Tυπε πολυ ανησυχο σε βλεπω.Φιλέ μου, είσαι ο μοναδικος μάρτυρας αν διάβασα καλά. Το εχεις πει πουθενά αλλου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καθηγητρια Λυκειο!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CoreyFuckingTaylor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αν ειναι ανωμαλιαρης τυπεΤι λες να της ζητησει τυπε?
Κανα καλο βαθμο?
πρεπει να της ζητησει να τη χυσει στη μαπα και να μπει να κανει μαθημα με τα φλοκια στα γιαλια και στο κουτελο σαν καλη θεολογος που ειναι
CoreyFuckingTaylor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Σε έναν κολλητό μόνο αλλά δεν νομίζω να το πίστεψε και πολύΦιλέ μου, είσαι ο μοναδικος μάρτυρας αν διάβασα καλά. Το εχεις πει πουθενά αλλου?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.729
- Πόντοι
- 3.656
απο ορθογραφια γαμας παντως τυπε
λαθος μερα ανοιξες το νημα τυπε , Κυριακη ειναι η μερα για τις καθηγήτριες
τυπε μπορει να ειναι συγγενης του γιασου ο τυπος
CoreyFuckingTaylor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχα λες να είναι κανείς απο τους 2;Tυπε πολυ ανησυχο σε βλεπω.
monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τα παιδιά πρεπει να τα διδάσκουμε ήθος και αρετή, όχι πως να γίνουν ρουφιανοι και χαφιεδες
τι λε ρε ? αυτες τις παπαριες λες στα παιδια ?
να εκμεταλευεσαι καθε ευκαιρια αυτο να τα μαθεις ... οχι μπαρουφες
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
τι ρατσα ειν αυτο τυπε
αφρικανικη οχια διμουτσουνη
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Σε έναν κολλητό μόνο αλλά δεν νομίζω να το πίστεψε και πολύ
Μην τον ξανακανεις παρεα τυπε. :S
Τυπε φυλα τα ρουχα σου να εχεις την καθηγητρια ολη δικια σου.χαχαχαχα λες να είναι κανείς απο τους 2;
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Tυπε πολυ ανησυχο σε βλεπω.
Απλα προσπαθω, σαν δάσκαλος κι εγώ, να μετάδοσω αρχές στο νεαρό. Έχω ορκιστεί για αυτό, δεν θα ήθελα να γίνει ενα παιδι ρουφιανος και, πολύ περισσότερο, εκβιαστης.
monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΠΑΡΕ ΤΕΛΕΦΩΜΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑ ΠΙΝΕΖΑ ... ΑΜΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΕΛΕΦΩΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
CoreyFuckingTaylor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Και πάντος ρε μάγκες καμία σχέσει η γκόμενα με τέτοιο στύλ γυναίκας δεν το περίμενα με τίποτα αυτό εντάξει οκ καμιά μαλακία την λέμε με τα παιδιά για αυτή τύπου οτι είναι μουνάρα κλπ κλπ αλλά υπερβολικά αγαθή γυναίκα πχ αν πας και κλάψεις για χαμηλό βαθμό την έχω ικανή να σε ανεβάσει 2-3 βαθμούς
Και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει(παρτουζίτσα) μέσα στην βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το πιστέψει και κανένα παιδί και να το πω που δεν πρόκειται να το πω και σε άλλον....
Και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει(παρτουζίτσα) μέσα στην βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το πιστέψει και κανένα παιδί και να το πω που δεν πρόκειται να το πω και σε άλλον....
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ελπίζω να μην το διαδόσεις και σε αλλους. Όπως το ίδιο ελπίζω για τον κολλητό σου.Και πάντος ρε μάγκες καμία σχέσει η γκόμενα με τέτοιο στύλ γυναίκας δεν το περίμενα με τίποτα αυτό εντάξει οκ καμιά μαλακία την λέμε με τα παιδιά για αυτή τύπου οτι είναι μουνάρα κλπ κλπ αλλά υπερβολικά αγαθή γυναίκα πχ αν πας και κλάψεις για χαμηλό βαθμό την έχω ικανή να σε ανεβάσει 2-3 βαθμούς
Και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει(παρτουζίτσα) μέσα στην βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το πιστέψει και κανέναν παιδί και να το πω που δεν πρόκειται να το πω και σε άλλον....
Δε μου λες τώρα, πανελλήνιες θα δώσεις?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Χλωμο το κοβω τυπε.
Πως να κρατησει βιβλιο τωρα?Με αυτα που ειδε τα χερια του θα ειναι συνεχεια στο πουλι του . :S
Ειπαμε τυπε.Θα δωσει για φιλολογος.Ελπίζω να μην το διαδόσεις και σε αλλους. Όπως το ίδιο ελπίζω για τον κολλητό σου.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εμείς στο λύκειο κάναμε διαγωνισμό μαλακιας. Την παίζαμε σπίτι και λέγαμε την επομενη πόσες φορες λάμβανε χώρα αυτή η δραστηριότητα μέσα στο 24ωρο. Εγώ έως 3-4 αν θυμάμαι καλά. Ένας μας είχε πει 8 φορεςΧλωμο το κοβω τυπε.
Πως να κρατησει βιβλιο τωρα?Με αυτα που ειδε τα χερια του θα ειναι συνεχεια στο πουλι του . :S
Τυπε που ειναι η ταξις και ηθικη?Εμείς στο λύκειο κάναμε διαγωνισμό μαλακιας. Την παίζαμε σπίτι και λέγαμε την επομενη πόσες φορες λάμβανε χώρα αυτή η δραστηριότητα μέσα στο 24ωρο. Εγώ έως 3-4 αν θυμάμαι καλά. Ένας μας είχε πει 8 φορες
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και γιατί όχι δηλαδή? Η Θεολογα σου φαίνεται για Θεούσα και Θεοσεβουμενη?Ειπαμε τυπε.Θα δωσει για φιλολογος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις