Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Διάβασε ξανά τι έγραψα και πες μου, αν είχες λεφτά θα ήθελες το παιδί να σπουδάζει μένοντας Κυψέλη/Ζωγράφου/Εξάρχεια ή Μαρούσι μεριά?
Μπερδευτηκα σορρυ , θα το εστελνα στα ιδιωτικα που ειναι βορειο ανατολικα δικιο εχεις

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Νεοτερος δεν ειχα προβλημα με την βαβουρα του κεντρου. Τωρα πλεον δεν την αντεχω με τιποτα. Ειδικα η οδηγιση του στυλ, πρωτη-δευτερα-στοπ, μου στραμπουλαει το σπλαχνο. Αν τυχει να κατεβω κεντρο (2-3 φορες τον χρονο) για καμια δουλια η καποιο συγκεκριμενο μαγαζυ, το αμαξακι στουπ σε 5 λεπτακια σταθμο μετρο, Κορωπι, σε 50 λεπτα Ομονοια. Στα γρηγορα η δουλεια μου, κι οπου φυγει-φυγει.
Εχω δικο μου σπιτι στην Παιανια. Δεν ειναι ο παραδεισος, κι εδω υπαρχουν πορνεια ναρκοτικα, υποκοσμος και σκουροι και βουρκος γενικοτερα, αλλα σε ελλαχιστο βαθμο σε σχεση με το κεντρο. Οποτε αν δεν θελεις να ανακατευτεις με τα σκατα δεν θα σε φανε οι μυγες. Στο κεντρο φοβαμαι οτι και να μην θελεις, καποια στιγμη μπορει να γλυστρισεις και να μπλεξεις.
Μετα τα σπιτια, ακομα και οι πολυκατοικιες, αρκετες τα τελευταια χρονια, λογω αεροδρομειου, δεν ειναι κολημενα το ειναι διπλα στο αλλο, αλλα μια μικρη η μεγαλυτερη αυλη με πεντε φυτα και δυο δεντρα την εχουν. Μεγαλη υποθεση και για το ματι και για το αναπνευστικο. Παρκιν σχεδον οπου θελεις. Αγορα μικρη αλλα βρισκεις σχεδον τα παντα. Τελος δεν ξερουμε τι θα πει βαβουρα. Αντε με ανοικτα πορτοπαραθυρα το καλοκαιρι το πιο "ενοχλιτικο" που θα ακουσεις οι φωνες των παιδιων, απο την διπλανη παιδικη χαρα.
Μειονεκτημα, πρεπει ναχεις μεταφορικο μεσον γιατι οι συγκοινωνιες αν και αστικες ειναι μαυρα χαλια. Προτιμω να μενω εδω, απο το κεντρο οχι μονο της Αθηνας, αλλα και της καθε μεγαλοπουπολης. Συμαντικο ο Υμητος εμποδιζει το καυσαεριο του κεντρου ναρθει προς τα μερη μας

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.053
Πόντοι
216
Έρχεται μετρό προς τα εκει
Θέλει μερικά χρόνια για να φτιαχτεί...Θα αλλάξει όμως η περιοχή!Θα γίνει κάτι σαν το Χαλάνδρι!Τίγκα στον κόσμο και δεν θα υπάρχει θέση για πάρκινγκ ακόμα και τον Θεό να έχει μπάρμπα!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.309
Πόντοι
2.356
Νεοτερος δεν ειχα προβλημα με την βαβουρα του κεντρου. Τωρα πλεον δεν την αντεχω με τιποτα. Ειδικα η οδηγιση του στυλ, πρωτη-δευτερα-στοπ, μου στραμπουλαει το σπλαχνο. Αν τυχει να κατεβω κεντρο (2-3 φορες τον χρονο) για καμια δουλια η καποιο συγκεκριμενο μαγαζυ, το αμαξακι στουπ σε 5 λεπτακια σταθμο μετρο, Κορωπι, σε 50 λεπτα Ομονοια. Στα γρηγορα η δουλεια μου, κι οπου φυγει-φυγει.
Εχω δικο μου σπιτι στην Παιανια. Δεν ειναι ο παραδεισος, κι εδω υπαρχουν πορνεια ναρκοτικα, υποκοσμος και σκουροι και βουρκος γενικοτερα, αλλα σε ελλαχιστο βαθμο σε σχεση με το κεντρο. Οποτε αν δεν θελεις να ανακατευτεις με τα σκατα δεν θα σε φανε οι μυγες. Στο κεντρο φοβαμαι οτι και να μην θελεις, καποια στιγμη μπορει να γλυστρισεις και να μπλεξεις.
Μετα τα σπιτια, ακομα και οι πολυκατοικιες, αρκετες τα τελευταια χρονια, λογω αεροδρομειου, δεν ειναι κολημενα το ειναι διπλα στο αλλο, αλλα μια μικρη η μεγαλυτερη αυλη με πεντε φυτα και δυο δεντρα την εχουν. Μεγαλη υποθεση και για το ματι και για το αναπνευστικο. Παρκιν σχεδον οπου θελεις. Αγορα μικρη αλλα βρισκεις σχεδον τα παντα. Τελος δεν ξερουμε τι θα πει βαβουρα. Αντε με ανοικτα πορτοπαραθυρα το καλοκαιρι το πιο "ενοχλιτικο" που θα ακουσεις οι φωνες των παιδιων, απο την διπλανη παιδικη χαρα.
Μειονεκτημα, πρεπει ναχεις μεταφορικο μεσον γιατι οι συγκοινωνιες αν και αστικες ειναι μαυρα χαλια. Προτιμω να μενω εδω, απο το κεντρο οχι μονο της Αθηνας, αλλα και της καθε μεγαλοπουπολης. Συμαντικο ο Υμητος εμποδιζει το καυσαεριο του κεντρου ναρθει προς τα μερη μας
Οπότε, παράγετε το δικό σας που είναι πιο αγνό.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αλλο η Αχαρνων στον Αγιο Παντελεημονα. . (χαλια) Αλλο προς τα Πατησια, που ειναι καπως καλυτερα.
Αλλο πιο κατω πχ Θυμαρακια (καλυτερα)
Αλλο Σεπολια (πολυ καλα)

Κατα τα αλλα συμφωνω οτι το Κεντρο της Αθηνας εχει υποβαθμιστει.
Αλλα το ιδιο εχει συμβει και σε αλλες, υποτιθεται καλυτερες περιοχες.
Επειδη μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα, συναδελφισσα παντρεμενη με παιδι που παει σχολειο, μου εχει πει οτι στα Πετραλωνα που μενει ειναι πολυ χαλια απο αλητεια. εγκληματικοτητα. Σιγουρα, δεν εχει τοσο μαυριλα οσο στην Αχαρνων. Αλλα η εγκληματικοτητα δεν ειναι υποβαθμιση της ποιοτητας ζωης;
Το ιδιο ακριβως που εχει πει γνωστος μου για το Μαρουσι.

Εν κατακλειδι, καποιοι ειπαν εδω οτι οσοι εξακολουθουν να μενουν Αθηνα καποιο προβλημα, καποιο θεμα εχουν.
Τι να γινει τωρα; Να αφησουμε τα ρετιρε μας, οπως τα φτιαχνανε παλια με τις μεγαλες βεραντες, που δεν χρωσταμε ουτε 1 ευρω πουθενα, να παμε στη Γλυφαδα;
Και κατι αλλο. Οσοι μενουμε Αθηνα, και δουλευουμε Αθηνα, παμε και ερχομαστε δουλεια-σπιτι σε λιγα λεπτα.
Οσοι μενουν στα προαστια και δουλευουν Αθηνα, η στην αλλη ακρη της Αττικης απο εκει που μενουν, και θελουν πηγαινε-ελα καθημερινα 2 ωρες, μαλλον εκεινοι εχουν καποιο θεμα μαζοχισμου.
Οποιος κυκλοφορει στους δρομους το βλεπει, καποιοι ειναι μονιμως στα προθυρα νευρικης κρισης.

Λέμε για αυτούς που επιλέγουν και τους αρέσει το κέντρο όχι για αυτούς που έχουν σπίτι και δε μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Σεπόλια είναι πολύ καλά????
LOL

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Κεντρο = τα καλυτερα εστιατορια , μαγαζια , γυμναστηρια και καλυτερος κοσμος σε συγκεκριμενες περιοχες πχ κολωνακι. I will take this over any προαστιο

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Και στην Ευρώπη όμως,δεν τους έχουν στο κέντρο των πρωτευουσών τους,να βλέπουν όλοι οι τουρίστες τα χάλια τους.

Μην πούμε για τις πρωτεύουσες ανατολικής Ευρώπης...που δεν βλέπεις καν σκουρόχρωμο.Κι αν δεις,θα περπατάει με το κεφάλι κάτω

Αλλά οκ,αφού...χρυσες αυγές,κασιδιάρηδες,Σπαρτιάτες κλπ διαλύθηκαν,η Ελλάδα πλέον είναι ασφαλής...:confused:
Ευρώπη Γερμανίες Βερολίνο Γαλλία Παρίσι Αγγλία Λονδίνο ΟΛΟΙ είναι κέντρο...
Ανατολική Ευρώπη λόγω του ότι κινδυνεύουν από τους ασβερκους χουλιγκανους
όχι δε σουλατσαρουν και δεν πολύ φαίνονται γιατί τους αρεσει η ζωή...
Εδώ γάμα τα...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Πώς θα πάει ο φοιτητής από Καματερό στην σχολή? Εντάξει βγάζει κάρτα φοιτητική με 25€ το μήνα, αλλά θα τρώει καθε μέρα δύο ώρες στο πήγενέλα. Για αυτό οι φοιτητές είναι Ζωγράφου -Ιλίσια ή Αιγάλεω, ενώ όσες έχουν λεφτά του μπαμπά κοιτάζουν Χαλάνδρι - Μαρούσι - Χολαργό.

Διάβασε ξανά τι έγραψα και πες μου, αν είχες λεφτά θα ήθελες το παιδί να σπουδάζει μένοντας Κυψέλη/Ζωγράφου/Εξάρχεια ή Μαρούσι μεριά?

σχεδον κανενας αθηναιος φοιτητης δεν νοικιαζε σπιτι ζωγραφου πριν χρονια που ηταν και καλυτερα τα οικονομικα μας, ποσω μαλλον τωρα. ολοι στα πατρικα τους εμεναν, ζωγραφου ηταν οι επαρχιωτες οπως εγω και οι κυπριοι

και ζωγραφου ειναι μια χαρα περιοχη, ασφαλεστατη και χωρις τα περιεργα του κεντρου που εχουν αναφερθει

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτο ειναι που λεω οτι οταν εισαι κεντρο καταστρεφεται μερος του εγκεφαλου και εχει χασει τη στοιχειωδης βαση του τι σημαινει ομορφια και καλλος και εχεις συνηθισει τη σαπιλα.

Εχει απευαισθητοποιηθει τοσο πολυ απο το κεντρο που μπροστα στη πλατεια Βαθης και το Μεταξουργιο τα Σεπολια σου φαινονται και καλα.

Στο μεταξυ Σεπολια = πελωρια σκατοπεριοχη. Στη κυριολεξια να με πληρωνες δεν εμενα.

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.447
Πόντοι
456
Εν κατακλειδι, καποιοι ειπαν εδω οτι οσοι εξακολουθουν να μενουν Αθηνα καποιο προβλημα, καποιο θεμα εχουν.
Τι να γινει τωρα; Να αφησουμε τα ρετιρε μας, οπως τα φτιαχνανε παλια με τις μεγαλες βεραντες, που δεν χρωσταμε ουτε 1 ευρω πουθενα, να παμε στη Γλυφαδα;
Και κατι αλλο. Οσοι μενουμε Αθηνα, και δουλευουμε Αθηνα, παμε και ερχομαστε δουλεια-σπιτι σε λιγα λεπτα.
Οσοι μενουν στα προαστια και δουλευουν Αθηνα, η στην αλλη ακρη της Αττικης απο εκει που μενουν, και θελουν πηγαινε-ελα καθημερινα 2 ωρες, μαλλον εκεινοι εχουν καποιο θεμα μαζοχισμου.
Οποιος κυκλοφορει στους δρομους το βλεπει, καποιοι ειναι μονιμως στα προθυρα νευρικης κρισης.
Όταν ζούσα εξωτερικό, υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζα, που έμεναν 60-70 χιλιόμετρα μακριά από την εργασία τους και πήγαιναν με συγκοινωνία. Προσωπικά, δεν το βλέπω ως πρόβλημα. Είχαν το σπίτι τους στα προάστεια όπου είχαν ποιοτική ζωή.
Αρκεί η μετάβαση στη δουλειά να γίνεται με ανθρώπινο τρόπο, με ΜΜΜ, όχι με αυτοκίνητο φυσικά.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Κεντρο = τα καλυτερα εστιατορια , μαγαζια , γυμναστηρια και καλυτερος κοσμος σε συγκεκριμενες περιοχες πχ κολωνακι. I will take this over any προαστιο
Ναι δεν διαφωνω, κεντρο = ευκολιες, αλλα και πολυ βαβπυρα, ρε παιδι μου. Εξ αλλου σε μια ωρα το πολυ ειμαι εκει που θελω, οταν χρειαστει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.447
Πόντοι
456
στα πατρικα μενουνε οι φοιτητες..οι φοιτητριες μενουνε..στη βιλα του χορηγου..στη κηφισια..τη πεντελη..τα βριλησια..τη βουλα
Φίλε έχεις επικίνδυνες εμμονές και δεν κάνω πλάκα.
Δεν είναι όλες πουτάνες...

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.421
Πόντοι
446
Αυτο ειναι που λεω οτι οταν εισαι κεντρο καταστρεφεται μερος του εγκεφαλου και εχει χασει τη στοιχειωδης βαση του τι σημαινει ομορφια και καλλος και εχεις συνηθισει τη σαπιλα.

Εχει απευαισθητοποιηθει τοσο πολυ απο το κεντρο που μπροστα στη πλατεια Βαθης και το Μεταξουργιο τα Σεπολια σου φαινονται και καλα.

Στο μεταξυ Σεπολια = πελωρια σκατοπεριοχη. Στη κυριολεξια να με πληρωνες δεν εμενα.
Εχω ενα γνωστο που εμενε σεπολια τον πειραζα συνεχεια λεγοντας μαγευτικα σεπολια.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Επίσης η ανωνυμία του πλήθους είναι πολύ ελκυστική για γυναίκες που θέλουν πολλούς ερωτικούς συντρόφους...

Σε ένα προάστιο/χωριό αν γαμηθείς θα το μάθουν όλοι αμέσως.

Γι'αυτό λέω ότι άπαξ και φύγουν οι γυναίκες από τα χωριά, οι άντρες αναγκαστικά ακολουθούν.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Πρεπει να εισαι πολυ ισορροπημενο ατομο, συναισθηματικα εξυπνο και σουπερ κελεπουρι εσυ σιγουρα. Πες μας περισσοτερα.

Σαν τα γυμναστηρια του κεντρου πουθενα και ο κοσμος στο κολωνακι που θα τον βρεις αλλου.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πρεπει να εισαι πολυ ισορροπημενο ατομο, συναισθηματικα εξυπνο και σουπερ κελεπουρι εσυ σιγουρα. Πες μας περισσοτερα.

Σαν τα γυμναστηρια του κεντρου πουθενα και ο κοσμος στο κολωνακι που θα τον βρεις αλλου.
μην ξεχνας οτι το 90% οσων πανε στα γυμναστηρια ειναι εκεινοι/ες που πανε εκει με μηχανακι ή αμαξι μεσο ορο αποσταση απο σπιτι 500 μετρα, και αμα μενουν στον πρωτο πανε με το ασανσερ. φτηνοι στο αλευρι ακριβοι στο πιτουρο. πόσο μπροστα ηταν ο Χαρρυ Κλυνν που εδινε παραγγελια για 50 ατομα για παρτη του στο εστιατοριο και στο τελος μια κοκα κολα light.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom