Εγω οταν ημουν δευτερα γυμνασιου γουσταρα τη φιλολογο, αργοτερα εγινε οικογενειακη φιλη μας, πηγαμε μαζι διακοπες, ειχε δυο παιδια, ειχε λιγο φαρδυ κωλο, ειχε μικρα βυζια, ειχε καυλιαρικο βλεμμα, ειχε εμοιαζε με τη Νενα Μεντη αλλα στο πιο καυλωτικο για να καταλαβεις, ειχε μια ελια στο στομα σαν τη Σιντυ Κρωφορντ, ειχε ειναι, ειναι ειχε, ειχε μια φωνη λιγο εκνευριστικη , τελος παντων για να καταλαβεις εγω οταν εμεις ειχε ερθει στο εξοχικο μας ενα ΣωβραΚο με την οικογενεια αλλα χωρις τα παιδια και τον αντρα της λιγο ως πολυ με ειδε να τον βρονταω για παρτη της και καταλαβε οτι ηταν για παρτη της γιατι εκεινη την ωρα που τον συνταρασσα την κοιτουσα ή νομιζα πως την κοιτουσα. Κατσαμε το συζητησαμε λιγο, της ειπα οτι θελω να μεταναστευσω και να την παρω μαζι μου, γελασε και μετα με ρωτησε που θα παω διακοπες, εκει καταλαβα οτι αυτη η σχεση δεν τραβουσε πλεον, αργοτερα στην παραλια ειδε τη γειτονισα να με εχει καβαλησει και να μου εχει ξεσκισει το σωμα απο καυλωμενες νυχιες ζηλειας, εκει πιστευω λυγισε και στραπατσαριστηκε η αξιοπρεπεια της και αποφασισε να μη με ξαναδει. Οποτε μην κοιτας εμενα, τα σκατωσα
Εσυ τη γαμησες τελικα?