Νέα

Καθηγητρια Λυκειο!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CoreyFuckingTaylor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι λες να της ζητησει τυπε?
Κανα καλο βαθμο?
αν ειναι ανωμαλιαρης τυπε
πρεπει να της ζητησει να τη χυσει στη μαπα και να μπει να κανει μαθημα με τα φλοκια στα γιαλια και στο κουτελο σαν καλη θεολογος που ειναι :rockon:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τα παιδιά πρεπει να τα διδάσκουμε ήθος και αρετή, όχι πως να γίνουν ρουφιανοι και χαφιεδες

τι λε ρε ? αυτες τις παπαριες λες στα παιδια ?

να εκμεταλευεσαι καθε ευκαιρια αυτο να τα μαθεις ... οχι μπαρουφες

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Tυπε πολυ ανησυχο σε βλεπω.
:2funny: :2funny: :2funny:
Απλα προσπαθω, σαν δάσκαλος κι εγώ, να μετάδοσω αρχές στο νεαρό. Έχω ορκιστεί για αυτό, δεν θα ήθελα να γίνει ενα παιδι ρουφιανος και, πολύ περισσότερο, εκβιαστης.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

ΠΑΡΕ ΤΕΛΕΦΩΜΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑ ΠΙΝΕΖΑ ... ΑΜΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΕΛΕΦΩΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Και πάντος ρε μάγκες καμία σχέσει η γκόμενα με τέτοιο στύλ γυναίκας δεν το περίμενα με τίποτα αυτό εντάξει οκ καμιά μαλακία την λέμε με τα παιδιά για αυτή τύπου οτι είναι μουνάρα κλπ κλπ αλλά υπερβολικά αγαθή γυναίκα πχ αν πας και κλάψεις για χαμηλό βαθμό την έχω ικανή να σε ανεβάσει 2-3 βαθμούς :cheesy:
Και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει(παρτουζίτσα) μέσα στην βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το πιστέψει και κανένα παιδί και να το πω που δεν πρόκειται να το πω και σε άλλον....

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και πάντος ρε μάγκες καμία σχέσει η γκόμενα με τέτοιο στύλ γυναίκας δεν το περίμενα με τίποτα αυτό εντάξει οκ καμιά μαλακία την λέμε με τα παιδιά για αυτή τύπου οτι είναι μουνάρα κλπ κλπ αλλά υπερβολικά αγαθή γυναίκα πχ αν πας και κλάψεις για χαμηλό βαθμό την έχω ικανή να σε ανεβάσει 2-3 βαθμούς :cheesy:
Και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει(παρτουζίτσα) μέσα στην βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το πιστέψει και κανέναν παιδί και να το πω που δεν πρόκειται να το πω και σε άλλον....
Ελπίζω να μην το διαδόσεις και σε αλλους. Όπως το ίδιο ελπίζω για τον κολλητό σου.
Δε μου λες τώρα, πανελλήνιες θα δώσεις?

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Χλωμο το κοβω τυπε.
Πως να κρατησει βιβλιο τωρα?Με αυτα που ειδε τα χερια του θα ειναι συνεχεια στο πουλι του . :S
Εμείς στο λύκειο κάναμε διαγωνισμό μαλακιας. Την παίζαμε σπίτι και λέγαμε την επομενη πόσες φορες λάμβανε χώρα αυτή η δραστηριότητα μέσα στο 24ωρο. Εγώ έως 3-4 αν θυμάμαι καλά. Ένας μας είχε πει 8 φορες

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς στο λύκειο κάναμε διαγωνισμό μαλακιας. Την παίζαμε σπίτι και λέγαμε την επομενη πόσες φορες λάμβανε χώρα αυτή η δραστηριότητα μέσα στο 24ωρο. Εγώ έως 3-4 αν θυμάμαι καλά. Ένας μας είχε πει 8 φορες
Τυπε που ειναι η ταξις και ηθικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom