1. Με φτιάχνει που είμαι όπως είμαι, με όσα έχω πετύχει μέχρι στιγμής και με την ποιότητα ζωή μου γενικότερα.
2. Με φτιάχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο γιος μου!!! Νο. 1 φτιάξιμο, ότι και να κάνει!!!
3. Με φτιάχνει που κυκλοφορώ κυρίως με μηχανή και δεν χριστοπαναγιάζω καθημερινά στην κίνηση.
4. Με φτιάχνει που, λόγω δουλειάς κυρίως, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και είμαι μόλις 34 (μόνο Αυστραλία δεν έχω πάει).
4α.Με φτιάχνει που συνεχίζω να ταξιδεύω!
5. Με φτιάχνει τρομερά το σπίτι μου, γουστάρω να κατοικώ εκεί μέσα ρε αδερφάκι μου!
6. Με φτιάχνουν οι γονείς μου που δείχνουν ΝΕΟΤΑΤΟΙ (αν και 60άρηδες) κι έχω καταπληκτικές σχέσεις και επαφή και με τους δύο.
7. Με φτιάχνει που από το παράθυρο του γραφείου μου βλέπω θάλασσα.
8. Με φτιάχνει το μπασκετάκι, το 5x5 και η μουσική που παίζω με το γκρουπάκι μου κάθε τόσο.
--------
1. Με χαλάει πολλές φορές η γκρίνια της γυναίκας μου όταν είναι άρρωστη (ΠΟΛΥ κακιά ασθενής!!!). Αυτό όμως το έχουν όλοι λίγο-πολύ οπότε με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος!
2. Με χαλάει η αρχιμαλακισμένη νοοτροπία του νεοέλληνα "είμαι
ΕΓΩ και κανένας άλλος".
3. Με χαλάει που η TV βάζει όλα τα καλά έργα μετά τις 2:00 το πρωί και όλο το απόγευμα/βράδυ παίζει όλες τις ελληνικές αρχιμαλακισμένες σειρές και τα reality (γι' αυτό έχω NOVA και έχω την υγειά μου!).
4. Με χαλάνε ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι, ΟΛΟΙ οι γιατροί και ΟΛΟΙ οι δικηγόροι (ναι, ΟΥΔΕΜΙΑ εξαίρεση).
5. Με χαλάει που κάτι μουνίτσες στο γραφείο ηλικίας από 20-25 χρονών με "παίζουν" χοντρά, ξέρω ότι μπορώ να τις ξεκωλιάσω ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν μπορώ να το κάνω!!! (γιατί αν το κάνω θα μου γκρεμίσουνε το σπίτι οι καριόλες!!!)
6. Με χαλάνε οι δημόσιες υπηρεσίες (τις οποίες αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι και έχω πάρε-δώσε μαζί τους μόνο στις 13-14 Αυγούστου και στις 16-17 του ίδιου μήνα!!!)
7. Με χαλάει ένας γαμιόλης γείτονας που αρέσκεται να μου την μπαίνει με κάθε ευκαιρία (δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει με την πάρτη μου αλλά καμιά φορά θα με φτάσει στα άκρα και θα τον φυτέψω σε κάνα γρασίδι!)
8. Με χαλάει η οδική συμπεριφορά των ελλήνων.