Νέα

Καθημερινότητα²

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα με φτιαχνουν οι γελαστοι ανθρωποι που εχουν χιουμορ και ειναι ευγενικοι....με φτιαχνουν οι διαφορες εναλλαγες του καιρου, η μουσικη, η θαλασσα και το να ειμαι σε μια ψηληηηηηηη ταρατσα με θεα ολη την αθηνα....... τελος με φτιαχνει το να απομονωνομαι αρκετα συχνα.... :)

Με χαλαει απιστευτα η μουρμουρα, η γκρινια, η μιζερια ειτε για την πολιτικη κατασταση ή την οικονομικη κατασταση ή την κοινωνικη κατασταση, η κλαψα, η νεοελληναραδικη νοοτροπια, η κουτοπονηρια και η αγενεια....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
να σου ζησει ρε μαγκα.οντως δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα
αλλα πριν τις δεκα μερες τι σε εφτιαχνε
Ευχαριστώ ρε Νικ. Να σαι καλά.

:2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: Πριν από 10 μέρες με έφτιαχνε ........  Έλα ρε man μη με κολάζεις τώρα  σου λέω.....!!!!!!!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Εμενα με φτιαχνουν οι γελαστοι ανθρωποι που εχουν χιουμορ και ειναι ευγενικοι....με φτιαχνουν οι διαφορες εναλλαγες του καιρου, η μουσικη, η θαλασσα και το να ειμαι σε μια [glow=red,2,300]ψηληηηηηηη ταρατσα[/glow] με θεα ολη την αθηνα....... τελος με φτιαχνει το να απομονωνομαι αρκετα συχνα.... :)
Με φώναξες? :grin:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Α ρε παπάρες με τα κουστούμια σας. Ρε δε γουστάρω τη γραββάτα και το κουστούμι. Αυτό με σκοτώνει δεν με χαλάει απλά.

Φίλε dzf να σου ζήσει η κορούλα. Και ναι αυτό είναι το καλύτερο να σε φτιάξει. αστε και λίγο τα πονηρά. θα τα βρούμε στην πορεία.

Ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες. Πραγματικά ευχαριστώ. Να είστε καλά.

Όσο για τους γραβατομένους,  θεώρησε απλά ότι φορούν μία ακριβή μεταξωτή σαλιάρα. 
Ξέρεις τι κατουρημένες ποδιές και λερωμένους κώλους έχουν γλύψει οι περισσότεροι από αυτούς?
Που θα σκουπιστούνε ρε φίλε? Σε ρωτάω...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Με χαλάει που πρέπει να διαβάσω για να περάσω κάπου  :grin:
Με χαλάει που ξυπνάω το πρωί και λέω <<άλλη μια βαρετή μέρα>>
Με χαλάει που βλέπω συνέχει της ίδιες μουρες στην κωλό-πολή που μένω
Με χαλάει που η γκόμενα μου δεν μου παίρνει πίπα (δεν της αρέσει λέει  :tickedoff: )
Με χαλάει που με χαιρετάνε άσχετοι στο δρόμο που ούτε τους ξέρω (ειδικά όταν έχω τα δικά μου)
Με χαλάει που κάθε κομπλεξικός παοκτσής μου μιλάει για τον <<ΛΑΟ>> του (άμπαλοι)
Με χαλάει που έχω καιρό να πάω για σκι

Και τέλος με χαλάει περισσότερο που είμαι μακρυά από τους δύο μου <<έρωτες>> (κρατηθείτε)

Την Αθήνα
romeandathensspring2007xc4.jpg

και τον [size=19pt]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ[/size]

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες. Πραγματικά ευχαριστώ. Να είστε καλά.

Όσο για τους γραβατομένους,  θεώρησε απλά ότι φορούν μία ακριβή μεταξωτή σαλιάρα. 
Ξέρεις τι κατουρημένες ποδιές και λερωμένους κώλους έχουν γλύψει οι περισσότεροι από αυτούς?
Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό? :P

Υ.Γ Συγχαρητήρια για την κόρη σου! :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Με χαλάει που η γκόμενα μου δεν μου παίρνει πίπα (δεν της αρέσει λέει  :tickedoff: )
Με χαλάει που με χαιρετάνε άσχετοι στο δρόμο που ούτε τους ξέρω (ειδικά όταν έχω τα δικά μου)
Με χαλάει που κάθε κομπλεξικός παοκτσής μου μιλάει για τον <<ΛΑΟ>> του (άμπαλοι)

Και τέλος με χαλάει περισσότερο που είμαι μακρυά από τους δύο μου <<έρωτες>> (κρατηθείτε)

Την Αθήνα

διωχτην τοτε τι την κρατας ρε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think:
πλακιτσα κανω με το μαλακο και πως ξερει οτι δεν της αρεσει,βαλτη να δοκιμασει :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Την Αθήνα

Εσυ είσαι περίπτωση δεκαετίας του 50΄ που νόμιζαν ότι θα πάνε στην Αθήνα και θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους! :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εσυ είσαι περίπτωση δεκαετίας του 50΄ που νόμιζαν ότι θα πάνε στην Αθήνα και θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους! :grin:
Δεν μ'αρέσει η δεκαετία του 50' :grin: :grin:
Αν δεν είμαι Αθήνα βαριέμαι γρήγορα.. :tickedoff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα με χαλαει η μαλακια που κουβαλανε οι αλλοι και δεν με χαλαει καθολου η μαλακια που κουβαλαω εγω.

Επισκέπτης

Σπούδασα 11 χρόνια, ξεπατώθηκα στο διάβασμα και ακόμα διαβάζω και πάντα θα διαβάζω με την δουλειά που κάνω, έχω κάνει 10δες δουλειές αυτά τα 11 χρόνια γιατί οι δικοί μου δεν είχαν τα λεφτά να με βοηθήσουν να σπουδάσω, είμαι αναγκασμένος κατα κάποιο τρόπο να φοράω κοστούμι και να ξέρεις φίλε πως σε κάποιους σαν εμένα τρέχετε όταν έχετε πρόβλημα, σε κάποιους που έχουν γλύψει λερωμένους κώλους και κατουρημένες ποδιές όπως λες!!!!! :tickedoff:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ συχαίνομαι την ΧΟΥΝΤΑ που έχουν επιβάλει σε αυτή την χώρα οι δήθεν αριστεροί...στα πανεπιστημία με κάψιμο και βανδαλισμούς(αλλά είναι...άσυλο)...στο συνδικαλισμό με φασιστικές πρακτικές...στον πολιτισμό,στα σχολεία,στην καθημερινότητα...ό,τι είναι η Χρυσή Αυγή ακριβώς το ίδιο είναι και αυτοί οι αριστεριστές,φασιστοειδή του χειρίστου είδους....αντιδρούν στο καθετί,σε κάθε αλλαγή,όχι επειδή το πιστεύουν αλλά επειδή αυτό είναι το επάγγελμά τους...το πιο επικερδές σήμερα,αριστερός ή μάλλον ανεπάγγελτος προοδευτικός τύπου Κουναλάκη,Δαμανάκη ή ακόμα καλύτερα πρώην συνδικαλιστής και νυν βουλευτής Πιπεργιάς,Πρωτόπαπας κλπ...
Μιλάνε χωρίς ντροπή για ολυμπιακή,που ο κοσμάκης την έχει πληρώσει χρυσάφι...για ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΡΤ που χρόνια ξεζουμίζουν τον κρατικό προυπολογισμό...αντιδρούν για τα λιμάνια,χωρίς να λένε τον πακτωλό των χρημάτων που θα έρθουν από επενδυτές όταν δοθούν σε ιδιώτες...
Τελικά είναι οι πιο συνεπείς υποστηρικτές της ολιγαρχίας οι αριστεροί...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αχ εισαι και διμετρος εμαθα ε???? χαχαχαχα

εμενα παντως οι γραβατωμενοι με φτιαχνουν.....χεχεχεχεχεχε

Επισης αυτο ειναι κατι το οποιο εμενα μου φτιαχνει τη μερα ΕΙΔΙΚΑ οταν εχω τα προβληματα μου και με καλημεριζουν ή με χαιρετανε...νιωθω πολυ πιο ομορφα :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ συχαίνομαι την ΧΟΥΝΤΑ που έχουν επιβάλει σε αυτή την χώρα οι δήθεν αριστεροί...στα πανεπιστημία με κάψιμο και βανδαλισμούς(αλλά είναι...άσυλο)...στο συνδικαλισμό με φασιστικές πρακτικές...στον πολιτισμό,στα σχολεία,στην καθημερινότητα...ό,τι είναι η Χρυσή Αυγή ακριβώς το ίδιο είναι και αυτοί οι αριστεριστές,φασιστοειδή του χειρίστου είδους....αντιδρούν στο καθετί,σε κάθε αλλαγή,όχι επειδή το πιστεύουν αλλά επειδή αυτό είναι το επάγγελμά τους...το πιο επικερδές σήμερα,αριστερός ή μάλλον ανεπάγγελτος προοδευτικός τύπου Κουναλάκη,Δαμανάκη ή ακόμα καλύτερα πρώην συνδικαλιστής και νυν βουλευτής Πιπεργιάς,Πρωτόπαπας κλπ...
Μιλάνε χωρίς ντροπή για ολυμπιακή,που ο κοσμάκης την έχει πληρώσει χρυσάφι...για ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΡΤ που χρόνια ξεζουμίζουν τον κρατικό προυπολογισμό...αντιδρούν για τα λιμάνια,χωρίς να λένε τον πακτωλό των χρημάτων που θα έρθουν από επενδυτές όταν δοθούν σε ιδιώτες...
καλα εσυ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αθεραπευτος
εχει θρεντ σχετικα με την πολιτικη
πανε πεστα εκει με τον φεθρυ τον φιλο σου :birdman:

Επισκέπτης
1. Με φτιάχνει που είμαι όπως είμαι, με όσα έχω πετύχει μέχρι στιγμής και με την ποιότητα ζωή μου γενικότερα.
2. Με φτιάχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο γιος μου!!! Νο. 1 φτιάξιμο, ότι και να κάνει!!!
3. Με φτιάχνει που κυκλοφορώ κυρίως με μηχανή και δεν χριστοπαναγιάζω καθημερινά στην κίνηση.
4. Με φτιάχνει που, λόγω δουλειάς κυρίως, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και είμαι μόλις 34 (μόνο Αυστραλία δεν έχω πάει).
4α.Με φτιάχνει που συνεχίζω να ταξιδεύω!
5. Με φτιάχνει τρομερά το σπίτι μου, γουστάρω να κατοικώ εκεί μέσα ρε αδερφάκι μου!
6. Με φτιάχνουν οι γονείς μου που δείχνουν ΝΕΟΤΑΤΟΙ (αν και 60άρηδες) κι έχω καταπληκτικές σχέσεις και επαφή και με τους δύο.
7. Με φτιάχνει που από το παράθυρο του γραφείου μου βλέπω θάλασσα.
8. Με φτιάχνει το μπασκετάκι, το 5x5 και η μουσική που παίζω με το γκρουπάκι μου κάθε τόσο. :rockon:

--------

1. Με χαλάει πολλές φορές η γκρίνια της γυναίκας μου όταν είναι άρρωστη (ΠΟΛΥ κακιά ασθενής!!!). Αυτό όμως το έχουν όλοι λίγο-πολύ οπότε με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος! :cheesy:
2. Με χαλάει η αρχιμαλακισμένη νοοτροπία του νεοέλληνα "είμαι ΕΓΩ και κανένας άλλος".
3. Με χαλάει που η TV βάζει όλα τα καλά έργα μετά τις 2:00 το πρωί και όλο το απόγευμα/βράδυ παίζει όλες τις ελληνικές αρχιμαλακισμένες σειρές και τα reality (γι' αυτό έχω NOVA και έχω την υγειά μου!).
4. Με χαλάνε ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι, ΟΛΟΙ οι γιατροί και ΟΛΟΙ οι δικηγόροι (ναι, ΟΥΔΕΜΙΑ εξαίρεση).
5. Με χαλάει που κάτι μουνίτσες στο γραφείο ηλικίας από 20-25 χρονών με "παίζουν" χοντρά, ξέρω ότι μπορώ να τις ξεκωλιάσω ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν μπορώ να το κάνω!!! (γιατί αν το κάνω θα μου γκρεμίσουνε το σπίτι οι καριόλες!!!) :boobies:
6. Με χαλάνε οι δημόσιες υπηρεσίες (τις οποίες αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι και έχω πάρε-δώσε μαζί τους μόνο στις 13-14 Αυγούστου και στις 16-17 του ίδιου μήνα!!!) :birdman:
7. Με χαλάει ένας γαμιόλης γείτονας που αρέσκεται να μου την μπαίνει με κάθε ευκαιρία (δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει με την πάρτη μου αλλά καμιά φορά θα με φτάσει στα άκρα και θα τον φυτέψω σε κάνα γρασίδι!) :tickedoff:
8. Με χαλάει η οδική συμπεριφορά των ελλήνων. :jerking:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Φίλε, δεν μπας πιο παραπέρα να περάσουμε  :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με χαλάει που η TV βάζει όλα τα καλά έργα μετά τις 2:00 το πρωί και όλο το απόγευμα/βράδυ παίζει όλες τις ελληνικές αρχιμαλακισμένες σειρές και τα reality (γι' αυτό έχω NOVA και έχω την υγειά μου!).

Αυτο με χαλαει και μενα.....απιστευτα.....ειναι τραγικη η κατασταση ειδικα στην κρατικη τηλεοραση!!! ειναι δυνατον να βαζουν ενα καρο μλκιες νωρις και ολα τα καλα εργα τοσο αργα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom