Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Η Θήβα είναι χάλια...
Και τα γύρω χωριά.
Δεν έχει θάλασσα και το καλοκαίρι είναι από τις χειρότερες πόλεις,με τα πεζοδρόμια να λιώνουν....
Οι ντόπιοι γμσ τα,τσομπανόβλαχοι στην καλύτερη,οι γυναίκες κρυμμένες....
:confused::confused::confused:
Η Κόρινθος σαν πόλη δεν λέει κάτι,πιο καλά από την έξω πλευρά προς Κιάτο,μέχρι πριν από αυτό....
Από την πλευρά προς τα Λουτρά ωραία είναι αλλα ψιλοερημικά...
Αυτά ούτε ώρα από την Αθήνα τύπε...

Θα σου έλεγα Χαλκίδα και πέριξ αλλά έχει χαλάσει η φάση εκεί.
Έχουν πάει όλα στα ύψη....
Η Θήβα είναι ωραίος προορισμός αν σου αρέσουν τα ψητά.

Γιατί στην Αθήνα σε 5+ χρόνια μόνο ψητή ακρίδα θα βρίσκεις...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Πχ
όμορφη=Γιάννενα,Ξάνθη,Ναύπλιο,Καλαμάτα,Πάργα,Τρίκαλα,Έδεσσα,Χανιά,Ρέθυμνο...

άσχημη=Κιλκίς,Πύργος,Άργος,Αγρίνιο,Ηράκλειο,Λαμία,Θήβα....
Ηράκλειο;
Δεν έχω παει όμως νόμιζα ότι μόνο ο τουριστικός χαρακτήρας θα κατέτασσε το Ηράκλειο στις όμορφες πόλεις .
Γενικά οι Θεσσαλονικείς και οι Αθηνεζοι θεωρούν άσχημες πόλεις που δεν έχουν θάλασσα η έστω τουριστική κίνηση .
Προσωπικά βρήκα άσχημη την Τρίπολη ..μόνο η πλατεία αξίζει.
Ελπίζω να θεωρούν και άλλοι εκτός από εμένα και εσένα όμορφη πόλη τα Τρίκαλα .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Η Θήβα είναι ωραίος προορισμός αν σου αρέσουν τα ψητά.

Γιατί στην Αθήνα σε 5+ χρόνια μόνο ψητή ακρίδα θα βρίσκεις...
Μόνο για αυτό είναι η Θήβα...

Πάμε Βαρνάβα μαν.
Πολύ καλύτερα από Θήβα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Στα 33 θα είναι στέλεχος σε εταιρία κι εγώ θα παίζω το πουλί μου μετρώντας τάληρα να πληρώσω λογαριασμούς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστός. Προσέθεσε Βόλο και Αγρίνιο στις όμορφες.
Στα 33 θα ζητάει λεφτά από κάθε συγγενή που βλέπει αν δεν πάει πιο πέρα από ΕΠΑΛ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ηράκλειο;
Δεν έχω παει όμως νόμιζα ότι μόνο ο τουριστικός χαρακτήρας θα κατέτασσε το Ηράκλειο στις όμορφες πόλεις .
Γενικά οι Θεσσαλονικείς και οι Αθηνεζοι θεωρούν άσχημες πόλεις που δεν έχουν θάλασσα η έστω τουριστική κίνηση .
Προσωπικά βρήκα άσχημη την Τρίπολη ..μόνο η πλατεία αξίζει.
Ελπίζω να θεωρούν και άλλοι εκτός από εμένα και εσένα όμορφη πόλη τα Τρίκαλα .
Το Ηράκλειο είναι σαν να είσαι στον Πειραιά στο λιμάνι....
Γαμησέ τα....
Η ρυμοτομία τραγική....

Τρίπολη αν έχεις να πας πανω από 3 χρόνια έχει αλλάξει πολύ.
Έχει πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο.
Επίσης η Τρίπολη εχει τρομερά ωραία πράγματα να δεις σε απόσταση το πολύ έως μισής ώρας...
Έμενα άνετα για χειμώνα....
Ο κόσμος με χαλάει λίγο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Στην Αθήνα ο κόσμος τρέφεται από σκατά. Μένει στα σκατά. Όταν η εξίσωση έχει σκατά + σκατά + σκατά το άθροισμα βγαίνει σκατά.
Κουράδες.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΛΗΤΗΡΙΑ. ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΠΛΕΝΗΔΕΣ; ΟΥΣΤΙΑΑΑΑΛΟ
Έχω φάει στο αφγανικό που λέγεται "Καμπούλ"μετά από έφοδο στα πέριξ ιδρύματα και δεν έπαθα τίποτα.
Μάλλον έχω τραβήξει αρκετα αντισώματα λόγω περιπτύξεων με τα κορίτσια μας ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Έχω φάει στο αφγανικό που λέγεται "Καμπούλ"μετά από έφοδο στα πέριξ ιδρύματα και δεν έπαθα τίποτα.
Μάλλον έχω τραβήξει αρκετα αντισώματα λόγω περιπτύξεων με τα κορίτσια μας ...

Εκει που τρώει κι ο Δημητράκης;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Τύπε όποιος δεν έχει σπίτι Αθήνα, μπορεί να πάει επαρχία (ειδικά όσοι είναι σε καθεστώς τηλεργασίας) και δεν εκμεταλλεύεται τέτοιες ευκαιρίες, είναι λίαν επιεικώς πυρφόρος!

Ας όψονται οι νεοΕλληνίδες που κάτι τις πιάνει αν δεν έχουν δίπλα τους Mall, κομμωτήριο και brunch... και αναγκαστικά οι άντρες ακολουθούν για να γαμήσουν.

Όλη η δήθεν «πατριαρχική/καταπιεστική» κοινωνία/οικονομία κινείται από το ΜΟΥΝΙ.-
Η τελευταια παράγραφος είναι ό,τι είναι και το "Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"για τον κάθε συναγωνιστή.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Την θες και όμορφη;;;;

Η απάντηση είναι «ναι». :-)

Είχα περάσει κάτι χειμώνες σε Αμφίκλεια κι Αράχωβα π.χ. Πολύ όμορφες κι οι δυό τους, αλλά χωριά φυσικά.

Η Αμφίκλεια έχει και σιδηροδρομικό σταθμό, ώστε να μην εξαρτάσαι αποκλειστικά από τις οδικές συνθήκες, το λεωφορείο, το αυτοκίνητο σου, ό,τι.

Αλλά αναρωτιέμαι, αν έχουμε κάποια άλλη όμορφη πόλη σχετικά κοντά στην Αθήνα, που να έχει πιθανότητες να εξελιχθεί καλά τα επόμενα χρόνια.

Το Λαύριο, ας πούμε, είναι λογικά ρυμοτομημένο και πλάϊ στη θάλασσα. Με φοίνικες στους δρόμους και ωραίες γωνίες στην παραλιακή, μαγαζιά που είναι ανοιχτά και το χειμώνα. Βέβαια τα κτήρια είναι φτηνατζαρίες. Και έχει και χοντρή υγρασία. Πέραν αυτού, έχει θέμα με τους μετανάστες. Συναντιούνται τρεις ήπειροι εκεί. Ευρώπη, Ασία, κι Αφρική.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ρε τύπΕ. Έχεις χάσει επεισόδια και με στενοχωρείς.
Γνωρίζω κόσμο που 35 είχε εξέχουσα θέση στελέχους σε τεράστια εταιρία.
Εγώ με πτυχίο ΑΕΙ , με πανελλήνιες καρφωτός και δεν θα φτάσω αυτά που έκανε αυτός ποτέ.
Ο τυπάκος ήταν η μεγαλύτερη λέρα του κόσμου από πολύ πολύ πλούσιο σπίτι. Πήγε κολλέγια παρακολλέγια, αγγλίες, σουηδίες και ήρθε με μια σακούλα χαρτιά πίσω. Αυτός καθαρίζει τα άντερά του και ανεβαίνει συνέχεια και έχει κάνει και τη ζωή του. Εγώ είμαι ήδη κουρασμένος πάρα πολύ λόγω: πανελληνίων, πανεπιστημίου και ακραίας οικονομικής δυσκολίας να βγάλω τα λυκειακά χρόνια με τα φροντιστήρια και τα φοιτητικά με τα τεράστια έξοδα. Ναι ο μάγκας είναι φράπα μαγουλάκι χωρίς άσπρη τρίχα και μόνο ανεβαίνει. Εγώ είμαι κ-ο-υ-ρ-α-σ-μ-έ-ν-ο-ς πραγματικά.
Τυχερα είναι αυτά ,όπως και με τις γκόμενες ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ρε τύπΕ. Έχεις χάσει επεισόδια και με στενοχωρείς.
Γνωρίζω κόσμο που 35 είχε εξέχουσα θέση στελέχους σε τεράστια εταιρία.
Εγώ με πτυχίο ΑΕΙ , με πανελλήνιες καρφωτός και δεν θα φτάσω αυτά που έκανε αυτός ποτέ.
Ο τυπάκος ήταν η μεγαλύτερη λέρα του κόσμου από πολύ πολύ πλούσιο σπίτι. Πήγε κολλέγια παρακολλέγια, αγγλίες, σουηδίες και ήρθε με μια σακούλα χαρτιά πίσω. Αυτός καθαρίζει τα άντερά του και ανεβαίνει συνέχεια και έχει κάνει και τη ζωή του. Εγώ είμαι ήδη κουρασμένος πάρα πολύ λόγω: πανελληνίων, πανεπιστημίου και ακραίας οικονομικής δυσκολίας να βγάλω τα λυκειακά χρόνια με τα φροντιστήρια και τα φοιτητικά με τα τεράστια έξοδα. Ναι ο μάγκας είναι φράπα μαγουλάκι χωρίς άσπρη τρίχα και μόνο ανεβαίνει. Εγώ είμαι κ-ο-υ-ρ-α-σ-μ-έ-ν-ο-ς πραγματικά.
Ναι ,αλλά ο καφροκαγκουρας που κάνει τον μπρούκλη στα 15-20 αν δεν πιάσει μια δουλειά της προκοπής το πολύ μέχρι καφετέρια θα δουλεύει ..αλλιώς για κρεμάλα είναι .

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Περιέργως όμως όλοι θέλουν να πάνε Μονακό...

ΥΓ: Η Ισλανδία επίσης είναι καλός προορισμός. Δεν έχεις και λάθρο εκεί πάνω με τα θαλάσσια σύνορα (σε αντίθεση με Σουηδία/Νορβηγία/Φινλανδία).

Η Ισλανδία είναι πανάκριβη, παγωνιά κι υγρασία δεν τα αντέχει ο καθένας, και όλοι τους παρά το σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικού κράτους τρέχουν για δυο και τρεις δουλειές.

Εκτός ΕΕ, αν και στη Σένγκεν, έχουν τον τρόπο τους να αποφεύγουν τη μαζική μετανάστευση ως τώρα. Νησιώτικα. Με τους δικούς τους κανόνες. ;-)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ναι είναι κι αυτοί που πάλι γαμούσαν τα μουνιά. ήταν πρώτες μούρες στα πάρτυ και παντού. Και τώρα είναι όλοι ντελιβεράδες και καθαρίζουν πολύ παραπάνω από μένα πχχχ και έχουν και αέρα εμείς γαμάμε ακόμα χαχα
Αύριο ,την άλλη θα τους φάνε τις δουλειές φτηνοί πιτσιρικαδες...και μετά θα αυτοκτονήσουν ομαδικά με κωλοδάχτυλο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Το Ηράκλειο είναι σαν να είσαι στον Πειραιά στο λιμάνι....
Γαμησέ τα....
Η ρυμοτομία τραγική....

Τρίπολη αν έχεις να πας πανω από 3 χρόνια έχει αλλάξει πολύ.
Έχει πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο.
Επίσης η Τρίπολη εχει τρομερά ωραία πράγματα να δεις σε απόσταση το πολύ έως μισής ώρας...
Έμενα άνετα για χειμώνα....
Ο κόσμος με χαλάει λίγο....

Ναι, η Τρίπολη ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Καλά, τις ντόπιες τις ξεχνάς, εννοείται.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Η Ισλανδία είναι πανάκριβη, παγωνιά κι υγρασία δεν τα αντέχει ο καθένας, και όλοι τους παρά το σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικού κράτους τρέχουν για δυο και τρεις δουλειές.

Εκτός ΕΕ, αν και στη Σένγκεν, έχουν τον τρόπο τους να αποφεύγουν τη μαζική μετανάστευση ως τώρα. Νησιώτικα. Με τους δικούς τους κανόνες. ;-)
Έχει ζεστές πηγές νερού και ζεστό σκανδιναβικό μουνί... τι παραπάνω θες;

Εννοείται ότι δεν αξίζει να ζεις μόνος σου εκεί πάνω.

ΥΓ: Η μετανάστευση δεν έχει σχέση με αυθαίρετους ανθρώπινους κανόνες, αλλά με το γεγονός ότι είναι ένα απομονωμένο νησί στην μέση του Ατλαντικού. Η Φύση έχει θέσει τους κανόνες της.

Δεν μπορεί ο λαθραίος να πάρει μια βάρκα να πάει εκεί πέρα, όπως γίνεται στην Μεσόγειο κατά κόρον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom