Νέα

Καθημερινότητα²

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτα ειναι καποια που μου ηρθαν στο μυαλο την στιγμη που εγραφα. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλα που με φτιαχνουν και πολυ περισσοτερα που με χαλανε. Καταστασεις ομως σαν αυτη που αναφερει ο sonyp900 δεν αφηνουν αδιαφορο κανεναν, οσο ζωον και να ειναι καποιος. Οτι και να γραψουμε για αυτο θα ειναι λιγο. Κανεις δεν μπορει να νιωση τη κατασταση που βρισκονται οι γονεις αυτου του παιδιου. Κατι τετοιες καταστασεις θα πρεπει να μας κανουν να σκεφτουμε αυτα που εχουμε και ποσο τα εκτιμαμε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ειναι πολυ αδικη η ζωη μερικες φορες και απορεις αν υπαρχει Θεος / για αυτο και ακομα αυτα τα απλα καθημερινα που ζουμε π.χ. που πινουμε καφε μαζι με την παρεα μας ας τα εκτιμουμε γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο για κανενα .....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειναι πολυ αδικη η ζωη μερικες φορες και απορεις αν υπαρχει Θεος / για αυτο και ακομα αυτα τα απλα καθημερινα που ζουμε π.χ. που πινουμε καφε μαζι με την παρεα μας ας τα εκτιμουμε γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο για κανενα .....
Συμφωνώ και συμπληρώνω....Για αυτό ας χαιρόμαστε κάθε λεπτομέρεια της ημέρας...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κρίμα δε λες τίποτα....τι έχει φταίξει ένα τόσο μικρό παιδάκι....
σιγουρα δεν εχει φταιξει σε τιποτα,οπως και κανενας που ειναι αρρωστος
παντως αν δεν κανουμε κατι συντομα,αν οχι απο τωρα,κατι τετοια θα ειναι σαν επιδημιες
εγω στα 10 μωρα που ακουω οτι γεννηθηκαν τα 9 εχουν σοβαρο η λιγοτερο σοβαρο προβλημα υγειας και το 1 που απομενει το εμφανιζει αργοτερα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σιγουρα δεν εχει φταιξει σε τιποτα,οπως και κανενας που ειναι αρρωστος
παντως αν δεν κανουμε κατι συντομα,αν οχι απο τωρα,κατι τετοια θα ειναι σαν επιδημιες
εγω στα 10 μωρα που ακουω οτι γεννηθηκαν τα 9 εχουν σοβαρο η λιγοτερο σοβαρο προβλημα υγειας και το 1 που απομενει το εμφανιζει αργοτερα
εσυ τι να κανεις ρε δορητη και εγω?
αφου οι γαμημενοι δεν τους συμφερει να το βγαλουν το κωλοφαρμακο γιατι σιγουρα μπορουν
ετσι οπως λες θα γινει και δε μπορουμε να κανουμε ΤΙΠΟΤΑ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσυ τι να κανεις ρε δορητη και εγω?
αφου οι γαμημενοι δεν τους συμφερει να το βγαλουν το κωλοφαρμακο γιατι σιγουρα μπορουν
ετσι οπως λες θα γινει και δε μπορουμε να κανουμε ΤΙΠΟΤΑ
δεν εννοουσα αυτο,μιλαγα για προληψη και οχι θεραπεια νικο
τα κινητα ειναι αυτη τη στιγμη το μεγαλυτερο σε εξελιξη πειραμα στην ανθρωποτητα,σε λιγα χρονια θα δεις νεες αρρωστειες που τωρα ακομη δεν τις αναγνωριζουν και δεν μπορουν να τις διαγνωσουν καν κτλ κτλ
οσο αφορα το τι να κανουμε,αμα σκεφτομαστε ετσι τοτε αδικουμε τον εαυτο μας
μην περιμενεις να ξυστεις αν δεν εχεις νυχια λενε και εχουν δικιο
εμεις ευθυνομαστε για τις κοινωνιες που ζουμε ειτε ειναι καλες ειτε οχι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν εννοουσα αυτο,μιλαγα για προληψη και οχι θεραπεια νικο
τα κινητα ειναι αυτη τη στιγμη το μεγαλυτερο σε εξελιξη πειραμα στην ανθρωποτητα,σε λιγα χρονια θα δεις νεες αρρωστειες που τωρα ακομη δεν τις αναγνωριζουν και δεν μπορουν να τις διαγνωσουν καν κτλ κτλ
οσο αφορα το τι να κανουμε,αμα σκεφτομαστε ετσι τοτε αδικουμε τον εαυτο μας
μην περιμενεις να ξυστεις αν δεν εχεις νυχια λενε και εχουν δικιο
εμεις ευθυνομαστε για τις κοινωνιες που ζουμε ειτε ειναι καλες ειτε οχι
ναι αλλα ακομα και θεραπειας μπορει να βγει
δε δεχομαι οτι κανεις κλωνοποιηση και διαφορα αλλα και δεν μπορεις αυτο
οσο για τα κιντα επειδη αυτη ειναι η δουλεια μου θα σου πω το εξης
υπαρχει μια θηκη η οποια απομακρυνει περιπου το 85% της ακτινοβολιας
η οποια κανει 1,5 ΕΥΡΩ!!!!! και δεν τη προωθει ΚΑΝΕΝΑΣ
αν αυτο σου λεει κατι!!!!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
με χαλαει
ο χαρακτηρας των αλων
ο χαρακτηρας μου
που δεν μπορω να κοψω κακες συνηθειες
η εφορια
η τραπεζα
η κοινωνια
οι ανθρωποι
τα λογια
τα κακομαθημενα κωλοπαιδα
οι αισχρες πουτανες
οι νταβατζηδες
οι υπουργοι
το χασισι που δεν με φτιαχνει και αντιθετως με χαλαει
με χαλανε ολα

με φτιαχνει απλα που ειμαι ζωντανος και μαλλον υγειης

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...αντιδρούν για τα λιμάνια, χωρίς να λένε τον πακτωλό των χρημάτων που θα έρθουν από επενδυτές όταν δοθούν σε ιδιώτες...
Palermo, ειδικά για τα λιμάνια έχω να σου πω το εξής:

Την περίοδο 1940-41 μερικοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έδωσαν ΤΗ ΖΩΗ τους για να εξακολουθήσουν τα λιμάνια μας να είναι ΕΘΝΙΚΑ, δηλαδή να ορίζει η χώρα μας τι φορτία θα περνάγανε και τι δε θα πέρναγε απ αυτά.
Αν δε το ξέρεις, ο άξονας (Γερμανοί και Ιταλοί) τα θέλανε για να έχουν ευκολώτερη πρόσβαση στο διάπλου της Μεσογείου, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να στέλνουν εφόδια στο στρατό τους που πολεμούσε στη Βόρεια Αφρική.
Το ότι χάσαμε σε αυτό τον αγώνα το 1941 (και υποδουλώθηκε η χώρα) δε σημαίνει ότι δεν πολεμήσαμε, ή ότι κάποιοι δε σκοτώθηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αυτά τα λιμάνια...

Αυτά τα λιμάνια λοιπόν τώρα, οι ηγεσίες της χώρας, τα παραδίνουν ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, για ΛΕΦΤΑ.

Για να βουλώσουν τρύπες στους προϋπολογισμούς τους.

Αυτό εμένα δε μου αρέσει.
Και το θεωρώ ξεπούλημα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Palermo, ειδικά για τα λιμάνια έχω να σου πω το εξής:

Την περίοδο 1940-41 μερικοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έδωσαν ΤΗ ΖΩΗ τους για να εξακολουθήσουν τα λιμάνια μας να είναι ΕΘΝΙΚΑ, δηλαδή να ορίζει η χώρα μας τι φορτία θα περνάγανε και τι δε θα πέρναγε απ αυτά.
Αν δε το ξέρεις, ο άξονας (Γερμανοί και Ιταλοί) τα θέλανε για να έχουν ευκολώτερη πρόσβαση στο διάπλου της Μεσογείου, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να στέλνουν εφόδια στο στρατό τους που πολεμούσε στη Βόρεια Αφρική.
Το ότι χάσαμε σε αυτό τον αγώνα το 1941 (και υποδουλώθηκε η χώρα) δε σημαίνει ότι δεν πολεμήσαμε, ή ότι κάποιοι δε σκοτώθηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αυτά τα λιμάνια...

Αυτά τα λιμάνια λοιπόν τώρα, οι ηγεσίες της χώρας, τα παραδίνουν ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, για ΛΕΦΤΑ.

Για να βουλώσουν τρύπες στους προϋπολογισμούς τους.

Αυτό εμένα δε μου αρέσει.
Και το θεωρώ ξεπούλημα.

Μόνον την διαχείριση.

Αν δεις στους νόμους σύστασης των Οργανισμών Λιμένων (και φυσικά και των ΟΛΠ ΑΕ και ΟΛΘ ΑΕ οι οποίες είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο) οι χερσαίες ζώνες παραμένουν ιδιοκτησία του Δημοσίου. Οι δε υπάρχουσες δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορεί να απομακρυνθούν από τους χώρους αυτούς.

Επίσης το παρόν νομοσχέδιο αφορά την παραχώρηση μόνον για ορισμένο χρονικό διάστημα και μόνον των χώρων εναπόθεσης εμπορευματοκιβωτίων (containers) με τις ανωδομές και τον εξοπλισμό.

Και φυσικά δεν πρόκειται για εμπορευματοκιβώτια τα οποία περιέχουν εμπορεύματα για την ελληνική αγορά των οποίων ο αριθμός είναι μεν σημαντικός αλλά ψίχουλα μπροστά στα νούμερα του διεθνούς εμπορίου, αλλά κυρίως για εμπορευματοκιβώτια που προορίζονται για μεταφόρτωση ή οδική και σιδηροδρομική μεταφορά στις χώρες της Βαλκανικής.

Τα οποία containers για την Βαλκανική αν δεν εκφορτωθούν στην Ελλάδα θα πάνε γρήγορα - γρήγορα σε άλλο λιμάνι, πχ στην Βάρνα που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και απειλεί άμεσα την Θεσσαλονίκη.

Τέλος αν διάβαζε κανείς τους όρους του διαγωνισμού για την παραχώρηση θα έβλεπε και μερικές πολύ ευνοϊκές για τους λιμενεργάτες διατάξεις. Όπως για παράδειγμα η υποχρέωση του μελλοντικού διαχειριστή να προσλαμβάνει το 10% του προσωπικού από τα παιδιά ή τους συγγενείς των τωρινών εργαζομένων.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μόνον την διαχείριση.

Αν δεις στους νόμους σύστασης των Οργανισμών Λιμένων (και φυσικά και των ΟΛΠ ΑΕ και ΟΛΘ ΑΕ οι οποίες είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο) οι χερσαίες ζώνες παραμένουν ιδιοκτησία του Δημοσίου. Οι δε υπάρχουσες δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορεί να απομακρυνθούν από τους χώρους αυτούς.

Επίσης το παρόν νομοσχέδιο αφορά την παραχώρηση μόνον για ορισμένο χρονικό διάστημα και μόνον των χώρων εναπόθεσης εμπορευματοκιβωτίων (containers) με τις ανωδομές και τον εξοπλισμό.

Και φυσικά δεν πρόκειται για εμπορευματοκιβώτια τα οποία περιέχουν εμπορεύματα για την ελληνική αγορά των οποίων ο αριθμός είναι μεν σημαντικός αλλά ψίχουλα μπροστά στα νούμερα του διεθνούς εμπορίου, αλλά κυρίως για εμπορευματοκιβώτια που προορίζονται για μεταφόρτωση ή οδική και σιδηροδρομική μεταφορά στις χώρες της Βαλκανικής.

Τα οποία containers για την Βαλκανική αν δεν εκφορτωθούν στην Ελλάδα θα πάνε γρήγορα - γρήγορα σε άλλο λιμάνι, πχ στην Βάρνα που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και απειλεί άμεσα την Θεσσαλονίκη.

Τέλος αν διάβαζε κανείς τους όρους του διαγωνισμού για την παραχώρηση θα έβλεπε και μερικές πολύ ευνοϊκές για τους λιμενεργάτες διατάξεις. Όπως για παράδειγμα η υποχρέωση του μελλοντικού διαχειριστή να προσλαμβάνει το 10% του προσωπικού από τα παιδιά ή τους συγγενείς των τωρινών εργαζομένων. 

Σα βουλευτής μου ακούγεσαι.

Αυτή την εποχή, της ΝΔ.  Είσαι όντως?

Πάντως δεν είναι όπως τα λες.

Δες εδώ αν δε με πιστεύεις:

Και σκέψου, ότι δείγματα της... διαχείρησης πήραμε ήδη, με τους ναρκέμπορους να καταθέτουν προσφορές από τον Κορυδαλλό για την ανάληψη του έργου της ασφάλειας των λιμένων!

Αίσχη, Βολταίρο, αίσχη είναι αυτά, και πράγματι ο δημόσιος τομέας χρειάζεται ξήλωμα και ξαναφτιάξιμο από την αρχή, αλλά άλλο αυτό, και άλλο τα πουλάω όλα και δεν αφήνω τίποτα.

Και 50ετείς συμβάσεις είναι πιό κοντά στην πώληση, παρά στην ενοικίαση. Είναι περίοδος 1,6 γενεών.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σα βουλευτής μου ακούγεσαι.

Αυτή την εποχή, της ΝΔ.  Είσαι όντως?

Πάντως δεν είναι όπως τα λες.

Δες εδώ αν δε με πιστεύεις:

Και σκέψου, ότι δείγματα της... διαχείρησης πήραμε ήδη, με τους ναρκέμπορους να καταθέτουν προσφορές από τον Κορυδαλλό για την ανάληψη του έργου της ασφάλειας των λιμένων!

Αίσχη, Βολταίρο, αίσχη είναι αυτά, και πράγματι ο δημόσιος τομέας χρειάζεται ξήλωμα και ξαναφτιάξιμο από την αρχή, αλλά άλλο αυτό, και άλλο τα πουλάω όλα και δεν αφήνω τίποτα.

Και 50ετείς συμβάσεις είναι πιό κοντά στην πώληση, παρά στην ενοικίαση. Είναι περίοδος 1,6 γενεών.

Μπα, βουλευτής της ΝΔ δεν είμαι.

Απλά έχω την δική μου άποψη για το θέμα.

Οι ΟΛΠ και ΟΛΘ είναι ήδη ΑΕ εισηγμένες στο χρηματιστήριο με νόμο του Ανωμερίτη. Δεν είναι Δημόσιο.

Αλλά δουλεύουν με την νοοτροπία του Δημόσιου.
Αν ήταν ανεξάρτητες εταιρείες και δούλευαν όπως το Λιμάνι του Ρότερνταμ, της Αμβέρσας ή της Βρέμης θα είχες πρόβλημα;
Εγώ δεν θα είχα.
Δεν λέω ότι η Dubai Ports είναι αναγκαστικά προτιμητέος διαχειριστής. Αλλά πιστεύω ότι οι συμπράξεις δημοσίου - ιδιωτικού τομέα, εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλοι μηχανισμοί και δικλείδες που διασφαλίζουν τα συμφέροντα του Δημοσίου είναι χρήσιμα εργαλεία ανάπτυξης.

Έχεις πχ κανένα πρόβλημα με το μοντέλο της Αττικής Οδού;
Γιατί δεν καταγγέλεις τον Μπόμπολα;

Τα 50 χρόνια συμφωνώ ότι είναι πολλά και λάθος.

Αυτά που λες για την ασφάλεια είναι φτηνός λαϊκισμός του Θέμου. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα της παραχώρησης.

Γιατί να ευθύνεται μία εταιρεία αν ένας εκ των συνεταίρων ιδιοκτητών είναι αναμεμιγμένος με εμπόρειο έκσταση;
Σημαίνει αυτό ότι ένα έργο καθαρά τεχνικής φύσης που ανέλαβε η εταιρεία και που το εκτέλεσαν κάποιοι εργαζόμενοι της δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σήμερα η <<καθημερινότητα>> ξεκίνησε με μισό λίτρο φραπέ και στριφτό τσιγαράκι... !!!

:smitten: :smitten: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom