You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάθε πότε θα κάναμε μπάνιο αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stelios alev
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
καθε χριστουγεννα και καθε πασχα
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Κοντος, χοντρος, ασχημος, πουστης και βρωμυλος......αν εισαι και φτωχος τραβα ψοφα ρε τυπε.... :S :S :Sστο στρατο πχ μετα απο μερες μεσα μου ειπαν να κανω μπανιο γιατι κολουσε μπλουζα και χιτωνιο μετα τα καλοκαιρινα ιδρωματα και οταν υπερηφανα και αντρικια τους αρνηθηκα με σειρανε μεχρι τα μπανια τα δουλακια του μουνιου και του καθωσπρεπισμου
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.143
- Πόντοι
- 3.346
Το ιδιο ειτε υπαρχει γυναικα ειτε οχι..ενα με δυο την ημερα.
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Μου θυμίζει ένα παλιό Λουκυ Λουκ
που επειδή στο χωριό στο west
δεν υπήρχαν γυναίκες
Οι άντρες κυκλοφορούσαν όλη μέρα
Μέσα-έξω
Και στο σαλούν
Με πυτζάμες
που επειδή στο χωριό στο west
δεν υπήρχαν γυναίκες
Οι άντρες κυκλοφορούσαν όλη μέρα
Μέσα-έξω
Και στο σαλούν
Με πυτζάμες
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
στο στρατο πχ μετα απο μερες μεσα μου ειπαν να κανω μπανιο γιατι κολουσε μπλουζα και χιτωνιο μετα τα καλοκαιρινα ιδρωματα και οταν υπερηφανα και αντρικια τους αρνηθηκα με σειρανε μεχρι τα μπανια τα δουλακια του μουνιου και του καθωσπρεπισμου
αφου δεν σε ψεκασαν με κανα πιεστικο, παλι καλα να λες ρε κορωνοιε... :S
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.143
- Πόντοι
- 3.346
Οι περισσοτεροι κανουν εστω και ενα μπανιο την ημερα..υπαρχουν και καποιοι αλλοι που λογο υγειας η καποιοι που δεν εχουν την δυνατοτητα (αστεγοι)αλλα νομιζω το συνολο κανει..τωρα αν υπαρχουν και κατι λιγοι βρωμιαρηδες που ενω μπορουν δεν κανουν..αυτοι γενικα στην ζωη τους βαριουνται.Ειναι αυτο που λεμε τζαμπα ζεις,πιανεις χωρο.
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Μπορεί το πολύ 2 φορές την εβδομάδα..
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Kαλοκαίρι έρχεται
Κάθε μέρα μπάνιο
Και κατά Σεπτέμβρη ένα ντουσάκι
να φύγουνε τ'αλάτια.
Κάθε μέρα μπάνιο
Και κατά Σεπτέμβρη ένα ντουσάκι
να φύγουνε τ'αλάτια.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Το σωστό το αντρίκιο το πρόγραμμα είναι μπάνιο κάθε κυριακή, πλύσιμο δόντια μία φορά το μήνα και αλλαγή σόβρακο κάθε κυριακή μετά το μπάνιο εκτώς αν είσαι σε διακοπές και δεν έχεις ιδρώσει πολύ, εκεί μπορεί να σου βγάλει σκάρτα μια βδομάδα ακόμα πριν αρχίζει να καφετιάζει
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
κάθε μέρα αλλαγή εσώρουχα ( εγώ το κάνω 2 φορές την μέρα ..) μπάνιο κάθε βράδυ ... και πριν το γαμηση καλό μπάνιο στο κάτω μέρος του σώματος πολύ κωλονια πολλά αποσμητικά για μασχάλες και σώμα κτλ...!! Εννοείται ξύρισμα πόδια εφηβαιο ορχής κωλο κάθε 15 μέρες !!! Εγώ αυτά κάνω και καβλωνουν τα μουνακια !!!Το σωστό το αντρίκιο το πρόγραμμα είναι μπάνιο κάθε κυριακή, πλύσιμο δόντια μία φορά το μήνα και αλλαγή σόβρακο κάθε κυριακή μετά το μπάνιο εκτώς αν είσαι σε διακοπές και δεν έχεις ιδρώσει πολύ, εκεί μπορεί να σου βγάλει σκάρτα μια βδομάδα ακόμα πριν αρχίζει να καφετιάζει
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
εγω τυπε σκαω στα ραντεβου με τα γκομενακια με το ιδιο βρακι, με θαμνο και το μονο αρωμα που εκπεμπω ειναι αυτο της χαλασμενης μυζιθρας ανακατεμενη με μπυρα αλφα απο το περιπτεροκάθε μέρα αλλαγή εσώρουχα ( εγώ το κάνω 2 φορές την μέρα ..) μπάνιο κάθε βράδυ ... και πριν το γαμηση καλό μπάνιο στο κάτω μέρος του σώματος πολύ κωλονια πολλά αποσμητικά για μασχάλες και σώμα κτλ...!! Εννοείται ξύρισμα πόδια εφηβαιο ορχής κωλο κάθε 15 μέρες !!! Εγώ αυτά κάνω και καβλωνουν τα μουνακια !!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
κει επιβεβαιωνω δεν εχεις αφησει μουνι για μουνι αγαμητο...εγω τυπε σκαω στα ραντεβου με τα γκομενακια με το ιδιο βρακι, με θαμνο και το μονο αρωμα που εκπεμπω ειναι αυτο της χαλασμενης μυζιθρας ανακατεμενη με μπυρα αλφα απο το περιπτερο
lostre_
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Εννοείται ξύρισμα πόδια εφηβαιο ορχής κωλο κάθε 15 μέρες !!! Εγώ αυτά κάνω και καβλωνουν τα μουνακια !!!
Τα άλλα, οκ. Πόδια + κώλο γιατί ;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις