Νεοτερος δεν ειχα προβλημα με την βαβουρα του κεντρου. Τωρα πλεον δεν την αντεχω με τιποτα. Ειδικα η οδηγιση του στυλ, πρωτη-δευτερα-στοπ, μου στραμπουλαει το σπλαχνο. Αν τυχει να κατεβω κεντρο (2-3 φορες τον χρονο) για καμια δουλια η καποιο συγκεκριμενο μαγαζυ, το αμαξακι στουπ σε 5 λεπτακια σταθμο μετρο, Κορωπι, σε 50 λεπτα Ομονοια. Στα γρηγορα η δουλεια μου, κι οπου φυγει-φυγει.
Εχω δικο μου σπιτι στην Παιανια. Δεν ειναι ο παραδεισος, κι εδω υπαρχουν πορνεια ναρκοτικα, υποκοσμος και σκουροι και βουρκος γενικοτερα, αλλα σε ελλαχιστο βαθμο σε σχεση με το κεντρο. Οποτε αν δεν θελεις να ανακατευτεις με τα σκατα δεν θα σε φανε οι μυγες. Στο κεντρο φοβαμαι οτι και να μην θελεις, καποια στιγμη μπορει να γλυστρισεις και να μπλεξεις.
Μετα τα σπιτια, ακομα και οι πολυκατοικιες, αρκετες τα τελευταια χρονια, λογω αεροδρομειου, δεν ειναι κολημενα το ειναι διπλα στο αλλο, αλλα μια μικρη η μεγαλυτερη αυλη με πεντε φυτα και δυο δεντρα την εχουν. Μεγαλη υποθεση και για το ματι και για το αναπνευστικο. Παρκιν σχεδον οπου θελεις. Αγορα μικρη αλλα βρισκεις σχεδον τα παντα. Τελος δεν ξερουμε τι θα πει βαβουρα. Αντε με ανοικτα πορτοπαραθυρα το καλοκαιρι το πιο "ενοχλιτικο" που θα ακουσεις οι φωνες των παιδιων, απο την διπλανη παιδικη χαρα.
Μειονεκτημα, πρεπει ναχεις μεταφορικο μεσον γιατι οι συγκοινωνιες αν και αστικες ειναι μαυρα χαλια. Προτιμω να μενω εδω, απο το κεντρο οχι μονο της Αθηνας, αλλα και της καθε μεγαλοπουπολης. Συμαντικο ο Υμητος εμποδιζει το καυσαεριο του κεντρου ναρθει προς τα μερη μας