφραγγες και ψαχνουν χορηγους οι τσαλακωμενες.
Και οι ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ έχουν ψυχή, τύπε :grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom