Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θες να τ'ακουσεις κιολλας? δεν φτανει που το κοιταμε!
δε μου εκανε για μουνι ρε :S
θες να τ'ακουσεις κιολλας? δεν φτανει που το κοιταμε!
η γυναικα που καβλωνει οταν τη γαμας πουτανακι???σεβομαι την αποψη σου , αλλα εγω αντιθετη ;)
δεν εχεις καμια επιρροη πανω της αμα η αλλη ειναι πουτανακι
σεβομαι την αποψη σου , αλλα εγω αντιθετη ;)
δεν εχεις καμια επιρροη πανω της αμα η αλλη ειναι πουτανακι
οχι απλα δεν ειχε μουναρα ποτεΑκριβως.
Γιατι εστιαζεις στην ασχημη πλευρα και πιστευεις οτι ολες οι μουναρες ειναι πουτανες?
Εχεις πολλες ανασφαλειες χωρις λογο.
Ακριβως.
Γιατι εστιαζεις στην ασχημη πλευρα και πιστευεις οτι ολες οι μουναρες ειναι πουτανες?
Εχεις πολλες ανασφαλειες χωρις λογο.
ειπαμε ποια ειναι η πουταναρα. ΕΙπα σε προηγουμενα ποστ.
Ας κανει οτι θελει.... για σπιτι την παιρνω οχι για να γαμιομαστε σαν πορνοσταρς.
Αφηστε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο γιατι αυτη ειναι η αιτια των χωρισμων
προτιμω να μην παντρευτω και καθολου στην τελικη.
Επιμενω... προκαλω οποιον εχει διαφορετικη αποψη να την πεσει στην γυναικα μου οταν θα παρω
μουναρα για γυναικα δεν παιρνω παντως
ναι ειμαι κομπλεξικος και χαιρομαι πολυ για αυτο
Θα της τα βγαλει αλλος...η γυναικα που καβλωνει οταν τη γαμας πουτανακι???
Αυτη που κοιταει το ταβανι και περιμενει τον κοιπουρο πως λεγεται???
Τυπε τα γουστα ειναι γουστα ολοι και ολες εχουμε και αλημονο σε αυτον που δεν βγαζει τα γουστα του συντροφου του γιατι...
για ολο αυτο που λετε (Bolder + Anal) θα πω μια εμειρια μου.
Η πρωην γυναικα μου (της εκκλησιας κοριτσι. ο πιστευα οτι θα αλλαζε οταν απομακρυνοταν απο οικογενιες κλπ) μαλλον με κερατωσε καποια στιγμη. Μαλλον, γιατι δεν εχω φωτο... δεν τους ειδα. Ο λογος γιατι δεν της τον εδεινα εγω πια... Ειχα βαρεθει το ιεραποστολικο!
Η πρωην κοπελα μου (τρελλο κρεββατι, με παρελθον ) με κερατωσε με των πρωην της (οχι δεν εχω φωτο να σας δειξω). Για ασχετους λογους γιατι γαμιομασταν σαν τα κουνελια.
Απλα 2 ακραια παραδειγματα. Οι αλλες γκομενες μου (επι το πλειστον) δεν με κερατωσαν (απ οτι ξερω παντα)
Το τι εχουν κανει στο κρεββατι τους πριν, δεν παιζει ρολο. Μαλλον θα εμπιστευομουν πιο πολυ μια εμπειρη κοπελα απο μια "αβγαλτη".
Αν δεν ειχα κανει αυτα που εχω κανει εγω στα νιατα μου, δεν θα ημουν αυτος που ειμαι σημερα... θα μου ειχαν βγει ολες οι μαλακιες τωρα.
Αγορια κοριτσια πρεπει να ξεδεινουν... να τα γευονται ολα οσα θελουν και να κατασταλαζουν καποια στιγμη...
γνωμη μου
οχι απλα δεν ειχε μουναρα ποτε
ελα πλακα κανω boldemort μην μου πριξεις τα αρχιδια
καπου αλλου το εκανε ποστ... που να το δεις και μεγαλο!
Αλλαξετο ρε συ...το ξαναδα τωρα και ....ενταξει αναγουλα μου ηρθε..Που??? λες να το εχεις δει και να μην το ξερω????
Μικρε...σου αρεσει να μας μπριζωνεις με τις παπαριες που λες και δεν πιστευεις..γουσταρω οταν τρωνε ακυρο
φτιαχνομαι νιωθω οτι εκδικουμαι
για ονομα ολων των αντρων
Που??? λες να το εχεις δει και να μην το ξερω????
αν και με αϊδιαζει το αβατρ σου ;) I agree μ'αυτα που λες.
παντως απο σωματακι ειναι αρκετα καλοΑπογοητευμενη αγαμητη, η στρακι.
Οπως και να εχει, εχεις ψυχοπαθολογικα προβληματα.
παντως απο σωματακι ειναι αρκετα καλο