Νέα

Καθηγητρια Λυκειο!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CoreyFuckingTaylor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε δεν του την λεμε οτι ειναι ανορθογραφος.Θα δωσει πανελληνιες για φιλολογος και θελουμε να πετυχει.
Εγω τυπε kαλοσωριζω ενθερμα την πρωτοβουλια των γυναικων  για επιθετικο σεξ ανεξαρτητα απο ειδικοτητα. Το φαινομενο  εκτοs απο Πατρα και Λαρισα , δειχνει να επεκτεινεται και σε αλλεs πολειs ..Αs χαιρετισουμε την κινηση αυτη  :rockon: :rockon:

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Ρε αφηστε τις μαλακίες.Μικρε κανα βιντεακι τραβηξες???
Τι βιντεάκι ρε φίλε εγώ είχα κατααγχωθεί εκείνη την στιγμή μην με πάρουν χαμπάρι και έχουμε άλλα δεν έμεινα καν για πολύ ώρα μην έρθει κανείς :P

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

από γραμματική πάντως σκίζεις ....

Καλησπέρα αλανια λοιπον μπαίνω κατευθείαν στο ψητό καταρχήν ειμαι 18 τριτη λυκειου απο επαρχεία σχετικα μικρη περιοχη και ημασταν για εκδρομη στης 16/4 οταν λεω εκδρομη εννοω εδω στην περιοχη απλα μας αφησαν δηλαδη και οι μισοί πήγαμε για καφεδάκι τελος παντον πήγα και εγω και καφεδάκι μετα απο καμια ωρίτσα ανεβένω στο σχολειο να παρω την τσαντα αδειο το σχολειο και οι καθηγητες για καφε κατο μικρη αποσταση απο το σχολειο η καφετεριες παω στην ταξη περνω τσαντα και οπως παω να φυγω ακουω φωνες απο την βιβλιοθήκη παω να μπω μήπως είναι κανένας καθηγητής να κανω λιγο χαβαλέ κλειδωμενη η πορτουλα κοιταω απο το παραθυρο και βλεπω κατι ρουχα πανω στην καρεκλες επαθα πλακα επειδη ψιλιαστηκα τι μπορει να γίνεται αλλα λεω θα ειναι καμια απο τα κοριτσια αν και μου φανηκε περιεργο μεσα στο σχολειο τοσο βουρλα δεν ειναι :cheesy: τελος παντον μετα απο λιγο βγαίνει ενας τυπος που δεν το ηξερα με την καθηγητρια(θεολόγος η καθηγητρια btw:P) αγκαλιά και βασικά οχι απλα αγκαλιά την πηδούσε στα όρθεια οπως την ειχε αγκαλιά εμεινα ΑΓΑΛΜΑ μολις το ειδα το σκηνικο ηθελα να φυγω ειπα μην τυχει και τιποτα και με δει κανεις και εχουμε αλλα δεν γινετε να φυγεις ετσι απλα οταν βλεπεις κατι τετοιο:cheesy: btw μετα βγενει και ενας καθηγητης πισω απο τα ραφια τα εχω δει ολα εκεινη την στιγμη:O παρεμπιπτόντως θεογκομενα η γεωργια ετσι λενε την καθηγητρια(δεν θελω να πω επωνυμο) αλλα δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο ιδικα την συγκεκριμενη απο οσο ξερω εχει και 2-3 παιδια και μου φενοταν και αρκετα σοβαρη και οκ τυπος αυτααα....και για αυτο εψαχνα λιγο καιρο να βρω κανενα τετοιο site να το πω γιατι οκ σε εναν κολητο το ειπα μονο μην γινει και βουκινο ειπαμε παντος απο τοτε μονο το μαθημα δεν μπορω να προσεξω οταν την εχω :cheesy:DDDDDD

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτά φιαλρακο συμβαίνουν αυτά μην τρελαινεσαι. Εν τη ρυμη της καβλας συμβαίνουν αναπάντεχες εξελίξεις, ξξεφτυλικια γενικώς.
Δεν σκότωσε και κανένα η Θεολογα, πάρτο πιο χαλαρά.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτά φιαλρακο συμβαίνουν αυτά μην τρελαινεσαι. Εν τη ρυμη της καβλας συμβαίνουν αναπάντεχες εξελίξεις, ξξεφτυλικια γενικώς.

στειλε της ανώνυμο μηνυμα τωρα οτι ξερεις τη φάση και θα τη σφυριξεις μεσω ανωνυμου τελεφωνου στον αντρα της - εκβιαση παιζει άνετα εδω .... ζητα της πολλά ......

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Δέν ήταν κανείς ανήλικος φίλε ο ένας ήταν καθηγητής(φυσικος) και ο άλλος ένας που δεν τον ήξερα αλλά μεγάλος και αυτός(και δεν νομίζω να το έμαθε και κανείς άλλος το τι έγινε)....φίλε το άγχος ήταν εκείνη την στιγμή γιατί νόμιζα πως θα με δεί κανείς δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να βλέπεις κάτι τέτοιο στο σχολείο ;)

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
στειλε της ανώνυμο μηνυμα τωρα οτι ξερεις τη φάση και θα τη σφυριξεις μεσω ανωνυμου τελεφωνου στον αντρα της - εκβιαση παιζει άνετα εδω .... ζητα της πολλά ......
Χαχ εε όχι ρε φίλε είπαμε οχι και έτσι :cheesy:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δέν ήταν κανείς ανήλικος φίλε ο ένας ήταν καθηγητής(φυσικος) και ο άλλος ένας που δεν τον ήξερα αλλά μεγάλος και αυτός(και δεν νομίζω να το έμαθε και κανείς άλλος το τι έγινε)....φίλε το άγχος ήταν εκείνη την στιγμή γιατί νόμιζα πως θα με δεί κανείς δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να βλέπεις κάτι τέτοιο στο σχολείο ;)
Και γω Φυσικός είμαι αλλά ποτε δεν ήμουν τόσο τυχερός όσο ο συνάδελφός  :grin:
Θα δεις, θα το ξεχάσεις σε λίγο καιρό. Εννοώ δεν θα σε ενοχλεί τόσο πολύ όσο σε ενοχλει αυτή τη στιγμη.
Μην δώσεις συνέχεια στο θέμα και θα σου πρότεινα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, τουλαχιστον για 5-10 έτη έως ότου ξεχαστεί. Αν καταφέρεις και δεν το πεις πουθενά, σε κανέναν φιλο σου, θα δείξεις τρομερή ακεραιότητα χαρακτηρα!
Σκέψου οτι μπορεί οι εμπλεκόμενοι να χάσουν τη δουλεια τους απο αυτό εαν μαθευτεί. Μην είσαι εσύ ο υπεύθυνος για αυτο.
Το μυστικο όσο δεν το αποκαλυπτεις, το κράτος γερά! Μόλις το αποκαλύψεις σε κρατά αυτό και σε στοιχειώνει για μια ζωή μετα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Έχετε δίκιο παίδες την διορθώνω οσο μπορώ και σόρρυ και πάλι το γάμησα όντως τώρα που το ξανά βλέπω το έγραψα και γρήγορα είμαι και χάλια με το πληκτρολόγιο τέσπα σόρρυ και πάλι :)
τυπε δεν φταις εσυ το κωλοπληκτρολογιο στα κομπιουτερε φταίει  :rockon:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα δεις, θα το ξεχάσεις σε λίγο καιρό. Εννοώ δεν θα σε ενοχλεί τόσο πολύ όσο σε ενοχλει αυτή τη στιγμη.
Μην δώσεις συνέχεια στο θέμα και θα σου πρότεινα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, τουλαχιστον για 5-10 έτη έως ότου ξεχαστεί. Αν καταφέρεις και δεν το πεις πουθενά, σε κανέναν φιλο σου, θα δείξεις τρομερή ακεραιότητα χαρακτηρα!
Σκέψου οτι μπορεί οι εμπλεκόμενοι να χάσουν τη δουλεια τους απο αυτό εαν μαθευτεί. Μην είσαι εσύ ο υπεύθυνος για αυτο.
Το μυστικο όσο δεν το αποκαλυπτεις, το κράτος γερά! Μόλις το αποκαλύψεις σε κρατά αυτό και σε στοιχειώνει για μια ζωή μετα.
Τυπε μηπως γαμας εσυ την Γεωργια?

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

Μαλακίες .... παρ τελεφωνο σπιτι της ποτανας και ταραξε τον αντρα της με περιγραφές .... ανωνυμα φυσικά .....

αφου ειναι θεολογα - πρεπει να τιμωρηθεί !  Θεια πραξη θα κανεις αμα το μολογησεις εκει που πρεπει και θα ευλογηθεις.

Η ποτανα αμαρτησε και πρεπει να τιμωρηθει .  Αν το κανεις θα το φχαριστηθεις

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Τι λες να της ζητησει τυπε?
Κανα καλο βαθμο?

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα αλανια λοιπον μπαίνω κατευθείαν στο ψητό καταρχήν ειμαι 18 τριτη λυκειου απο επαρχεία σχετικα μικρη περιοχη και ημασταν για εκδρομη στης 16/4 οταν λεω εκδρομη εννοω εδω στην περιοχη απλα μας αφησαν δηλαδη και οι μισοί πήγαμε για καφεδάκι τελος παντον πήγα και εγω και καφεδάκι μετα απο καμια ωρίτσα ανεβένω στο σχολειο να παρω την τσαντα αδειο το σχολειο και οι καθηγητες για καφε κατο μικρη αποσταση απο το σχολειο η καφετεριες παω στην ταξη περνω τσαντα και οπως παω να φυγω ακουω φωνες απο την βιβλιοθήκη παω να μπω μήπως είναι κανένας καθηγητής να κανω λιγο χαβαλέ κλειδωμενη η πορτουλα κοιταω απο το παραθυρο και βλεπω κατι ρουχα πανω στην καρεκλες επαθα πλακα επειδη ψιλιαστηκα τι μπορει να γίνεται αλλα λεω θα ειναι καμια απο τα κοριτσια αν και μου φανηκε περιεργο μεσα στο σχολειο τοσο βουρλα δεν ειναι :cheesy: τελος παντον μετα απο λιγο βγαίνει ενας τυπος που δεν το ηξερα με την καθηγητρια(θεολόγος η καθηγητρια btw:P) αγκαλιά και βασικά οχι απλα αγκαλιά την πηδούσε στα όρθεια οπως την ειχε αγκαλιά εμεινα ΑΓΑΛΜΑ μολις το ειδα το σκηνικο ηθελα να φυγω ειπα μην τυχει και τιποτα και με δει κανεις και εχουμε αλλα δεν γινετε να φυγεις ετσι απλα οταν βλεπεις κατι τετοιο:cheesy: btw μετα βγενει και ενας καθηγητης πισω απο τα ραφια τα εχω δει ολα εκεινη την στιγμη:O παρεμπιπτόντως θεογκομενα η γεωργια ετσι λενε την καθηγητρια(δεν θελω να πω επωνυμο) αλλα δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο ιδικα την συγκεκριμενη απο οσο ξερω εχει και 2-3 παιδια και μου φενοταν και αρκετα σοβαρη και οκ τυπος αυτααα....και για αυτο εψαχνα λιγο καιρο να βρω κανενα τετοιο site να το πω γιατι οκ σε εναν κολητο το ειπα μονο μην γινει και βουκινο ειπαμε παντος απο τοτε μονο το μαθημα δεν μπορω να προσεξω οταν την εχω :cheesy:DDDDDD
Φιλέ μου, είσαι ο μοναδικος μάρτυρας αν διάβασα καλά. Το εχεις πει πουθενά αλλου?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ουτε το ειπε , ουτε μπορει να το αποδειξει...Θα βρει και τον μπελα του αν κανει κανα αστειο

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Οχι ρε φίλε με τίποτα αλλά οκ δεν είναι και ευκόλο να την έχω στο μάθημα και να μην έχω εξάψεις χαχα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom